İnternette araştırdım N400 için hiç ilan bulamadım , böyle eski model telefonların satıldığı bir yer bilen??
aradığın telefon için konu aç ikinci el bölümüne...
neden eski bi telefon istiosun
quote:
Orjinalden alıntı: OzanDogus
İnternette araştırdım N400 için hiç ilan bulamadım , böyle eski model telefonların satıldığı bir yer bilen??
oyy oyyy oyy ne yaptın hocam sen yahu samsungun belki de en beğendiğim telefonudur bu ilk çıktığında bi hafta kullanma şansım olmuştu ses kayıt yapan ilk cihazlardandı bu şarkı falan çalıyorduk ki o zamanlar millet 3310 kullanıyordu höö diye bakıyorlardı cihaza
hele kapağını açınca çıkan anteni olayı bitriyordu zaten şu an temiz ikinci elini bulayım ben de alırım ama inan ki bulmak çok zor
1 sene kullandım , daha sonra kameralı telefon alıcam diye satmıştım , ve çok geçmeden pişman oldum , şimdi elimde takasda girmek için 6610 var temiz n400 bulursam takas atmeyi düşünüyorum...
İzmirli mert aşk bu olsa gerek
Wayy be karizmatikmiş telefon ilk defa gördüm..
quote:
Orjinalden alıntı: OzanDogus
1 sene kullandım , daha sonra kameralı telefon alıcam diye satmıştım , ve çok geçmeden pişman oldum , şimdi elimde takasda girmek için 6610 var temiz n400 bulursam takas atmeyi düşünüyorum...
İzmirli mert aşk bu olsa gerek
vallahi bulursam ben de alırım ama temiz bi tane denk getirmek çok zor
şimdi bu teli kaç paraya satarlar ki???
quote:
Orjinalden alıntı: izmirli mert
şimdi bu teli kaç paraya satarlar ki???
hiç belli olmaz biri çıkar temiz bitane vardır elinde 150-200 fiyat ister biri çıkar 70-80 ister hiç belli olmaz çünkü cihazın piyasası yok