eski knight böle baslardı pre denen bişi olmazdı orda orc hayvan vardı bağarıp dururdu oyuna tekte alırdı ne güzel oynardık 10lvl oldumu sevinçten havalara ucmustum ilk açtığımda şimdi 80 lvler doldu etraf o zman 40 lvle waayy be diyoduk o zaman lvl kasmak çok zordu şimdi görevlerle manyak lvl atlıyon 1 gecede 55-60 oluyo adamlar
ahh o günler..İlk oynayışlar worm nasıl kesilir diye düşünceler..Arkadaşlarına oyun buldum demeler..Worm'ün uzağında neler var diye düşünmeler..231 coin bile olsa sevinmeler...
wala ozaman daha cok zevk alıyordum oyundan
başladığım zaman bi ares vardı bi diez offf off
yaws ko hangi tarihte açıldı
cok özleyen varsa buyursun gelsin Frienzko :)
o Haywanın bağırması süperdi...İlk oyadığımda amma korkmuştum 40 oldukmuydu herkese hava atardık sonra k.e. geldi...İlk +8 bow çıktığında amma sevinmiştim.Herkese hava atardım "bakın benim okum yanıor" die off off nerde o günler
quote:
Orjinalden alıntı: Knıght_SerciX
cok özleyen varsa buyursun gelsin Frienzko :)
usko onun gibi olsa daha iyi olurdu usko dururken oynayan olmaz pek usko gerçek çünkülüm
quote:
Orjinalden alıntı: _Dracu11a
quote:
Orjinalden alıntı: raptor1234
eski knight böylemiydi ya?
sen yenisin galiba
+1 off gene eski KO gelsin gene n00b olmaya razıyım
quote:
Orjinalden alıntı: Çilekesh
o Haywanın bağırması süperdi...İlk oyadığımda amma korkmuştum 40 oldukmuydu herkese hava atardık sonra k.e. geldi...İlk +8 bow çıktığında amma sevinmiştim.Herkese hava atardım "bakın benim okum yanıor" die off off nerde o günler
banada +8 wood çıkmıstı cafede amma havam olmustu oyunda her gören pm atıyodu bana sat bana sat die bende satmıorum flan yazıyodum çok havam oluyodu cafedeki abiler ezikte bile +8 wood var bizde yok flan diyolardı