Şimdi Ara

eSKi SeVGiLiM YaKıN aRKaDaŞıMLa ÇıKıYoR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
6.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kızlar niye böylecevabı bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HyperXCrossfire

bu kızlar niye böylecevabı bilen var mı?

Tatminsizlikten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

quote:

Tatminsizlikten.

Aşırı tatminsizlikten
  • ne iğrenç bi insanmışsın gibilerinden bir mesaj çeksem mi?
    şöle sağlam aşağılayıcı bi mesaj metni yazabilecek var mı
  • Yaz geldi, testosteron ve östrojen pik yaptı arkadaşlarımızda. Hadi hayırlısı...
  • benim eski kız arkadaşımla bile bile ilişki yaşamaya gönlü olacak bir arkadaşım yok fakat bilemeden ilişki yaşayıp öğrendikten sonrada devam edep evlenen bir kuzenim var.

sonuç: ne akradaşlık, ne dostluk kalıyor.herkes kendini haklı bulup bişi yapamıyor.dikkat et derim ama yaşın ufak sanırım öyleyse eğer çok takılmaz ileride unutursun zaten
  • quote:

erkekler ayrılınca gidip başkasıyla çıkmıyo diyosunuz yani?? burda sorun senin arkadaşın ama bide şu varki adam senin çok yakın arkadaşın değilse ona ne hissettiğini bilmiyordur sende bişi demediysen oda kızı beğendiyse biraz takılyım demiştir ben bile biliyorum bunlarıda siz erkek halinizlemi bilmiyosunuz. siz giidp kızların en yakın arkadaşlarıyla felan çıkarken sorun olmuyo ama dimi.
    not: kızın yaptığını onaylıyor değilim sadece yine kendinizi görmeden kızlar hakkında atıp tutmaya başlamışınız o bakımdan.

quote:

ne iğrenç bi insanmışsın gibilerinden bir mesaj çeksem mi?

bence yapma öyle birşey böyle durumlarda dik durmak lazım o tarz bir msj yollarsan kaybeden sen olursun boşlver ona değer vermediğini düşünsün ve sen onun gözünde değerli ol takmayarak.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SoundOfSilence

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SoundOfSilence

Kız ESKİ sevgilin, daha ne sorumluluk hissediyosun ki kız üzerinde.. ?

Hala sewdiğini söylüyor ama ister istemez birşeyler olur.

Ama sevmesi bi seyleri deistirmeyecek su andan sonra, cunku ayrılalı baya olmus ve ikisinin de ayrı hayatları var.. Yoksa kucuk mu kacıyorum bu konulara ?

Yaş kaç ki merak ettim.

Cevap ultra gec kalmıs demi.. 16 yasım ama simdi biseyler dicektim, dogru kelimeleri bulamadım bir turlu.. Neyse bosver..

• quote:

Orjinalden alıntı: suree

quote:

erkekler ayrılınca gidip başkasıyla çıkmıyo diyosunuz yani?? burda sorun senin arkadaşın ama bide şu varki adam senin çok yakın arkadaşın değilse ona ne hissettiğini bilmiyordur sende bişi demediysen oda kızı beğendiyse biraz takılyım demiştir ben bile biliyorum bunlarıda siz erkek halinizlemi bilmiyosunuz. siz giidp kızların en yakın arkadaşlarıyla felan çıkarken sorun olmuyo ama dimi.
    not: kızın yaptığını onaylıyor değilim sadece yine kendinizi görmeden kızlar hakkında atıp tutmaya başlamışınız o bakımdan.

quote:

ne iğrenç bi insanmışsın gibilerinden bir mesaj çeksem mi?

bence yapma öyle birşey böyle durumlarda dik durmak lazım o tarz bir msj yollarsan kaybeden sen olursun boşlver ona değer vermediğini düşünsün ve sen onun gözünde değerli ol takmayarak.

kızın bir güzelliği yok arkadaş, kız arkadaşlarım bile ne o bradd pit görüntüsü vermek için mi takılıyosun fln diyodu o kız ile. çocukta(yakın arkadaşım hala ark diyorum) diyodu sen bundan ne buldun fln. Kime göstersem tepki gösteriyordu, bana asıldığı dönemlerde aynaya hiç mi bakmıyoda geliyo yanıma diyordum, galiba büyük konuşmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wmdh -- 26 Mayıs 2007; 22:02:03 >

• arkadaşın en doğrusunu yapmış kızdan hoşanıyosa suçmu bir kızı 2 erkek sevebilir. gelmiş sana sormuş açıkca . koçum benim. Ben olsam bende sorardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvenkab

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Böyle durum söz konusu bile olamaz.

değilmi hocam böyle bişey soracak arkadaşı yamultursun 5 dk da ne diyon olüm sen lan diyerekten...

arkadaşlık olayını bi kısım artık kaybediyo...

Öncelikle farklı nedenlerden dolayı ayrılmak zorunda kaldığın insanla iyi-kötü günlerin geçiyor. Her şeyin bir sonu olabilir; ancak hatıralar asla ölmez. Yakın bir arkadaşın böyle bir soruyu sormaya kalkışması büyük bir hatadır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: m3®T

arkadaşın en doğrusunu yapmış kızdan hoşanıyosa suçmu bir kızı 2 erkek sevebilir. gelmiş sana sormuş açıkca . koçum benim. Ben olsam bende sorardım

seviyo mu :) ya bırak sevdiği fln yok ap açık kendini tatmin edicek
  • bak sana tavsiyem bırak o kızı o karekterde biriymiş şu saatden sonra barışsan ne olacak aklına arakadasını tavladıgı gelecek kafayı bozacan ya kızı vuracan ya kendini bırak ne hali varsa görsün o karaktersiz arkadasında kullanıp attıktan sonra anlar anyayı konyayı
  • çocukta diyor 1 ay takılırım biter, eninde sonunda bana dönüşü olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wmdh -- 26 Mayıs 2007; 22:32:08 >
  • yav kızdan ayrıldıysam, kız benim için bitmiştir, eğer arkadşaım kızdan hoşlanıyorsa gelip bana sorar senin işin bitti mi ben seviyorum çıkmak isyiorum diye ben de ok veririm.

Çünkü benim işim bitmiştir.

Eğer çocuk gelip sormadan kabul ederse konuşmadan koyabilir.

Gerçi o zaman da koymaz.

Çünkü benim sevmem için önce sevilmem lazım, kız beni sevdiğine emin olursam ben severim.
  • ya hala arkadaşım demen bile saçma o soruyu sana sorması bile nasıl bi arkadaş olduğunu ortaya koyuyo

benden sana tavsiye ikisinide takma arkadaşınlada mesafeni baya bi uzaklaştır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serdar

Yaz geldi, testosteron ve östrojen pik yaptı arkadaşlarımızda. Hadi hayırlısı...

bülent abla ne yapsın östrojen konusunda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CmrHun

quote:

Orjinalden alıntı: Serdar

Yaz geldi, testosteron ve östrojen pik yaptı arkadaşlarımızda. Hadi hayırlısı...

bülent abla ne yapsın östrojen konusunda...

Sence yapmamış mı yapacağını?

• bu konu da çok tanıdık geldi bi an
  • Eğer çıkarlarsa kızı da çocuğu da hiç sallama ve hiç umursama,bir süre sonra senin umursamadığını görünce kız çocuktan ayrılır,çocuk da tekrar yanına geldiğinde istediğin tepkiyi verme ve istediğin gibi hareket etme özgürlüğün olur.

Sana bunu yapan kız da sana bu soruyu soran çocuk da umursanmamayı hakediyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.