Şimdi Ara

Eski sevgilimi unutamıyorum. Psikolojim berbat. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
2
Favori
14.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yıllarca kızın profil fotoğrafına bakmak mı? Helal olsun kardeşim, sağlam psikoloji varmış sende. Ben olsam çoktan kafayı yemiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim gibi aldatılanlar ne yapsın ya hocam ? Lisede bir kez oldu kadınlara güvenim kalmamıştı 10 sene sonra ancak ciddi birşeylere başlayabildim onda ikinci darbeyi yedim. Gelde bu saatten sonra birisine güvenip evlen .

• Sen yanmışsın kardeş seven tarafta sen olmuşsun geçmiş olsun. Yeni birisini bulup bir an önce evlen sen :)
  • Bende eski sevgilimi unutacağım yerde yanlışlıkla kuzenimi unutmuştum, ayıp oldu çocuğa

• DrakeMcCain kullanıcısına yanıt
    Yıllarca bakmadım hocam, 7 ay her gün baktım ve gözlemledim. 7 ay sonunda bir daha bakmamak üzere kapattım.
  • Hayat çok kısa ve bunlar çok önemsiz durumlar. Sen bu durumdayken o hayatın tadını çıkarıyor. Keyfine bak beta olmayın.

• steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    Sen 7 ay bakmissin ben 3 sene baktim :D
  • 4 sene oldu unutamadım .. Hala bazen biri bişe der bişey görürüm ne bileyim bi ses tonu duyarım ona benzetirim günüm heba olur içim darlanır... Anlayacağın kardeşim geçmiyor unutulmuyor dışarıya belli etmeden yaşantına devam edeceksin elden bişey gelmiyor..

• En basit yalanı söylemiş sana Ailevi yalan... Tamamen hikaye dostum kadınların ilk başvurduğu yalanlar bunlar

Benim sorunlarım var ilişkiye hazır değilim,

Ailevi sorunlarım var, ilişkiye vakit ayıramam

Arka planda birilerine veriyordur, vermiştir.

Başka biriyle birlikte olacaksın başka kurtuluşun yok. Senin sorunun onu unutamamak değil, başka birinin bulamayacağının korkusu

• DrakeMcCain kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim  

• insan öyle bir varlıkki zamanla herseye alışıyor belki ömrünün sonuna kadar unutmayacaksın hep yasadığınız guzel seyler aklına gelecek ama hiç unutmayacak olsanda emin ol alışacaksın

• seni çok ama çok iyi anlatıorum yazdım yazdım sildim en son sanırım en güzeli bu söz:

''aklında ki ile yaşarsın yanında ki ile ölürsün''

• MertayKardes kullanıcısına yanıt

Rica ederim.

• kendi kendini iyileştiremiyorsan seni daha çok üzerler cnm

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 19 Haziran 2021; 18:40:4 >
  • Yaşadığın şeyin bilimsel adı "Zeigarnik Etkisi". Araştır, fayda göreceksin  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kubilay S. -- 3 Ocak 2021; 18:35:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smalsrol

Sen 7 ay bakmissin ben 3 sene baktim :D

Bu yüzden diyorum zaten ne kadar erken bırakılırsa o kadar iyi. "Kendime saygım yok" davranışı bence bu. Bir an önce alakayı kesmek lazım.

• Abicim sen hasta olmuşssun nerdeyse 2 yıl olmuş
    Sümüklü bir kezban için değer mi ?
    Acınıcak olan olma çünkü sen acıyacak kişisin senin gibi temiz kalpli birini terk etmiş birini neden seversin ki sadece kara bi leke
  • Çaresi çok basit ama yazarsam ban atarlar...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.