Şimdi Ara

ESKİ KO Özlenen KO hey gidi heyyy KO (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
4.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben bu kadarını hatırlamıorum :S yenym baya bi galiba :D
  • LA OPAL CIKMISDI party nasıl isbandladıgmı hatıoladım 100 k boru değil ehühühü
  • Shelli adam gordukmu heycanda altımıza yapardık bide pazarda 900k coin e full plate +1 gorunce hemen cekerdik Bi ara Ben +7 iron bow satmıstım 1milyona Ezikilik Anıları işte
  • iteme sağ tıklayıp giriyoruz ya o zamanlar ben öle bişi bilmiodum her itemi teker teker denerdim hatta bi keresinde crystalı giymeye çalıştığımı bilirim
  • Bende wolf hide cıkınca disbandlardım puhehehehe
  • hey gidi günler heyy
  • la para kasmak ıcın gıderdım abyss e alrdım bı tane alan atan mage bı pro her pro da 1,2 abys maradonda sonra satıodum onları 300k dan sımdı ya ınternet cafelerden gb alımı,dupe,koxp...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AppendiX

civcivi patlattığım zaman geldi aklıma

walla billa yaa ağlıcam şimdi zaten duygusal şarkı dinliom pff unbreak my heart
  • bende arkla beraber kasıyodum civciv patladığında bundan sonrada bize ezik desinlerde görelim flan dioduk ne güzeldi be
  • eski knight ölemiydi walla hşç guzel deilmiş görunuşu ama içeriğini bilmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustaaaa12

eski knight ölemiydi walla hşç guzel deilmiş görunuşu ama içeriğini bilmem

Gorunusu vs guzel olmaya bilir ama o zamanlar insanlık vardı Herkez Birbirini Kasar Birbirine teleport parası verir sw verirdi.

koxp yoktu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ToBeOrNotToBe31

Shelli adam gordukmu heycanda altımıza yapardık bide pazarda 900k coin e full plate +1 gorunce hemen cekerdik Bi ara Ben +7 iron bow satmıstım 1milyona Ezikilik Anıları işte

hadi len ozamanlar iron bow +7'yi kim kaybetmişte sen bulcan :)))))))
  • bende dersaneyi asıp giderdim her sabah ash dönerdik ahh ahh
  • quote:

Orjinalden alıntı: NO_oB

quote:

Orjinalden alıntı: ToBeOrNotToBe31

Shelli adam gordukmu heycanda altımıza yapardık bide pazarda 900k coin e full plate +1 gorunce hemen cekerdik Bi ara Ben +7 iron bow satmıstım 1milyona Ezikilik Anıları işte

hadi len ozamanlar iron bow +7'yi kim kaybetmişte sen bulcan :)))))))

Ya onun komik bi başlangıcı var aslında ama cok uzun bi adam vermişti bana.

ona + basarken içinden demiş bu +7 olursa bi eziğe vericem die +7 olmus oda ban verdi

adam ın ustunde shell set bide parlayan bi raptor vardı(+7 olamaz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToBeOrNotToBe31 -- 29 Ocak 2007; 17:19:11 >

• çok güzeldi o günler bu topiği açan kardeşime teşekkür ediyorum.Ama o eski günlerden hatırladığım oyuna giremiyince o canavar öle bağırıoduki korkuodum.
  • 4ever K.E
  • beyler aklıma gelen bi anıyı anlatayım size

civciv:slm aga
    ben:slm
    civciv:aga ben 30dan 29a düştümde civciv almama gerek varmı?
    ben:yok alma bence yoksa partye giremezsin
    civciv:ok
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Dracu11a

1 saat tam 1 saat enterledim girdim ohh be dedim şimdi dc yedim bu ne ya okullar tatil oluyo biz oynayamıyoruz offf

+1
  • offff offff m3 e bile girmiyo
  • Güncel :P
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.