Şimdi Ara

Eski model tv kartı(Avermedia Tv Phone 98)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Elimde eski bilgisayarımdan kalan Avermedia Tv Phone 98 tv kartı var,şimdi kullandığım bilgisayar p4 2.6 ,anakartımda p4p800.Acaba elimdeki eski tv kartını bu sisteme taksam olur mu, takıp bir denesem sisteme zarar verirmiyim?Şu voltaj olayından falan bir sakatlık çıkarmı yoksa takıp bir deneyeyim mi?
    teşekkürler.

• calisir hocam ben kullaniyorum..
  • Çalışır canım...
  • çalışır ama winXP'ye tanıtmakta zorluk çekebilirsin. Örneğin benim kartı XP ne yapsam görmedi, iki farklı chipseti varmış o kart serisinin, biri destekleniyor öbürü desteklenmiyor XP tarafından.

Yine de bir zarar gelmez tak dene, çalışıyorsa çalışır.
  • bu arada yeni fly tv kartı aldım.Bu kartın kendi programını beğenmedim.Başka kullanabileceğim program var mı???
  • xp'ye tanıtamıyorum yaa ben de kartı naapıcaz hocam yardım
  • XP ye tanıtırsın ama CD sinen tanıtamazsın. XP driverları internette var oradan yüklemen gerekiyor.
  • muratburak kardeşim tv kartı almışsın iyi ama fly almışsın bu kotu.Xp de bu kartlar insana keşke almasaydım dedirtiyo valla.
    istersenwww.lifeview.com sitesini bir geziver orda aradığın vardır
    saygılar
  • Ben avertv studio kurcaladım 1-2 tane, istediğimiz gibi capture yapcaz diye göbeğim çatladı bende fly video var, hiç sorun yaşamadım..
  • FLY VİDEONUN yazılımı güzel ama hiç uğraşmaya değmez powerVCR babalar gibi capture yapıyo tavsiye ederim,hiç uğraşmayın TV kartlarının kendi yazılımlarıyla...
  • arkadşlar SnapStream beyond tv diye bir program var. networkden tv seyretmeye kadar bir çok profesyonel özellifi var. ama 25 mb civarı. ben yeni yükledim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.