Şimdi Ara

eSKi SeVGiLiM YaKıN aRKaDaŞıMLa ÇıKıYoR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
6.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2,5 Ay Önce AyrıLDığIm Sevdiğim İnsan yakIN bir arkadaşIMA tekLif etmiş, çocukta geLDi bana sordu, ne yapayIM dedi, içinden geLeni yap dedim..
    hmm o Zaman deDi, ama çocuğuN derdi ba$ka kIZI kuLLanacak! Bu kIZ bana çok çeKTİrmişti hiç birşeY Yapmayım Diyorum ama .. Ben Bu kIZA kARŞI haLa birşeyLer Hissediyorum.

• o nasıl arkadaş ki sana soruyor.
    niyeti var yani.
    direk reddetmesi lazımdı.
  • senin arkadaşınla kavga etmen yakındır.Ya kullanmazda severse.İntikam alacam derken
  • çocuğa demedim seviyorum fln diye, bigün böğüre böğüre yanıma gelecek ya o da ayrı
  • Arkadaşın olduğuna emin misin??

Özlemişim kız konularını be.
  • Kız ESKİ sevgilin, daha ne sorumluluk hissediyosun ki kız üzerinde.. ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoundOfSilence

Kız ESKİ sevgilin, daha ne sorumluluk hissediyosun ki kız üzerinde.. ?

Hala sewdiğini söylüyor ama ister istemez birşeyler olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Senin cümlelerinden kinlenmeye başladığın anlaşılıyor.burda asıl nokta sen erkek arkadaşına o kızı seviyorum dersen napacak bu durumda.ona da bir kulp bulup.Tapulu malın mı derse?kavga başlar.
  • o elemana arkadaş diyosun yani hala ??

quote:

Orjinalden alıntı: sorcery

Senin cümlelerinden kinlenmeye başladığın anlaşılıyor.burda asıl nokta sen erkek arkadaşına o kızı seviyorum dersen napacak bu durumda.ona da bir kulp bulup.Tapulu malın mı derse?kavga başlar.

koyar gözünün üstüne elinin tersiyle iki tane otursun oturduğu yerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenkab -- 26 Mayıs 2007; 20:57:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

quote:

Ama sevmesi bi seyleri deistirmeyecek su andan sonra, cunku ayrılalı baya olmus ve ikisinin de ayrı hayatları var.. Yoksa kucuk mu kacıyorum bu konulara ?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

quote:

Ama sevmesi bi seyleri deistirmeyecek su andan sonra, cunku ayrılalı baya olmus ve ikisinin de ayrı hayatları var.. Yoksa kucuk mu kacıyorum bu konulara ?

Yaş kaç ki merak ettim.

• Muhabbete bak. Senin ayrıldığın kızla arkadaşın çıkmak için senden izin alıyor ve bütün bu olayların içinde halen daha arkadaş kelimesi geçiyor. Ben eskimeye başladım galiba veya bütün değerlerimizi kaybediyoruz galiba
  • bunlar arkadaş değill
    aynı şey bnm başımda
    allahım neydi günahım diyorum
    sadece dediğim şu allah onu bana muhtaç etsin
  • Böyle durum söz konusu bile olamaz.
  • arkadaşın dediğin kişi eğer gerçekten arkadaşınsa sana çıkıp çıkmama konusunda soru sorması bile yanlız bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

Böyle durum söz konusu bile olamaz.

değilmi hocam böyle bişey soracak arkadaşı yamultursun 5 dk da ne diyon olüm sen lan diyerekten...

arkadaşlık olayını bi kısım artık kaybediyo...
  • ben öyle arkadaşı
    bence kızla çıkmasını engelle sonra çocuktan uzaklaş o çocuktan hayır gelmez
  • ortalığı kız bulandırmış yalnız...arkadaşın senin ciddeyetini bilmiyo sanırım olayla ilgili sen "sen bilirsin" deyince de o da atlamış..hazır kız ayağına gelmişken kaçırmak istememiş..
  • heralde daha toysunuz olgun bi adam gelip kız eski kız arkadaşın bana bık bık diye konuşmaz direk reddederdi
  • bu konularda bende dinazorum ama öyle iğrenç bir insanmış ki çıktığım kız .. ama görün ki hala seviyorum onu.. bundan öncede bi' ayrılığımz olmuştu o 3 ay fln sürmüştü. hayattan iğreniyorum ya. o kadar da güvenişim ki hiç beklemezdim bunları.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.