Şimdi Ara

Eski Laptop için RAM alacağım ama nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HP Probook 645 G1 model bir laptopum var. Şu an 2x2 ram var ben bunu 8x2 yapmak istiyorum ama işin içinden çıkamadım. Alacağım ramin uyumsuz olacağından korkuyorum. Allah rızası için biri önüme koyup aha şunu al, bu laptop için alacağın en iyi ram budur derse çok tatlı olur. Bu arada amacım eski olan bu laptopu getirebileceğim en iyi hale getirmek. Bundan sonra SSD almayı düşünüyorum, o konuda da ilgili arkadaşlardan yeşillenirsek sevinirim.

• Up up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramleri yükseltmek için kolay sökülebilen bir kapak varsa; laptopu kapatın, adaptörünü ve pilini sırayla çıkarın, bir iki defa açma kapama tuşuna basarak kalan elektriği cihazın tüketmesini sağladıktan sonra ramleri çıkarıp önlü arkalı çekerek fotoğraf koyun. Gerekli bilgiyi buradan kısa sürede alırsınız. Ancak 2x8 yapmadan önce bir tane 8 alıp, sonra ssd takıp en son yine harcama yapacak durumunuz olursa bir 8 GB ram daha almanız benim önerim olur. Zaten 8+2 olarak ramleri kullanabilirsiniz ya da bir bilgisayar dükkanına 2 tane 2 GB verip bir tane 4 GB almak istiyorum derseniz cüzi bir fiyata değiştirebilirsiniz tahminen. Bu sayede 12 GB raminiz olur ki gayet yeterlidir ssd ile birleşince. Ancak unutmayın ki bazı laptopların anakartları belli bir ramdan sonrasını desteklemez. Bu yüzden tek sokette 8 GB kullanılabildiğinden emin olmak gerek alışveriş etmeden önce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keyless -- 3 Ağustos 2020; 7:15:28 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.