Şimdi Ara

Eski Raidleri Solo yapabilmeye Son

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=akeRmxbxQug

Bu doğruysa artık eski instanceleri wod stadlarıyla yapıyoruz,yani bu durumda icc,black temple,bwl,ulduar gibi raidleri solo yapmayı bırakın,iyi bir grupsuz yapmak imkansızlaşacak,eski raidler çok daha zevkli heyecanlı olacak.

• İlk yorumu okusan bu konuyu açmazdın
  • Az biraz okuyun, adamlar stat squish duyurulduğundan beri eski raidler sololanabilecek diyor, yapmayın böyle şeyler ya
  • Olmasın zaten öyle birşey, koskoca hikayede yeri olan bossu bir kişinin gelip öldürmesi bana saçma geliyor zaten, bunun levelle itemle alakası yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nefarius

Az biraz okuyun, adamlar stat squish duyurulduğundan beri eski raidler sololanabilecek diyor, yapmayın böyle şeyler ya

videoyu görünce sevinçten açtım hemen,yorumlara bakmamıştım
  • Konu başlığını değiştir daha yeni açıklama okumuştum Bosslar solosu hakkında orda da Solo yapabiliceksiniz demişlerdi Stat Squish harici bir konuydu...
  • Her content de tüm raidleri update etmek zor mu olur acaba. BTde dolaşirken zamaninda burada ne kadar zorlanilmistir diye duşunuyorum. Yeni oyuncularin eski raidleri yapmalari saglanmali bence. icc ve ulduari ozellikle merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImbaLanceD -- 23 Ağustos 2014; 16:25:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aslında biraz can sıkıcı durum.Adam benim zamanında aylarca hayalini kurduğum mountu tek basına girip düşürüyor gözümüzde değeri düsüyor mountun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunun 10. yıl şerefine Molten Core'yi zorlaştıracaklardı eksi raidlerede böyle eventler düzenleseler ne güzel olurdu.
  • Düşük level moblara öküz gibi vuracaksınız. Vurduğun mob 10 level altınsa eğer damage 100 kat artıyor mu ne öyle birşey. Denemek isteyenler orgrimmarda düşük level dummylere vurabilirler
  • şuan eski bosslara 7-8 milyon çakıp tek atıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.