Şimdi Ara

Eski sevgilimi aramalı mıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. Karşı dükkanda çalışan birine 1 ay boyunca ilgi duydum. En sonunda konuştum ve sevinerek kabul etti. Başlarda mükemmel başlamıştı hayalini kurduğumdan bile kat kat iyiydi. Bana olan davranışından yaptıklarından gerçekten beni sevdiğini ve istediğini hissettiriyordu. Birbirimizi seviyoduk cok iyi vakit geciriyoduk ve mutluyduk. Surekli ona biseyler gonderiyodum çiçek aliyodum cok mutlu oluyodu. Mesaj atiyodu ariyodu kiskaniyodu iyi anlasiyoduk. Bana durduk yere beni çok sevdiğini soyluyodu. Surekli yanima geliyodu durduk yere öpüyodu. Beraberken saate bakip surekli bugunde zamanimiz bitiyo diyoduk sarilip oylece dakikalarca oturuyoduk. Onunla vakit gecirmek cok iyi hissettiriyodu. Beraber tatil yapmayi bile dusunduk. Arabada surekli el ele tutusuyoduk koluma sariliyodu. Bana deger verdigini hissettiriyodu bunu bakislarinda gorebiliyodum. Hem cok iyi arkadas hemde sevgili olabiliyoduk gülüp eğleniyoduk. Surekli guzel mesajlar atip ona cok guzel oldugunu soyluyodum. Sonradan beraber vakit geçirememe sebebiyle biraz bozulmaya ve tartışmalar çıkmaya başladı. bir kaç kere ayrıl barış yaşadık her seferinde barışmak isteyen taraf ben oldum (Sanırım hatayı burda yaptım) gece kapısına gittiğim bile oldu ama her seferinde oda özlediğini, beni sevdiğini söyleyerek karşılıksız bırakmadı ve barıştık. Fakat her barıştığımızda beni biraz daha tersler bir duruma geldi. En son dayanamayıp böyle olacağına hiç olmasın dedim tamam dedi fakat dayanamayıp 2 gün sonra geri aradım. Aradığımda ilk defa ciddi konuşarak beni istemediğini ve sevip sevmediğini sorduğumda sevmediğini yapamayacağımızı sorunun onda olduğunu söyledi bende kabullenip kapattım telefonu. Aradan 10 gün geçti ama unutamadım. 2 ay sürdü ama 1 yıl gibiydi. Dükkanlar karşılıklı zaten sürekli görüyorum onu zor oluyor. Özlüyorum onu. Aramamak mesaj atmamak için kendimi zor tutuyorum. Sizce ne yapmalıyım ararsam olumlu bir yanıt alacağımı pek sanmıyorum ama ne kaybederim onuda bilmiyorum. Ne yapmalıyım bilmiyorum

Iliskimizle ilgili tam hikayeyi buraya yazmistim: https://forum.donanimhaber.com/onu-kafamdan-atamiyorum-uzun-hikaye-icerir--134575955#134576189

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuelTaLas -- 24 Ağustos 2018; 13:17:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arama

edit:aynısı başıma 4 aylık bir ilişkide geldi , uzatman yalnızca senin zararına olur, inan bana şimdi barışsanız bile ileride daha çok pişman olacaksın. Unutur musun unutmaz mısın bilemem ama , sağlıklı olanın ayrı olmanız olduğunu biliyorsan kendini yıpratmamanı öneririm. ben 4 ay çok yıprattım, kimse için kendini üzmeye değmiyor, ailen için yapmadığın şeyleri onun için yapmışsındır yapacaksındır, ama yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bymyWILL -- 24 Ağustos 2018; 12:38:0 >
  • Arama, olmuyorsa zorlamamak gerekiyor. Yaşanan tecrübeler, zamanlar insana öğretiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: bymyWILL

arama

edit:aynısı başıma 4 aylık bir ilişkide geldi , uzatman yalnızca senin zararına olur, inan bana şimdi barışsanız bile ileride daha çok pişman olacaksın. Unutur musun unutmaz mısın bilemem ama , sağlıklı olanın ayrı olmanız olduğunu biliyorsan kendini yıpratmamanı öneririm. ben 4 ay çok yıprattım, kimse için kendini üzmeye değmiyor, ailen için yapmadığın şeyleri onun için yapmışsındır yapacaksındır, ama yapma
    Dükkanlar karşı karşıya ve zor oluyor sürekli onu görürken ya. 11 gündür kendimi sıkıyorum aramamak için ama gerçekten sürekli onu düşünüyorum. İstesem kolay bi şekilde yeni birini bulabilirim ama içimde bu istek bile yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuelTaLas -- 24 Ağustos 2018; 12:45:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Arama, olmuyorsa zorlamamak gerekiyor. Yaşanan tecrübeler, zamanlar insana öğretiyor.
    Bilmiyorum hocam bu kıza çok heveslenmiştim ve umduğumdan kat kat iyi oldu şimdi böyle olması beni çok yıpratıyor..
  • Bir insanı ne kadar tanısan o ladar pislikleşiyor herşey ve aramamanı tavsiye ederim çünkü ben çok fazla denedim bunu ve hiçbir zaman iyi sonuç alamadım önünde ki yola bak

• Hocam aşk acı, heyecan, mutluluk, üzüntü gibi insani bi duygudur, zamanla unutur ve vakti geldiğinde yeniden yaşarsın. Hiçbir şey unutulmaz değildir. Bi kız için kendini yıprattığına/üzdüğüne değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFB9ACCDE -- 24 Ağustos 2018; 13:14:40 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ara. Daha da geç olmadan. Ne istiyorsan yap ki aramak istiyorsun belli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3D2CADADD

Ara. Daha da geç olmadan. Ne istiyorsan yap ki aramak istiyorsun belli.
    İstiyorum çünkü özlüyorum. Şimdi ne kaybederimki diyorum fakat aradıktan sonra daha kötü hissetmekten korkuyorum
  • Arama

Boşuna kendini üzmeye değmez. Kız kendi ağzıyla istemedigini belirtmiş daha da kendini düşürmeye gerek yok bence.Aşkta utanma gibi bir durum olmaz ama olmuyor işte boşuna zamanını onu düşünerek geçirme derim..
  • Arama kesinlikle kardeş... git hayatını yaşa çektiğin acı onunla beraber olunca kat kat artacak. Böyle yavaş yavaş acı çekersin bir gün biter. Hayatını yaşa

• Benim başıma da benzer durum geldi. Her şey çok güzel giderken birkaç sorundan sonra bitti. Daha sonradan anladım ki beni sevmemiş, hevesmiş. Sevdiğini sanmakmış bu. Heves geçince, gerçekten sevmeyince de çabalamadan bıraktı. 5 yıl oldu bırakalı, bugün onu uzaktan görmek için bir törene gideceğim hatta.
    Seninki de benim duruma benziyor hocam. Sen sevmiş olabilirsin ama muhtemelen karşındaki seni o kadar da sevmemiş. Sevdiğini sanmış ama sevmemiş. 1 ayda bitmez , gerçekten sevseydi. Heves dedikleri bu işte

• Bir kere ara. Ama olumsuzsa ikinci asla olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: QuelTaLas

Dükkanlar karşı karşıya ve zor oluyor sürekli onu görürken ya. 11 gündür kendimi sıkıyorum aramamak için ama gerçekten sürekli onu düşünüyorum. İstesem kolay bi şekilde yeni birini bulabilirim ama içimde bu istek bile yok

Alıntıları Göster
    Hocam normal şartlarda ben sana derdim ki , ara, gerçekten istiyorsan ara , ve bizlerin ne dediği pek umrunda olmasın.

Ama inan kendimden biliyorum, bazı insanlar için değmiyor ve yalnızca boşa kürek çekiyorsun, ne yaşadığınızı okuduklarım dışında bilmiyorum, her şey olabilir , her şeyi düşünmelisin. Başkasını düşünüyor olabilir, başkasını istiyor olabilir, sen sadece bir geçiş dönemi olabilirsin. Boşlukta sıkılıyordur, iyi gelmişsindir, kızlar bizlere laf ederler genelde erkekler duygusuz vs diye, ama bilmiyorlar ki onları düşünmeden yapamıyoruz

Şu an neler hissettiğini gerçekten çok iyi biliyorum ve bu yüzden aramamanı söylüyorum, ama hayat senin hayatın içinden ne geliyorsa onu yap. Üzüleceksen üzül ve sana tecrübe olarak geri dönecek bu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: EuronGreyjoy

Benim başıma da benzer durum geldi. Her şey çok güzel giderken birkaç sorundan sonra bitti. Daha sonradan anladım ki beni sevmemiş, hevesmiş. Sevdiğini sanmakmış bu. Heves geçince, gerçekten sevmeyince de çabalamadan bıraktı. 5 yıl oldu bırakalı, bugün onu uzaktan görmek için bir törene gideceğim hatta.
    Seninki de benim duruma benziyor hocam. Sen sevmiş olabilirsin ama muhtemelen karşındaki seni o kadar da sevmemiş. Sevdiğini sanmış ama sevmemiş. 1 ayda bitmez , gerçekten sevseydi. Heves dedikleri bu işte
    Ya dostum.bu kadar mı loser oluyorsunuz.Hic mi sogumuyorsunuz o 5 yıl içinde kaç erkekle flört etmiştir.Sen kızı düşünürken o başkaları ile sevisiyordur .İnan dostum senin ki aşk falan değil bildiğin davranış bozuklukları olan saplantı.

• QuelTaLas kullanıcısına yanıt
    Kaybedeceğin hiç bir şey yok. Sevmek kötü bir şey değil. Ara. Belki sevdiğini tekrar kazanırsın. Olmazsa da boşver üzülme hayırlısı buymuş de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yikik olan biri bile bir gun artik ondanda vazgecer ve insanlara degeri kadar davranir o yuzden bosver kalbine göm ustune toprak at hayatina devam et

• GergedanGörünümlüAyı kullanıcısına yanıt
    Karşındaki insanla düzgün konuşmayı öğrenmelisin önce. Herkes senin gibi geniş olamıyor ya da herkesin yaptığı gibi daldan dala atlayamiyor. Adam çok sevmiş belli ki ama karşısındaki her aptal kız gibi aynı şeyleri yapmış. Bu onun 5 sene içinde o aptal kız gibi onlarca kızla sevişmesini gerektirmiyor. Duygularınızda samimi değilsiniz. O kizdan bir farkın yok yani dostum.

• Zebani bekledim akıcı yazıyorsun birkaç csb denemesi yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riven Mı -- 24 Ağustos 2018; 14:37:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sevgilimden ayrılılalı 20 gün oldu.. Neler neler yaptım onun için okuduğu okul son senesiydi psikolojisi çok kötü durumdaydı. Aynı şehirlerde oturuyoruz ama o farklı bir şehirde okuyordu yaz okulu vardı sondu artık 9 aydır birlikte okulunun bitmesi için sabır ettik. Her ağladığı zaman beni arardı destek verirdim. Maddi gücüm olmadığı halde bir şekil yanına gittim 2 defa destek oldum. O aynı şehire geldiğinde bulusuyorduk ufak tefek hediyeler alıyordum mutlu olsun etsin diye. Ama aylarca onun mezun olduğu anı beklerken noldu biliyor musun ? Okulun bitmesine 2 gün kala bıraktı gitti. Şimdi istanbulda geldiğimde belki bulusuruz dedi. Ben son kez pazar günü sorucam hala bulusmak istiyor musun diye. Hayır cevabı alırsam artık uğraşmicam. Eğer aramak istiyorsan kendini baştan kötü cevap alıcağını hazırla öyle ara.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.