Merhaba arkadaşlar Nvidia gtx 460 ekran kartı almayı düşünüyorum fakat aşağıdaki sistemimle bir uyum sorunu performans sorunu olur mu yani karttan verim alabilirmiyim.
hiç bir sorun olmaz performans-uyum vs. güç kaynağıda yeterli
gayet performanslı bi şekilde çalışır
Ben daha eskisiyle kullanıyorum. Sorun olmaz.
sorun olmaz bal gibi olur bal
nesi eski sistemin anlamadımki ?
quote:
Orijinalden alıntı: X-FI
nesi eski sistemin anlamadımki ?
quote:
Orijinalden alıntı: X-FI
nesi eski sistemin anlamadım ki ?
Sistem gayet iyi. Psu da yeterli görünüyor.
Bir an ddr 400 falan ramli birşey sandım
Fıstık gibi olur o sisteme
quote:
Orijinalden alıntı: Leone-510
imzanda ki hdd 7200.11 mi? firmware si ne biliyor musun hacım?
quote:
Orijinalden alıntı: CrySystem
quote:
Orijinalden alıntı: Leone-510
imzanda ki hdd 7200.11 mi? firmware si ne biliyor musun hacım?
7200.12
Firmware CC34
quote:
Orijinalden alıntı: Murby
Merhaba arkadaşlar Nvidia gtx 460 ekran kartı almayı düşünüyorum fakat aşağıdaki sistemimle bir uyum sorunu performans sorunu olur mu yani karttan verim alabilirmiyim.
Arkadaş zaten sistemin çalışıp çalışmayacağını sormamış ,Core2Duo E8400 gtx460' darboğaz oluştururmu diye sormuş benim anladığım. Bende de athlon II x3 Q3.4ghz var gtx460 'a darboğaz oluşturur mu diye düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: onur289
quote:
Orijinalden alıntı: Murby
Arkadaş zaten sistemin çalışıp çalışmayacağını sormamış ,Core2Duo E8400 gtx460' darboğaz oluştururmu diye sormuş benim anladığım. Bende de athlon II x3 Q3.4ghz var gtx460 'a darboğaz oluşturur mu diye düşünüyorum
E8400 baba 2 çekirdektir bişey olmaz ama 4 çekirdkeli oyunlarda çok fps vermez. 30unda altına düşmez yani. senin işlemcin 3.4 ghz çalışıyorsa iyi ama az çok darboğaz yaapr en azından benim işlemci kadar yapmaz ona şükret ;) ama yakında herkesin 4 çekirdğee geçemsi gerekecek. 4 çekirdke masaüstünde innaılma zperf. artışı sağlıyor 4 çekirdek desdtekli oyunlarda çoğalıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme