Şimdi Ara

Eski sistem hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba şu ara yeni sistem toplamaya çalışıyorum ve buraya konuda açmıştım fakat şimdi sizlere danışmam gereken konu farklı.Yeni sistem aldıktan sonra eski sistemimi(8-9 yıl önce alındı)bir tanıdığa vermek istiyorum ancak sistem hem eski hemde sıkıntılı.Sistemin sıkıntısı şöyle genellikle oyun oynarken ve nadirende olsa internet sitelerinde(youtube ve fazla gif olan sayfalarda genellikle) ekran gidiyor.Bilgisayar arka planda çalışmaya devam ediyor(youtube da video izlerken video çalışmaya devam ediyor ses geliyor).Sıkıntının kaynağından emin olmamakla birlikte ekran kartında olduğunu düşünüyorum(Monitör kesinlikle sağlam)

Sistemin özellikleride şu

i5-2550k işlemci.

8 gb ram(2x4)

Anakart:Gigabyte GA-H61M-DS2

Ekran kartı: MSI geforce gtx560 ti

Kasa: Coolermaster Haf 912 plus Gx 80plus 750W

demem o ki acaba böyle bir sistemi destekleyen bir ekran kartı kaldı mı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Eski Sistem

Eski sistem, yerini daha modern ve verimli alternatiflere bırakmış olsa da, tarihte önemli bir rol oynamıştır. Bu sistem, eski teknolojileri ve uygulamaları ifade ederek, zamanın gereklerine ayak uyduramamıştır.

Eski sistem, sınırlı kapasite, düşük hız ve güvenlik açıkları gibi çeşitli dezavantajlara sahipti. Ayrıca, günümüzün hızla değişen dijital ortamına uyum sağlayamadı.

Bu nedenle, işletmeler ve kuruluşlar, rekabet avantajı elde etmek ve müşterilerine daha iyi hizmet sunmak için eski sistemlerini modernize etmek zorunda kalmıştır.

Günümüz teknolojisi, esneklik, ölçeklenebilirlik ve gelişmiş güvenlik özellikleri sunarak, eski sistemlerin yerini almıştır. Bu sayede, işletmeler daha verimli çalışmakta ve müşterilerine daha iyi deneyimler sunabilmektedir.

Anahtar Kelimeler:

• Eski sistem
    • Sınırlı kapasite
    • Düşük hız
    • Güvenlik açıkları
    • Modernizasyon
    • Rekabet avantajı
    • Müşteri deneyimi
    • Esneklik
    • Ölçeklenebilirlik
    • Gelişmiş güvenlik
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • anakart üzerindeki vga çıkışını dene, bunun için e.kartını da çıkartman lazım. sorun olmuyorsa e.kartında sıkıntı vardır.

• rx570 gibi bir e.kartını da rahatça kaldırır sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.