Teşekkürler gerçekten güzel araçlar detaylı araştırma yapacağım |
Eski model jip ya da suv alırken nelere dikkat etmek gerekir? (2. sayfa)

-
-
Arabadan pek anlamıyorum demişsiniz, söylediğiniz araçları kullanmak için araçtan iyi anlamanız, sağlam usta ve parçacıya sahip olmanız gerek. İlle klasik bir araç olacaksa mercedes ile başlayın, ustası ve parçası biraz daha kolay bulunur.
-
Eski jiplerde Amerikandan ziyade japon öneririm, 96 99 Pathfinder son derece tatmin eder.2 Yıldır kullanıyorum+ bu tip araçlarda ucuza kaçılmaz,sahibinin bilgili ve düzgün olması önemli.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-FE2F1DE54Arabadan pek anlamıyorum demişsiniz, söylediğiniz araçları kullanmak için araçtan iyi anlamanız, sağlam usta ve parçacıya sahip olmanız gerek. İlle klasik bir araç olacaksa mercedes ile başlayın, ustası ve parçası biraz daha kolay bulunur.
klasik derken böyle klasik mi ? örnek olarak atıyorum
-
Mertcigim nasil aldatti baskasiyla yatakta mi yakaladin ? Aldatmaktan kasit starbucksta baska erkekle kahve iciyorsa bu aldatmak olmaz ki. Sen al lancia delta al 4 kapi rahat satarsin ya da klasik merso digerlerine bulasma.
Birde zenginlerle sidik yaristirilmaz unutma sen borclu cikarsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba ben son dört senerir zj 5.2 96 model kullanıyorum. Benim size tavsiyem ne japon ne İngiliz arabası. Kesinlikle amerikan öneriyorum. Evvela kesinlikle gözünüzün kestiği bir araba almalısınız. Arazi şanzımanları ve ana şanzımanları sağlamdır. Ama güncel fiyat veriyorum ana şanzıman revizyon fiyatı 8k arazi şanzımanı fiyatı 4k tutuyor üst kapak revizyon 6k ön takım komple 3k direksiyon kutusu ve pompası büyük ihtimalle cortlayacaktır oda 1k civarı tutar. Bu işte ortası yoktur ya çok seversin ya nefret edersin. Neden amerikan tavsiye ediyorum çünkü Japon olmus olsaydı araç bunların üzerine %30-50 arası eklemen gerekir. Amerikanın parçasını heryerde bulursun o konuda merakın olmasın. Bunların ağırlıgının cogu ön tarafta olduğu için ön takım zayıftır biraz hd bir iki parça kullandıgınız zaman cok saglam olur ama. Gelelim motora motorlar çok saglamdır amerikanların cok buyuk bölümünde böyledir 318 360 391 hepsi çok saglamdır . Bunların amerikada modlanıp gtr’leri leblebi gibi yediğini çokça kez görülmüştür. Fazla devir çevirmezler ama her devir doludur bir kere dahi gücünün yetmediğini henüz görmedim v6 ve v8 sesi çok farklıdır V8 kesinlikle çok daha maço. Zj kasalar yabancılar tarafından çok ilgi çeker özellikle kuzey ülkeleri tarafından rusyada e34 ve zj ler ‘Kötü adam arabası’ olarak bilinir. Forumda amerikancılar var onlar henüz birşey yazmamış görürlerse illaki gelirler ama amerikan kullanmayanların hepsi burada ne hikmetse. Aklınıza takılanı sorabilirsiniz mobildeyim fazla yazamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: flyer_migMertcigim nasil aldatti baskasiyla yatakta mi yakaladin ? Aldatmaktan kasit starbucksta baska erkekle kahve iciyorsa bu aldatmak olmaz ki. Sen al lancia delta al 4 kapi rahat satarsin ya da klasik merso digerlerine bulasma.
Birde zenginlerle sidik yaristirilmaz unutma sen borclu cikarsin.
merso dan kastınız böyle bişeyse bugün gidip gördüm aracı bi sıkıntısı yok gibi bi bakıp yorumlamanızı isterim
-
Klasik alacaksan dolu almaya bak, klimalı şart. Akdeniz bölgesi yazın sıcaktan ateş eder.
Bak mesela bu balina kasa olarak geçer, bunlar tutulur. Yeni boyalıymış, arabada çürük çarık yoktur. Sunroof lu ve klimalı olması iyidir. Bunda LPG de yok 2 liraya taktırırsın ve motoru bayağı diridir. Klasik arabayı iç anadolu bölgesinden bak deniz kenarlarında çürük çarıklısı çok olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X