Bildirim
eski sevgilimle nasıl barışırım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Okuduğun kitabı tekrar mı okumak istiyorsun? -
Barış çubuğu için birlikte.quote:
Orijinalden alıntı: dj batuhan
Okuduğun kitabı tekrar mı okumak istiyorsun? -
quote:
Okuduğun kitabı tekrar mı okumak istiyorsun?
Sen hiç sevmedin mi -
quote:
Orijinalden alıntı: veliaslan77
quote:
Sen hiç sevmedin mi
Kız ayrıldıysa sonuç yine aynı olur hocam -
Kızdan ayrılıyorsun 5 ay sonra kıza geri dönmek istiyorsun.Yav he he.quote:
Orijinalden alıntı: veliaslan77quote:
Sen hiç sevmedin mi
Alıntıları Göster -
Neden ayrılmıştınız? -
quote:
Orijinalden alıntı: Aranızdaki Kezban
Neden ayrılmıştınız?
erkeklerle çok muhabbet ediyordu o yüzden ben ayrılmıştım ama ayrıldıktan 5 ay sonra hiç kimseyle çıkmadım o da çıkmadı -
quote:
quote:
Neden ayrılmıştınız?
erkeklerle çok muhabbet ediyordu o yüzden ben ayrılmıştım ama ayrıldıktan 5 ay sonra hiç kimseyle çıkmadım o da çıkmadı
Bu özelliği muhtemelen değişmeyecek, canını sıkmayacak mı? -
Bi arkadaş tavsiyesi eski sevgiliyle olmuyo iki kere denedik olmadı geçenlerde ben mesaj attım yine olmadı(benden kaynaklı)eskisi gibi olmuyo açıkçası -
quote:
quote:
quote:
Neden ayrılmıştınız?
erkeklerle çok muhabbet ediyordu o yüzden ben ayrılmıştım ama ayrıldıktan 5 ay sonra hiç kimseyle çıkmadım o da çıkmadı
Bu özelliği muhtemelen değişmeyecek, canını sıkmayacak mı?
değiştiğini düşünüyorum 5 ay kimseyle çıkmadı o da beni seviyor hala belli, aşkın gözü kördür derler -
quote:
quote:
quote:
quote:
Neden ayrılmıştınız?
değiştiğini düşünüyorum 5 ay kimseyle çıkmadı o da beni seviyor hala belli, aşkın gözü kördür derler
Kimseyle çıkmamış olması konuşmadığı anlamına gelmiyor ondan sormuştum. Seviyordur zaten, o kadar kolay unutulmuyor.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Neden ayrılmıştınız?
değiştiğini düşünüyorum 5 ay kimseyle çıkmadı o da beni seviyor hala belli, aşkın gözü kördür derler
Kimseyle çıkmamış olması konuşmadığı anlamına gelmiyor ondan sormuştum. Seviyordur zaten, o kadar kolay unutulmuyor.
Çok dertliyim böyle içimi dökmem lazım ona ki anlasın beni
-
Bana kalırsa durumun şöyleki ; onu elde edinceye kadar ugrasacaksın ve elde edemeyecekte bu arzu seni deli edecek. Sonra beraber olunca eger eski davranıslarını lüksettirirse tekrar tartışacaksınız ve onla barışmak istedigin icin kendine söveceksinquote:
Neden ayrılmıştınız?
Alıntıları Göster
Git annenin elini öp onu cok sevdigini söyle .
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mirad23
Bana kalırsa durumun şöyleki ; onu elde edinceye kadar ugrasacaksın ve elde edemeyecekte bu arzu seni deli edecek. Sonra beraber olunca eger eski davranıslarını lüksettirirse tekrar tartışacaksınız ve onla barışmak istedigin icin kendine söveceksin
İlginç bir tespit ama denemeden öyle olacağını bilemezsin
Daha geçen elini öptüm annemin
-
yapma hata edersin -
Kardeş sana söyle diyim gerçekten 3 yıldır bir ilişkim var ve her türlü durumu yaşadım . Gerçekten sonra insan kendinden nefret ediyor ki en zararlısıda bu . Ama eger yok kardeş benimki farklı olacak diyorsan eyvallah. Zaman herşeyi gösterirquote:
Orijinalden alıntı: Mirad23
Bana kalırsa durumun şöyleki ; onu elde edinceye kadar ugrasacaksın ve elde edemeyecekte bu arzu seni deli edecek. Sonra beraber olunca eger eski davranıslarını lüksettirirse tekrar tartışacaksınız ve onla barışmak istedigin icin kendine söveceksin
İlginç bir tespit ama denemeden öyle olacağını bilemezsin
Daha geçen elini öptüm annemin
Alıntıları Göster
-
Şu an geleceği düşünmüyorum tekrar benimle olsun yeterquote:
Orijinalden alıntı: d4vid-
Kardeş sana söyle diyim gerçekten 3 yıldır bir ilişkim var ve her türlü durumu yaşadım . Gerçekten sonra insan kendinden nefret ediyor ki en zararlısıda bu . Ama eger yok kardeş benimki farklı olacak diyorsan eyvallah. Zaman herşeyi gösterir
Alıntıları Göster -
Mektup yaz dök içini, ciddiyim. Odun olan kız grubuna girmiyorsa etkilenir. Ama böyle güzel döşeyeceksin içinde kalanları.
@veliaslan77 -
quote:
Mektup yaz dök içini, ciddiyim. Odun olan kız grubuna girmiyorsa etkilenir. Ama böyle güzel döşeyeceksin içinde kalanları.
@veliaslan77
İşe yarar ama sonra yine ayrılırlar. Bi kere bozuldu mu düzen artık hep teklemeye başlar. Bitti mi kestirip atacaksın sende kezban kezban akıl verme başını bi daha yakacaksın çocuğun
Benzer içerikler
- kıbrısa 18 yaş altı nasıl gider
- havalı apartman isimleri
- sagopanın kızı neden öldü
- deichmann nasıl okunur
- uzaylı isimleri
- kasım indirimleri ne zaman
- elektrikli bebek arabası
- yeşil nasim
- para sayma makinesi bim
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X