Şimdi Ara

eski modem kullanımı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iss mı değiştirdim vdsl kullanıyorum.Turkcelli kapatıp Turknete geçiyorum.modem alacağım henüz karar veremedim .Şuan Turkcellin modemini kullanaraktan Turknetten hizmete devam ediyorum.Geçici olarak ttnetten kalan sagemcom 2964 modemi kullanmak istedim ama internet sınırlı diyor.başka iss ile çalışmasın diye bloke mi var acaba?

• yardımcı olacak olan yok mu?
  • https://forum.donanimhaber.com/satilmistir-sagemcom-f-st-2964-vdsl2-adsl2-4-port-300mbps-modem-turknet-kampanya-indirimli--128925153

Burda türknet ile kurulumu yapılmış ve sorunsuz çalışıyor gibi gözüküyor. Sizde ne gibi bir problem çıktı? Ethernet ile denediniz mi, modem ip alıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 22 Kasım 2018; 23:20:06 >
  • bu konuyu , buraya yazdıktan sonra ben de gördüm ve arkadaşa yazdım henüz cevap vermedi gerçi çalışıyor yazmış da ilanda.

şuan süperonline daha iptal edilmedi,turknet te bağlandı 2 adet firmadan bağlantı var.modemi resetledim ethernetle bağlıyorum modem arayüzüne girmeye çalışıyorum huawei geliyor,yani türkcellin modemi huawei.ama onun fişi bile takılı değil sınırlı bağlantı yazıyor.
  • Huawei'yi çıkardıktan sonra internet geçmişini temizleyin. Çerezleri temizleyin. Ondan sonra sagem'i takın. Orda yazıldığı gibi internet explorer ile girmeyi denediniz mi? Modem eski olduğundan güncel tarayıcılarda çalışmıyor sanırım.
  • Yok dediklerinizin hiç birini denemedim.direkt girmeye çalıştım olmadı akşam bi denemesini yapıp yazayım
  • Sorun çözüldü diğer operatör tamamen hattı kesmiş öğlen belki ondan da olabilir ama modemi kullanabiliyorum teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.