Evet, ben 2014 yılında sınava girmiş biri olarak özellikle tecrübeli arkadaşlardan, derece için kaynak, kitap, youtube kanalı vb. için tavsiye istiyorum. O zamanlar beklediğim halde istediğim başarıyı elde edememiştim. Amacım ilk 500e girebilmek. Ders ders tyt-ayt için ne yapmalıyım? Aşağısı biraz uzun, aşağıyı okumadan direk cevap verebilirsiniz. Tyt mat için temelime güveniyorum, geometri pratik yapıp bazı konuları tekrarlamam lazım. Yeni soru sistemini ve problemleri sevdim. Tyt sınav süresi artıp sorular zorlaştığı için daha iyi bir sisteme geçilmiş gibi geldi bana. Deneme ile idare edebilirim ama hız kazanmam lazım. Ayt mat İlyas güneş benim hocam ve tunç kurt kanallarını izlemeye başladım, hatırlamaya başaladım. Acil ayt soru bankası aldım, apotemiden limit türev ve integral fasiküllerini aldım. Ayt mat müfredatı benim dönemime göre bayağı daraltılmış. Sınav süresi ise bayağı arttırılmış. Tyt kimya çok kolay, ayt kimyayı okusam hatırlarım diyorum. Kitap ne önerirsiniz? Tyt ve ayt fiziği sıfırdan başlayacağım. Benim hocam kanalından barış akıncıoğlu iyi gibi. Herkes soru bankası olarak nihat bilgin önermiş almayı düşünüyorum. Biyolojiyi de sıfırdan okuyup 1 kitap bitirsem yeter gibi geliyor. Konu anlatımlı kitap veya youtube kanalı önerebilirsiniz. Tyt türkçe ve sosyal için pek bir fikrim yok yani soru bankası almalı mıyım yoksa deneme deneme mi gitmeliyim bilmiyorum. Ayrıca denemeler hakkında hiçbir fikrim yok. Yardımlarınızı bekliyorum.