Şimdi Ara

Eski ko özleyen insanların adresi myko mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004-2005 playerları şu an myko serverında mı çok kişi methediyor ama serverın doluluk oranı ne kasması item yapması nasıl ne kadar süre alıyor

özet ko seven eski playerlar şu an nerde takılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski KO severlerden pek oynayan kalmadı sanırım dostum. Eskileri yağdederek yeni oyunlara yöneldiler. Eski UsKo hiçbir yerde yok şimdi , eski Moradon eski client nerelerde şimdi
  • XenoLeS kullanıcısına yanıt
    Yeniliklere acık olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an +1000 player aktif tek myko yourko, sunucu 28 kasımda acıldı. Yourko'nun ömrü ortlama 2 ay oluyor, kojiro büyük ihtimal 15 tatilinde yeni sunucu açar orada başlayabilirsin. Yada şu an ki yourko apollon sunucusuna bakabilirsin fakat 1 ay geçti birşeyler yaptı.
  • bu sw şuan hala açık ve yine dolu halde , ben de orda oynuyorum 61 lvl :) google yourko diye aratın : my-ko.org sitesi
  • hafta sonu deneyecem sw'yi
  • olimpia ana baba günü gece giremiyoz oyuna...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olympia kalabalık tabi ama eski ko diyemeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Epidemic__ -- 30 Aralık 2016; 19:33:24 >
  • Ben birçok sunucusunda oynadım. Sunucuların ömrü max 2 ay(admin asla kapamıyor ama oyuncular bırakıyor alttanda kimse gelmeyince sunucuda user kalmıyor) fakat zaten bundan fazla gidende MYKO olmuyor. Hile kesinlikle yok, databasede bug filan yok, adminde parayla item filan satmıyor. Şu an piyasda ki en uzun süreli ve en kaliteli MYKO sunucularını açan YOURKO'dur. Fakat tek başına pek birşey yapamzsın, ha bir yere kadar yapılır fakat karşına ts ile oynayan 1 db prili parti çıkınca elin kolun bağlı kalır. Ha ben eski günleri özledim, spiketown yapıp, bus kasanları town arkasından çıkanları teklemek istiyorum bu bana yeter, pk kralı olmak benim amacım değil dersen gir oyna derim, güzel server daha doğrusu daha iyisi yok, bir sürü myko açılıyor ama hiçbiri yourko kalitesinde değil. Şu an yeni sunucuları açık ama o da tahminim artık sona yaklaşmıştır yeni server 2 aya açılır o zaman sıfırdan başlarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 2 Ocak 2017; 1:2:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.