Şimdi Ara

Eski psn accountu ve pes13

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Küçük bir sorum olacak sizlere. Geçen hafta ps3 aldım. Maksat akşamları vakit bulabilirsem online 1-2 maç yapmaktı PES13'te. Ancak öğrendim ki 20 Aralık 2013'ten itibaren yeni kayıt kabul etmiyorlarmış. Elimdeki kodu giremiyorum haliyle.
    Bu işlerden pek anlamam, ben aklıma geleni anlatayım, siz bana yardımcı olun:

Psn accountunu da yeni açtığım için kabul etmeyecek büyük ihtimal. Satılık psn accountlarına bakıyorum içindeki oyunlara paha biçiyorlar genellikle. Dediğim gibi kaç hakkı varmış ne oyun varmış pek anlamıyorum. Acaba 20 Aralıktan önce açılmış bir psn account'u ve onunla oynanmış bir pes13 hesabını alabilmem mümkün müdür? Var mıdır bu şekilde satan?

Veya alternatif çözümlerinizi bekliyorum. Kırdırmak dışında :)

Şimdiden teşekkürler herkese.

• Yok mudur fikir beyan edecek olan arkadaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burdem

Yok mudur fikir beyan edecek olan arkadaslar?

ıyı geceler dostum, o sıfreler sadece bır kerelik, yani bir makinaya ait, girdiğin hesapta veya makinada açabiliyorsun. pesin bu sacmalıgı yapmasına hıc sasırmadım, satılmayan 2014 oyununu aldırmaya zorluyorlar ancak zaten konaminin onlinesı içler acıs.
  • Ofsayt diyorsun yani. Teşekkürler cevabın için dostum. PES14'ü pek sevemedim, Fifa14'e şans vermeyi deneyeceğim. Alışabilirsem onunla devam ederim. iyi günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psn çok oyunlu eski hesap
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.