Şimdi Ara

eSKi SeVGiLiM YaKıN aRKaDaŞıMLa ÇıKıYoR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
0
Favori
6.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu konuyu yaşamış biri olarak söyleyim.

olacaklar:

-ilk bir kaç ay yakında ayrılırlar yakında ayrılırlar diyeceksin, o umutla yaşayacaksın
    -sonra etraftan topladığın gazla konuşmayacaksın onlarla, yüzlerine bile bakmayacaksın
    -bir süre sonra onlarda aksaklıklar görünce kendini üstün göreceksin
    -ondan sonra baktın hayat onlarsız devam da ediyormuş, buna mı sıkıldım ben diyeceksin
    -bunu farkettikten sonra iyice mutlu olacaksın, kafanda o konu ile igili hiç bir sıkıntı kalmayacak tamamen huzura ermiş olacaksın
    -sonra da diyeceksin ben bunu gördüm hiç bişey koymaz bana diyeceksin
    -sonra da o gazla "bi ayrılsalar da girsem ikisine" diyeceksin

ekleme:

bu süre içinde farkedeceksin ki onlar kendi hallerinden çok mutlu seni salladıkları bile yok. bu da işini kolaylaştıracak

kaybettiğin şey: iki gereksiz insan ve onların tavırları, yükleri

kazandığın şey: kafanı kurcalayan kurtlar gidecek, kendine güven kazanacaksın

en önemlisi de tecrübe kazanacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccaparli -- 26 Mayıs 2007; 23:41:20 >

• çocuğun derdi başka be arkadaşım, cinsel dürtüleri için çıkıyor kız ile sevse gelip bana sorar mı sence, hem o çocuk kimseyi sevmez.
  • o kısmını bırakta kız düşünsün hem böylece senin değerini anlar. ayrıca sanıırm daha önce bu kzıı başta seninde beğenmediğini ama şimdi sevdiğini söylemiştin demekki kızda böyle bir potansiyel var belki bu çocukta sevecek nerden biliyosun.
  • hazırlık ile beraber 4 senedir aynı ortamdayız üçümüzde yetmez mi. tabii beni ilgilendirmiyor bu saatten sonra, umarım kısa sürede unuturum. Zaten kimi istemediysem peşimden ayrılmadı :) hep istedim şöle alaturka bi ilişkim olsun, bir kere seveyim, onun için yaptıklarıma pişman olmayım ama olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wmdh -- 27 Mayıs 2007; 17:10:19 >
  • kız yanlış insanmış. arkadaşın da gerçek arkadaş değilmiş.Yol ver gitsinler ne halleri varsa görsünler. Senin gölgen onların üzerinde oldukça mutlu olamazlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdemir_ -- 27 Mayıs 2007; 17:49:38 >
  • yaw arkadslar dinazorluk yapmayın hangi çagda yasıoruz belki bu mesaja karsı cıkanlar olcak ama olsun arkdsım bence kafana takma bosver o kızdan sana hayır gelmediyse arkadasına da gelmez hem ne malum kızın seni kıskandırmak için yapmadıgı sende bul bahka kız ayarla ortamı arkadsına yapıstır lafı eskıye mazı cıktıgım en guzel kız dıye o nasıl olsa soyler kıza kapak olur
  • ikisini de sallayacaksın bu kadar.

sen böyle düşünüp onları hala kafanda tuttuğunu düşünürsen bak o herif sana ne sorularla gelecek!!!!

salamayacaksın böylece hem kız için hem de oğlan için geri dönülebilecek bi kapı bırakmamış olacaksın. vur kır dök parçala hesabı (fiziksel olarak değil tabi)(psikolojikte değil, sosyal)
  • çok saçma cvplar kankim çıksa benim için sorun bile değil ben sevdim diye o sevemezmi..
    hatta aralarını bile yaparım
    sevdiğine sevdiğini vereceksinki oda seni sevsin..
  • valla o ark.şın alsın o kızı tepe tepe kullansın...bu kızlar için hiç üzülmeye değmez..bn eski sewgilimden biliyorum bn onu aldatmışım gibi hissetmişte o yüzden oda bni 1 kerelik aldatmış ark.ımla...bunu daha çkmaya devam ederkn sölüo bide..kızın adını .r.s.p. ya çıkardım...snde adını çıkar...hiç sevdiğini falanda düşünme bu sadace bir zmnlar elinde olan bşiyi kaybetme korkusudur..
  • En kötü arkadaşım bile öyle bişey yapmazdı kime arkadaşınım iyi seç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 27 Mayıs 2007; 23:51:11 >
  • iyide sevmek kelimesini kullanmış bazılarınız :) çocuk dedi çıkıyım mı dedi ben dedim seviyomusun hayır dedi sevgiden değil ....
  • BENZER BIR OLAY BENIMDE BASIMA GELMISTI BAYA UZUN ZAMAN ONCE AMA BEN PEKTE TEPKISIZ KALMADIM HANI ARKADASLAR ZOR ALDI ELIMDEN COCUGU. ZAMANINDA SAMIMIYDIK AMA SIMDI KONUSTUGUMUZ FALAN YOK PEKTE BISEY KAYBETMEDIM HANI. INSANIN AILESINDEN BASKA HERKESIN YERI DOLUYOR. BENCE SEN O ARKADASINA HADDINI BILDIR TABI BU BIZIM ZAMANIMIZDA GECERLI OLAN YONTEMLERLE OLMASIN AMA BU SEVIYEDEN SONRA ARKADASLIK AYAGI PALAVRA BENCE...
  • Arkadaşının sorması hata direk hayır demeliydi.Gelip birde senle dalga geçer gibi sormuş.öyle birini hala arkadaş olarak görüyorsan.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULtraV1olet

Arkadaşının sorması hata direk hayır demeliydi.Gelip birde senle dalga geçer gibi sormuş.öyle birini hala arkadaş olarak görüyorsan.....

iori neden böle düşünüyosunki hayır demesi için bi sebep yok..dalga geçer gibi sormuş diyosun hiç haberi olmadan çıktıklarını öğrenmesi daha mı ii olurdu??

arkadaşına hala bişeyler hissettiğini söylememişsin arkadaşına göre senin için bitmiş bişi ve seni hiç alakadar etmez(ben olsam böle düşünürdüm)..
  • BUNA BENZER 1 OLAY BENİMDE BAŞIMA GELDİ, ÇOĞU KİŞİNİNDE GELMİŞTİR, BENCE KIZ KONUSUNDA SANA YAMUK YAPACAK BİRİ SENİ İLERDE AKLINA GELEN HER KONUDA SATAR, VE SANADA GELİP NAAPIYİM DİYE SORUYOSA , HERŞEYDEN ÖNCE SANA SAYGISI SIFIR! DEMEKTİR, 2SİNİDE UNUT GİTSİN, BÖYLE İNSANLAR SANA İLERDE YARARDAN ÇOK ZARAR GETİRİR
  • kızın geri dönüşümünde ki çok eminim topici hortlatıcam, burada beraber bi' karar alırız temmuz, ağustos gibi hortlatırım topici görüşmek üzere.
  • Konu Dısı

Hocam sokak tabiriyle " Bu hatun milletini sevmiyeceksin ... " . ( tam tabir bu degil ama forum ortamında oldugumuzdan ve burdaki bayan arkadaslardan dolayı yazmıyorum )
  • ya bırak aga bırak sen kıza yüz verdikçe tepene cıkar Kımınle cıkarsa cıksın sanane yaa bırak kızı kullanırsa kullansın arkadaşın,sana çektirene ne yüz veriyon bırak yaa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saratoga

BUNA BENZER 1 OLAY BENİMDE BAŞIMA GELDİ, ÇOĞU KİŞİNİNDE GELMİŞTİR, BENCE KIZ KONUSUNDA SANA YAMUK YAPACAK BİRİ SENİ İLERDE AKLINA GELEN HER KONUDA SATAR, VE SANADA GELİP NAAPIYİM DİYE SORUYOSA , HERŞEYDEN ÖNCE SANA SAYGISI SIFIR! DEMEKTİR, 2SİNİDE UNUT GİTSİN, BÖYLE İNSANLAR SANA İLERDE YARARDAN ÇOK ZARAR GETİRİR

ya sorunlumusunuz anlamıyorum sen sevdin bi ara diye arkadaşının suçu ne??o adam sevemezmi sanamı soracak çıkacakken kızın arkadaşınla çıkmasıyla veya başkasıyla çıkması arasında bi fark yok arkadaşı neden satmış olsunki hadi kız arkadaşıyla boynuzlasa anlarım o zmn çek vur bile derim ama bitmiş bişi sonuçda o kişi gelmiş saygısından sormuş senin için bi sorun olurmu diye.. daha önce yaşadığım bişey ve tepkim çok doğal olmuştu git çık demişdim hatta kızı tanıdığım için yardım bile edebileceğimi sölemişdim ama arkadaşım kabul etmemişdi..bu kadar kıt olmayın arkadaşlar daha kızla bi kere çıktınız diye tapusunu almıyosunuz..

• quote:

Orjinalden alıntı: TRojka

quote:

Orjinalden alıntı: saratoga

BUNA BENZER 1 OLAY BENİMDE BAŞIMA GELDİ, ÇOĞU KİŞİNİNDE GELMİŞTİR, BENCE KIZ KONUSUNDA SANA YAMUK YAPACAK BİRİ SENİ İLERDE AKLINA GELEN HER KONUDA SATAR, VE SANADA GELİP NAAPIYİM DİYE SORUYOSA , HERŞEYDEN ÖNCE SANA SAYGISI SIFIR! DEMEKTİR, 2SİNİDE UNUT GİTSİN, BÖYLE İNSANLAR SANA İLERDE YARARDAN ÇOK ZARAR GETİRİR

ya sorunlumusunuz anlamıyorum sen sevdin bi ara diye arkadaşının suçu ne??o adam sevemezmi sanamı soracak çıkacakken kızın arkadaşınla çıkmasıyla veya başkasıyla çıkması arasında bi fark yok arkadaşı neden satmış olsunki hadi kız arkadaşıyla boynuzlasa anlarım o zmn çek vur bile derim ama bitmiş bişi sonuçda o kişi gelmiş saygısından sormuş senin için bi sorun olurmu diye.. daha önce yaşadığım bişey ve tepkim çok doğal olmuştu git çık demişdim hatta kızı tanıdığım için yardım bile edebileceğimi sölemişdim ama arkadaşım kabul etmemişdi..bu kadar kıt olmayın arkadaşlar daha kızla bi kere çıktınız diye tapusunu almıyosunuz..

:) ya sevgi değil diyorum. herif kendisi söyledi. Seviyomusun dedim, sevgi değil dedi ...
    gerisinide söylettirmeyin cidden sinirlerim bozuluyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.