Şimdi Ara

eski laptop windows keyiyle freedos pcye windows yüklemek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. şuan elimde win 7 yüklü bir laptop var ve yakın zamanda laptop değiştireceğim. alacağım makine yüksek ihtimal freedos olacak. ben elimdeki laptopun keyiyle diğer pcye windows 7 yükleyebilir miyim? aklımda yeni alacağım pcyi windows 10 olarak kullanmak var ve bunun için bedava yükseltme yapmayı düşünüyorum. şuan kullandığım sistemi mi yükseltmem doğru olur yoksa yeni makineye windows 7 yükleyip ordan mı yükseltebilirim? teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: DayWalker7

merhaba arkadaşlar. şuan elimde win 7 yüklü bir laptop var ve yakın zamanda laptop değiştireceğim. alacağım makine yüksek ihtimal freedos olacak. ben elimdeki laptopun keyiyle diğer pcye windows 7 yükleyebilir miyim? aklımda yeni alacağım pcyi windows 10 olarak kullanmak var ve bunun için bedava yükseltme yapmayı düşünüyorum. şuan kullandığım sistemi mi yükseltmem doğru olur yoksa yeni makineye windows 7 yükleyip ordan mı yükseltebilirim? teşekkürler

Laptop oem windows keyleri ile başka pc yi yükseltemezsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SentnieL

quote:

merhaba arkadaşlar. şuan elimde win 7 yüklü bir laptop var ve yakın zamanda laptop değiştireceğim. alacağım makine yüksek ihtimal freedos olacak. ben elimdeki laptopun keyiyle diğer pcye windows 7 yükleyebilir miyim? aklımda yeni alacağım pcyi windows 10 olarak kullanmak var ve bunun için bedava yükseltme yapmayı düşünüyorum. şuan kullandığım sistemi mi yükseltmem doğru olur yoksa yeni makineye windows 7 yükleyip ordan mı yükseltebilirim? teşekkürler

yükseltme kısmında mı sorun yaşıyorum yoksa o keyi kullanarak windows 7de mi yükleyemem?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SentnieL

quote:

yükseltme kısmında mı sorun yaşıyorum yoksa o keyi kullanarak windows 7de mi yükleyemem?

Oem keyler sadece o laptoplarda geçerli başka pcde kullanamazsınız hatta windows kaldırıp o laptoba linux dağıtımı yüklerseniz o key tamamen gider oem keyler mbr ye bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WHITE_Wolf -- 28 Ocak 2016; 0:52:29 >

• DayWalker7 D kullanıcısına yanıt
    Ben eski Laptop keyini masaüstüne kurup etkinleştirdim. Etkinleşmede sıkıntı olmaz ama yükseltmeyi hiç denemedim w10 u hiç sevmediğim için. Yalnız şu var; o eski laptopu başka bir sisteme formatla. Çünkü bir key aynı anda iki makinayı etkinleştiremez.

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Ben eski Laptop keyini masaüstüne kurup etkinleştirdim. Etkinleşmede sıkıntı olmaz ama yükseltmeyi hiç denemedim w10 u hiç sevmediğim için. Yalnız şu var; o eski laptopu başka bir sisteme formatla. Çünkü bir key aynı anda iki makinayı etkinleştiremez.

Key OEM key miydi?

W7 home premium oa mea yazıyordu..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Oem key dediğin bir bilgisayar için verilen key değil mi? Yani önemli olan aynı anda iki pcde çalışmamamsı.

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

Oem key dediğin bir bilgisayar için verilen key değil mi? Yani önemli olan aynı anda iki pcde çalışmamamsı.

Oem windows key sorusundan kasıt laptopun orjinalinde yüklü gelen işletim sistemi mi, yoksa sonradan ücreti mukabilinde satın alınan bir işletim sistemi mi şeklinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onur__ -- 29 Ocak 2016; 17:58:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

Oem windows key sorusundan kasıt laptopun orjinalinde yüklü gelen işletim sistemi mi, yoksa sonradan ücreti mukabilinde satın alınan bir işletim sistemi mi şeklinde.

Orjinalinde gelen. Beyler anlayin işletim sistemine yeniden para vermemek derdim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.