Şimdi Ara

Eski PC ye yeni PSU alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim eski bir kasam var psu sorunu sebebiyle çalışmıyor bunun için bir ikinci el psu almayı düşünüyorum. Zaten eski bir sistem olduğu için sorun olacağını sanmıyorum. Eski sisteme yeni psu almak istemiyorum sizce ne yapmalıyım?

• Sorunun kesin psu olduğu belliyse sistemde eski ise 2. el psu alınır. Ama çok eski bir şey ise alınacak psu, yine aynı sıkntılarla uğraşabilirsiniz.

Mümkünse garantili veya 3 - 4 yılı çok aşmamış psulara bakın. Tabi sistem özellikleri de önemli aslında burada belirtilmeli . Watt seviyesi ise sisteme yetiyorsa yine aynı watt olarak bir psu alınabilir.

Mesela 300 watt gibi... Gidipte sistem eski diye 7 - 8 yaşında veya daha yaşlı psu falan almayın. Son sahibi olmayın diye dedim.

• Öncelikle bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim. Eski sistemimimde ki PSU 350W ben 500W almayı düşünüyorum ve yeteceğini düşünüyorum. Dediğiniz gibi eski ve sisteme yetmeyecek bir PSU almamanın bilincindeyim. Sistem özellikleri hakkında aklımda kalan bilgiler; Intel 650, 4GB RAM, MSI anakart(modelini hatırlamıyorum), GTX 430 2GB ekran kartı var ve birde 350W PSU.

• Yemi sistem için bir psu almıştım.

Elimde 300w bir psu var hocam, ilgilenirsen, Diyarbakır içi verebilirim 😅

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.