Şimdi Ara

Eski SRO'yu Özleyenler!!!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
0
Favori
17.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Agamotto ve mai güzel şeyler yazmısınız, lakin bulundugumuz durum bizi botla kasmaya sevk ediyo, bir kısmımız calısan kişileriz, en azından ben öleyim aksamdan aksama 1 kac saat vakit ayırıp oyuna giriyoruz tadını cıkarmaya bakıyoruz... acıkcası legit kasmak ben de isterim fakat durumlar dediğim gibi bizleri botla kasmaya sevk etmekte...
    Ayrıca bir eleştiride bulunayım; Avalon'nu ve unionu'nu her acıdan (1 tanesi hariç) taktir ediyorum.. Gerek birliktelik, gerek yardımlasmanız, 9'undan 90'nına mükemmel bir yapnız var... Katlanmadığım tek şey neden milletin botta ki AFK charları ile hala uğrasıyosunuz... onun orda kendi halinde kasması size ne zararı oluyo ne kaybettiriyo, eğer bahsettiğiniz oyundan zevk alma meselesi içinde bu da var ise (PK yaptırma) bence bu hiçte etik ve hoş bi davranış değil... Dolayısı ile kendinize bi anti avalon grubu daha olusturuyosunuz...

• quote:

Orjinalden alıntı: PeterPetrelli

Her ne kadar party, guild vs olsada bu oyun bot üzerine kurulmuştur. Mesela World Of Warcraftı ele alalım, oyundaki toplam görevlerin sayısını oyunun yapımcıları dahil kimse bilmemekte. Para kasma sıkıntısı yok, meslekler var bu konuda yardımcı olan. Dungeonlar ve group görevleri, daily qlar, raidler vs hertürlü exp ve item kasılabilecek mekanlar bolcana mevcut. Oyunda sohbet hat safhada, biri size kazık atıp küfür ettimi veya hafif agacı olduğunu anladığınız zaman ne partylere ne raidlere alıyorsunuz adamı.

Sadece söyleyesim geldi SRo'dan iğreniyorum artık. O ne iyyy, oyunda toplasan 20 tane görev var sonrasını ver bota kassın.

Peter sen nereden çıktın yahu . . .

• @mai_mai
    my system got bogged down nedir biliyorum canım o kadarda bilgisiz değilim. muhabbetin ne üzerinde döndüğünü merak etmiştim sadece. srfde falanda nb exposed botters bölümünde banlanmış falan. sra desen herkes nb ve flyı kafaya alıyor. birde igamelegite bakınıyordum biraz önce agamottonun bi konusunu gördüm. eğer türkler tarafındanda ing. bilen bir legit bir guild kurulup kurulabilirse agamottonun orada bahsettiği durum ciddi anlamda venüste yersizleşir. en azından türklerin oyun üzerindeki adı temizlenebilir.(konuyu merak edenler:http://forum.igamelegit.com/showthread.php?t=8675)

• quote:

Orjinalden alıntı: aragorn_mc

Agamotto ve mai güzel şeyler yazmısınız, lakin bulundugumuz durum bizi botla kasmaya sevk ediyo, bir kısmımız calısan kişileriz, en azından ben öleyim aksamdan aksama 1 kac saat vakit ayırıp oyuna giriyoruz tadını cıkarmaya bakıyoruz... acıkcası legit kasmak ben de isterim fakat durumlar dediğim gibi bizleri botla kasmaya sevk etmekte...
    Ayrıca bir eleştiride bulunayım; Avalon'nu ve unionu'nu her acıdan (1 tanesi hariç) taktir ediyorum.. Gerek birliktelik, gerek yardımlasmanız, 9'undan 90'nına mükemmel bir yapnız var... Katlanmadığım tek şey neden milletin botta ki AFK charları ile hala uğrasıyosunuz... onun orda kendi halinde kasması size ne zararı oluyo ne kaybettiriyo, eğer bahsettiğiniz oyundan zevk alma meselesi içinde bu da var ise (PK yaptırma) bence bu hiçte etik ve hoş bi davranış değil... Dolayısı ile kendinize bi anti avalon grubu daha olusturuyosunuz...

Sana şöyle anlatayım. Venuse ilk başladığımda üniversitede son yılımdı. 1 sene zaten uzatmışım tez yüzünden, tezi tekrarlamam gerekiyor. Sabahtan akşama kadar vaktim laboratuarda geçmekte ve ben eve gidipte 2-3 saatte olsa oyunu oynamak için can atar vaziyetteydim. Şimdi üniversite bitti ama değişen birşey yok. Sabahtan akşama kadar işte, eve gelince 2-3 saat oyunu oynayıp rahatlıyorum. Yani demek istediğim şart mart bahane. Olay sadece tembel insanların yapamaması ve hep bir neden araması.

Eleştirine gelince, bu hep bize zevk verdiği için yapıyoruz, hem de botları venuste istemediğimizden onları serverdan gitmek zorunda bıraktırmak için yapıyoruz. Ayrıca zaten tüm server, tüm botlar bize karşı. Bu sayının artması sadece bize zaman geçirecek, eğlencelik işler çıkartıyor.

@_GOLDBERG_

Hala içlerinde Türk ön yargısı olan insanlar var. Hatta sırf bu yüzden konuyu açmadan önce adama pk oldum. Bu kişilerin sayısı her ne kadar 5% i aşmasa bile, ben bunu 0'a indirmek istediğim için açtım o konuyu. Umarım ingilizcesi kıt olan arkadaşlar olayı yanlış anlamaz da konu amacından sapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agamotto -- 20 Şubat 2009; 23:55:52 >

• @_GOLDBERG_
    Yok benim öyle bir niyetim yoktu konuyla iç içe olduğunun farkındayım bilgisiz filan demek kesinlikle öyle bir niyetle yazmadım onları sadece bazı arkadaşlar bot ile bağdaştırabilirler diye açıklama gereği duydum . nb nin srf den banlanması yanlış bilmiyorsam birileri ile biraz sert tartıştığı için ; sra desen demişsin sra da kimseler kalmadı artık orası ölü bir yer igamelegit in kurulmasının sebebi sra nın sahibi diyebileceğimiz arkadaşın siteyi bu haline getiren tasarlayan güncel tutan kısaca sra yı yaratan fly ve nb ile tartışıp yollarını ayırmasıdır doğal olarak sra daki mevcut kadro fly ve nb yanlısı değiller yorumları ve yaptıkları normaldir .
  • Tamam kardeş ben gelicem ama bana Nick versen bide Para yardımı felan yaparmısınız POT iÇİN.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _GOLDBERG_

@mai_mai
    my system got bogged down nedir biliyorum canım o kadarda bilgisiz değilim. muhabbetin ne üzerinde döndüğünü merak etmiştim sadece. srfde falanda nb exposed botters bölümünde banlanmış falan. sra desen herkes nb ve flyı kafaya alıyor. birde igamelegite bakınıyordum biraz önce agamottonun bi konusunu gördüm. eğer türkler tarafındanda ing. bilen bir legit bir guild kurulup kurulabilirse agamottonun orada bahsettiği durum ciddi anlamda venüste yersizleşir. en azından türklerin oyun üzerindeki adı temizlenebilir.(konuyu merak edenler:http://forum.igamelegit.com/showthread.php?t=8675)

Off cvp yazmada hep geç kalıyorum, bir yadan da bikaç bot kıstırdık ta..

Ya şimdi o olay şu, Sranın şimdiki sahibi, Fly ve nb ile tartışıp yollarını ayırdıktan sonra bi ses kaydı yayımladı srfde. O ses kaydında Fly yok, sadece nb ve bikaç guild arkadaşı var. Ses kaydını dinlemediğim için bilmiyorum konuşulanları. İşin komik yani bu olay tam 3 sene önce olmuş birşey ve Fly&nb düşmanı çok olduğu için yüklendiler de yüklendiler.

@_TimmA_

Oyunda Argonaut a pm at. Bu arada umarım az da olsa ingilizcen vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agamotto -- 21 Şubat 2009; 0:06:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gssimi

quote:

Agamotto ve mai güzel şeyler yazmısınız, lakin bulundugumuz durum bizi botla kasmaya sevk ediyo, bir kısmımız calısan kişileriz, en azından ben öleyim aksamdan aksama 1 kac saat vakit ayırıp oyuna giriyoruz tadını cıkarmaya bakıyoruz... acıkcası legit kasmak ben de isterim fakat durumlar dediğim gibi bizleri botla kasmaya sevk etmekte...

Sana şöyle anlatayım. Venuse ilk başladığımda üniversitede son yılımdı. 1 sene zaten uzatmışım tez yüzünden, tezi tekrarlamam gerekiyor. Sabahtan akşama kadar vaktim laboratuarda geçmekte ve ben eve gidipte 2-3 saatte olsa oyunu oynamak için can atar vaziyetteydim. Şimdi üniversite bitti ama değişen birşey yok. Sabahtan akşama kadar işte, eve gelince 2-3 saat oyunu oynayıp rahatlıyorum. Yani demek istediğim şart mart bahane. Olay sadece tembel insanların yapamaması ve hep bir neden araması.

Eleştirine gelince, bu hep bize zevk verdiği için yapıyoruz, hem de botları venuste istemediğimizden onları serverdan gitmek zorunda bıraktırmak için yapıyoruz. Ayrıca zaten tüm server, tüm botlar bize karşı. Bu sayının artması sadece bize zaman geçirecek, eğlencelik işler çıkartıyor.

@_GOLDBERG_

Hala içlerinde Türk ön yargısı olan insanlar var. Hatta sırf bu yüzden konuyu açmadan önce adama pk oldum. Bu kişilerin sayısı her ne kadar 5% i aşmasa bile, ben bunu 0'a indirmek istediğim için açtım o konuyu. Umarım ingilizcesi kıt olan arkadaşlar olayı yanlış anlamaz da konu amacından sapmaz.

bende sana şöle söliyeyim, bende universte okudum bitirdim, tez mez, teslim ettim... okulla iş hayatını birbirine karıstırmayın.. koşullar değişebiliyo.. senin rahatın iyimiş orası ayrı mesele... siz istediğiniz kadar botlara karsı olun.. gün den güne bot playerlar artmakta.. buna da JM acık bir şekilde tolarans göstermekte.. bu bir işletme sonuca birden fazla para kaynağı JM işine gelir ama siz illada anti bot olucaz diyosanız zevk alıcaz diyosanız G-botlara gidin.. Botun kaynağına karsı savas acın..
    normal playlar ile nie uğrasıyosunuz.. beduua dahada asırıya gidenler olur.. ailenize küfür eden olur... bunları duymak size nasıl bi zevk veriyo orasıda şaşılcak bi konu...

• Yaptığınız güzel birşey fakat herkesin başarabilceği birşey değil. Xp kasmanın zorluğunu bırak görev kıtlığı mevcut. Hani bir levele 10-20 tane görev sıkııştırsalar ne güzel olur. Ayrıca oyunda dungeon eksikleri var. Sadece bir cave var oda sadece 70 lv e kadar mobları destekliyor. Çok online oynadım fakat aralarında kasmanın en zor ve sıkıcı ( solo ) olarak olan oyun silkroad online. Aslında bana kalırsa party bile beni sıkıyor ticket zaman olmadığı sürece. Çünkü sıkmasının en büyük faktörlerinden biri oyunu bilen oyuncularının olmaması. Adam olmuş max lv party yapıyoruz lure diyorum lure un ne olduğunu bile bilmiyor. Buffları düzgün veremiyor, gidip warriora int falan veriyor. Ayrıca yeni serverlarda adam gibi buffer bulmak zor. Mesela ben phoenixte hiç 80 + cleric göremedim ( pure cleric veya bard ) Serverin %75 lik kısmını wizardlar oluştururken %25 lik kısmın %10 %10 olarak nuker ve xbowlar paylaşıyor. Diğer kısımlar başta glavie ve bow. Yani party yapıcak adam yok

Hiçbir zaman botu savunmadım.Fakat ''savunmak'' zorunda bırakılıyoruz.Şöyleki joymax insanları bu konuda çok zorluyor. Benim günümün %75 i dışarıda geçerken , kalan %25 lik kısmın %20si evde iş güç ile geçerken ben %5ini nasıl oyuna ayırayım ? Paşalar gibi bota bırakıp gitmek varken..

Gold kasmak okadar zor birşey değil. En basitinden taxi. Muhteşem bir wizardiniz varsa saati 2m den bile yaparsaniz ki ben xbowum ile normal bir cave taxiyi 1 mden yapıyorum buda saatte 7 m demek. Party full olsa 10 saatte 70 m demek.. Gibi.Ayrıca pt yaparken çok daha iyi item droplar oluyor bunuda göz önüne almak gerek..
    Uzun lafın kısası joymax politikayi değiştirmediği sürece sadece server üzerinde etkili oluyorsunuz.Joymax ah bir politakasini değiştirse herkes bottan vazgeçer fakat buda bir gerçekki işine geliyor. Ve ben banladıklarına falan inanmıyorum, 3 aydır clientless kasıyorum ayda en az 300 silk alıp ve halen banlanmadım..

• Farm olayı nasıl halloluyor, devamlı ong party mi yapılıyor onda da?
  • quote:

bende sana şöle söliyeyim, bende universte okudum bitirdim, tez mez, teslim ettim... okulla iş hayatını birbirine karıstırmayın.. koşullar değişebiliyo.. senin rahatın iyimiş orası ayrı mesele... siz istediğiniz kadar botlara karsı olun.. gün den güne bot playerlar artmakta.. buna da JM acık bir şekilde tolarans göstermekte.. bu bir işletme sonuca birden fazla para kaynağı JM işine gelir ama siz illada anti bot olucaz diyosanız zevk alıcaz diyosanız G-botlara gidin.. Botun kaynağına karsı savas acın..
    normal playlar ile nie uğrasıyosunuz.. beduua dahada asırıya gidenler olur.. ailenize küfür eden olur... bunları duymak size nasıl bi zevk veriyo orasıda şaşılcak bi konu...

Keşke işim sandığın kadar rahat olsa... Ayrıca eğer botlar gold satın almasa, ortalıkta gbottan eser kalmaz. Küfürler umrumuzda değil açıkçası.

@rkkh

Pfarm yapanı bulamazsın. Ama partilerde 9 gapla farm yapabilirsin. Şimdiki trend chaser moblarına en kısa sürede ulaşıp orada 9 fark yapmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agamotto -- 21 Şubat 2009; 0:26:24 >

• Kusura bakmayın ama partyde olsa arkadaşlıkta dostlukta olsa premium olmadığını varsaysak bile saatlerce kassanız gelecek exp 1% bile olmayacak, nerede bunu zevki? İnsan görevleri birazdaha eğlenceli ve bol ödüllü yapar. Oyunun basitliği bu yüzdendir işte.

Kısacası demek istediğim bu oyunda karakteriniz hiçbir zaman siz şekillendirmezsiniz. Hoş şekillendirecke birşey yok level atla atladıkça inte streye ver "s" tuşuna bas çordan 3-5 skill aç sonra para çek item al yallah oyuna...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Werner Heisenberg -- 21 Şubat 2009; 0:36:08 >
  • Görevler konusunda haklısın peter, ama göz ardı ettiğin şu, belki bilmiyorum full çalışan bi partide bulunmuşsundur ama bizim partilerimiz bot partileri gibi değil. Herkesin parti içinde yapması gereken görevler var. Birisi işini yapmadığı zaman parti işlevliğini yitirir, ama yinede 8/8 dolu olmasa da işleyen partilerde var. Parti ile kasma olayı gerçekten sizin umduğunuzdan, düşündüğünüzden çok daha farklı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gssimi

quote:

Keşke işim sandığın kadar rahat olsa... Ayrıca eğer botlar gold satın almasa, ortalıkta gbottan eser kalmaz. Küfürler umrumuzda değil açıkçası.

@rkkh

Pfarm yapanı bulamazsın. Ama partilerde 9 gapla farm yapabilirsin. Şimdiki trend chaser moblarına en kısa sürede ulaşıp orada 9 fark yapmak.

Herkez kendince haklı burda sanırım

ben şahsi eleştrimi dile getirdim... Umarım kendimi ifade edebilmişimdir.. ii Forumlar

• Silkroadın 60 Lv capından bu zamana kadar olan süre zarfını değerlendirmeye alırsak bn kendi yorumumu paylaşmak istedim.. Beni silkroada bağlayan tek şey o tigerlarda kastığımız oyunu yeni yeni ögrenmeye basladıgım zamanlar ve onlarca muhappet ettiğim güzel insanlardı.. Çoğu kişinin kendisini sroya bağımlı oldugunu düşünenlerin nedenleri aynıdır.. deişik konulara takılacaklarını zannetmiyorum.. Bu lanet şey 80Lv skillerin gelmesiyle oldu hatırlarım 25 - 30 Lv ken kervan çekmeye calısmamız 72 + thieflerin kervanlarına cıkan lightlig imbueli thieflerle bizi kesmesi fln filan =) o zamanlar kervancılar thiefler koyun koyuna janganı hotanı doldururdu.. 80 Lv skillerin geldiği pach den sonra herkez işi ayıktı ve milletin amacı eğlenmek değil içini sanki ölümkalım meselesiymiş gibi hırsla kaplı serverın en iyisi olmak istercesine bencilleşme hayinleşme bir oyun için kendini aşağılayacak şeyler yapar hale geldiler.. Bunu ve bicok insanı bağımlı hale getiren joymax bastan planladıgı işlerin takır takır işlediğini görünce A dan Z ye oyunun heryerini paraya döktü artık bu oyun ne kadar emek o kadar köfteyerine ne kadar para o kadar köfte gibi bi hale geldi.. Herkezin en iyi olma çabaları full sun hayalleri ve hırsı bu oyunu bu hale getiren şimdi 100 lvl bekleniyor bence boşuna beklemeyin onlarca union kurarak serverı tamamen legitleştirme hayallerini falan.. En fazla yiyeceginiz 3-5 küfürün ötesine gidemez ong farm yapan adamın charını nereye kadar öldürebilirsin ki.. 5 kere 10 kere yarım saat bi saat ya sonra.. Kimseden 100 Lv char kasıp FF olma süresince legit olmayı bekleyemezsiniz.. Herkezin sabrı bir yere kadar.. Kolayı gören kimse kolay kolay zora dönmez.. Legitolup olmamak sadece botlardan da kaynaklanmıyor bence.. Sro yu kesfetmek için legit olarak başlayıp sıkılan birçok eleman var.. Oyuna para dökerim diyen dewam etti gerisi dur dedi.. 100Lv FF olma istegi insandaister istemez hırs yapar bi an önce pvp yapam onu yapam bunu yapam diyen bir insan en kolay yöntemi seçer.. Bence 7-24 online olmaya calısmak 1-2-3-4 tuslarını taramak oldukca yorucu ve güç bir iş.. İnsanın sağlıgı söz konusu olaya ciddi yönden bakarsak gözlerin işlevi gittimi napayım legit serverı napayım legitliği muhappeti

Çok güzel konuymus içimdekileri döktüm rahatladım okuyanda sağolsun okumayanda.. Damardan girdim güzel bağladım

• @kskLeeTurk

Böyle düşünüyosun çünkü Venus hakkında en ufak fikrin bile yok. Gel gör burda işler nasıl yürüyor.
  • http://www.youtube.com/watch?v=BUEiJ1VBE1Q

Sabrını iice zorlamış sonra saldım çayıra mevlam kayıra hesabı büssürü video var böyle

İngilizcem iyi olsaydı ve çok boş zamanım olsaydı kaçırmazdım ama malesef
  • @kskLeeTurk

Ne yani şimdi adam sadece Ghostwalk skillini kullandığı için bot mu oldu?

Sana biraz anlatayım bak birinin bot olduğunu nasıl anlaşılır. Gidersin adamın yanına başta konuşmaya çalışırsın. Afk is cevap veremez elbette. Sonra da silahı çıkarız bi kaç kez yumruklarsın. Eğer adam sana geri saldırmadan hala kasmaya devam ediyorsa %100 bottur. O videoyu çeken eleman niye bunu yapmamış çok merak ettim doğrusu...
  • Rev6 da Avalon guildinin %95 i Eu olarak gözüküyo, china charları potansiyel bot kullanıcısı diyemi almıyosunuz yoksa başka bir uniondamı topluyosunuz?
  • başlasammı acaba yeniden :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.