Şimdi Ara

Eski Milletvekili Çocuk Parkının Ortasında Köpek Besliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilinçsiz herifin çocuk parkının ortasında köpek beslemesene mi yanayım orada görülen yavru köpeklerden beslediği köpeklerin kısırlaştırılmamamış olmasına mı yanayım neye yanayım bilmiyorum. Bu köpekler büyük tuvaletini nereye yapacak ? Pislik ve parazitler kimleri hasta edecek ?

Herif milletvekili olmuş ama çocuk parkının ortasında ksıırlaştırılmamaış köpekleri besleyerek sürüleştiriyor işte cehaletin tanımı bu arkadaşlar. Bunlar hayvansevcer değil bunlar eğitilmesi gereken cahil ve uygarlıktan nasibini almamış kişiler. Uygar olmak kıyafetine dikkat etmekle olmaz zihniyetine, bilincine dikkat etmekle olur ! Nerede nasıl davranacağını bilmektir, bulunduğu topluma karşı sorumluluklarının bilincinde olmaktır.

x (formerly twitter)
    Reha Çamuroğlu (@RehaCamuroglu) on X
    https://x.com/RehaCamuroglu/status/1794667083340673523

Not: Arkadaşlar 1000 defa dedim 1001. defa da diyorum bu sokak hayvanı krizinin nedeni bu tarz bilinçsizce, çevresini umursamadan sokaklara yiyecek döken insanlardır. Adam utanmadan çocukların oynaması gereken parkta köpek sürüsü yetiştiriyor. Bu hayvanları beslemek istiyorsanız evinize alacaksınız, kısırlaştıracaksınız, eğiticekseniz ve temizleyeceksiniz hiçkimsenin kamu alanında hayvan sürüsü besleyip ardından evine gitme hakkı yok ya tam bakacaksınız yada hiç bakmayacaksınız.

Bu köpekler yarın gece vakti bir çocuğu veya bir kuryeyi ısırdığında bir kazaya yol açtığında bu herif hiçbir ceza almayacağını bildiği için yaptığı bu sorumsuzca işi birde gözümüze sokuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 27 Mayıs 2024; 20:16:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.