Şimdi Ara

eski model olan n80

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selam ikinci telefonlar olarak wifi li bir telefon almak istiyorum çok fazla bir özelliğe ihtiyacım yok wifi yeterli benim için ikinci ellerde n80 fiyatları uygun geldi fakat eski bir telefon ama şıkta bir telefon sizce eski olmasına rağmen wifi özelliğinden yararlanmak için alınabilecek bir telefon mu ? ve bu telefona verilecek max fiyat nedir ?

teşekkürler

• Baglanti kopmasi ve modemi gorememe gibi,wifi ozelliginden cok sikayet alan bir modeldi N80.
  • hocam dün akşam aldım n80
    tertemiz full kutu 12 ay daha garantisi devam ediyor
    1gb hafıza usb kablo hepsi tamam
    aldığım fiyat 280ytl aklında olsun temiz telefon ama bu
  • n91 derim hem wifisi hemde sesi daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdrive -- 31 Ağustos 2008; 9:44:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: luckysleven

arkadaşlar selam ikinci telefonlar olarak wifi li bir telefon almak istiyorum çok fazla bir özelliğe ihtiyacım yok wifi yeterli benim için ikinci ellerde n80 fiyatları uygun geldi fakat eski bir telefon ama şıkta bir telefon sizce eski olmasına rağmen wifi özelliğinden yararlanmak için alınabilecek bir telefon mu ? ve bu telefona verilecek max fiyat nedir ?

teşekkürler

N80 alabılırsin yada nokianın wifi ozelliği olan bir cok modeli var 2.el olarakta bide onalrın fiyatını öğren derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.