Şimdi Ara

eski sevgilinin son görülmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ayrılalı 1 gün oluyor sürekli online hemen mi be kardeşim hemen mi

• Bunlar can yakmayi bayagi seviyorlar maalesef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sürekli online olduğunu söyleyebilmen için senin de sürekli online olman gerek. Belki senin düşündüklerini o da düşünüyor şuan.
  • Arkadas dogru soylemis belki oda dusunuyor ama bi ss yollasan daha iyi olurdu aslinda

• Acaba o da beni mi yokluyor filan diye dusunme baskasiyla takir takir konusuyo seni hatirlamiyordur bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SarıSarman

Acaba o da beni mi yokluyor filan diye dusunme baskasiyla takir takir konusuyo seni hatirlamiyordur bile
    hocam harbi böyle midir ya içim daralıyor nefes alamıyorum düşündükçe
  • Öyle öyle benden tavsiye için acısa bile git onun tanimadigi 1-2 kiz bul tanimadigin birileri de olabilir güzelce rica edersin fotoğraf çekil durum filan at. Duruma da :) koy. Sonra sen yat ağla 1-2 haftaya hafiflersin 1-2 aya komple unutursun en azindan o da kudurur. Unutmaya calismak gibi sacmaliklari onermeye gerek yok boş tavsiye bu dediğimi yap en azindan sağda solda ezikleyemez seni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1 günde amma çabuk eskisi olmuş be ? sen şimdiden kızı yollu yapmışsın. seni uyuz etmek için yapıyor belki ? he harbiden birileri de olabilir de hemen peşin hükümlü olmamak lazım.
  • Oturup onu mu izledin yuh pes be kardeşim pes.
  • We don't talk anymore dırı dırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.