arkadaşlar benim kullanılmayan vodafone 32 kb'lik sim kartım var, bu sim kartı normal kullandığım numara için aktif hale getirebilme şansımız var mı? bayiler veya müş. hizmetleri yapabiliyor mu. bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..
eski karttaki imsi ve ki kodlarını değişip, aktif kullandığın kartınkilerle aynı yapman gerek. ama bunun uygulanabilir mevcut bir yolu ya da yöntemi yok. taa ki birileri bulana kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: scoopi
arkadaşlar benim kullanılmayan vodafone 32 kb'lik sim kartım var, bu sim kartı normal kullandığım numara için aktif hale getirebilme şansımız var mı? bayiler veya müş. hizmetleri yapabiliyor mu. bilgisi olan paylaşırsa sevinirim..
Müşteri hizmetleri sıfır sim kartı aktif edebiliyor ama eski sim kartı aktive eder mi denemek lazım. Bence müşteri hizmetlerini ara.
bugun bayiye gittim anlattim (kiz anlamadi gbi ama) yok olmaz dedim. Sanirim bayilerde böle bir prosedür yok. Kendi inisiyatifleri dogrultusunda yaparlarsa bilemem. Musteri hizmetlerini musait olunca arayip sölerim ama zor gibi duruyor.
Aynı şeyi bende sordum eski kart iptal oluyor, bir daha açamıyoruz dendi.
Fakat öte yandan türkcell hattınızı atıyorum avea ya taşıdınız, geri turkcelle taşıdığınızda, eski sim kartınız duruyorsa, yeniden sim kart almaya gerek kalmadan, o kartı kullanmaya başlayabiliyorsunuz.