Şimdi Ara

Eski SRO'yu Özleyenler!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
0
Favori
17.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • UYARI: Bu bir "Guildine oyunucu arayanlar" konusudur.

VENUSE GELİN!!

Legitmisin? Diğer legit oyuncularımı arıyosun?
    Botlardan, g0ld botlardan mı bıktın??
    Kısa sürede max level olmuş, kendini bişey sanan botların pvpde sana düşük levelda sürekli saldırmasından mı bıktın?

Venuse gelin, çünkü lvl60 sınırı zamanında aradığınız herşeyi bulabilirsiniz. Silkroad Online sesiz, AFK olarak oynanan bir oyun değildir. Silkroad Online aktif online oyuncu topluluğunun zevk alarak elle oynadığı bir oyundur ve bunun hala değişmediği tek server VENUS!

Venuste şuan 3 aktif ve full union var ve 4. kuruluyor. Şu an server değiştirip Venuse gelmenin tam zamanı. Kurulmakta olan 4. union, ismi Overkill Order, tamamen düşük level oyunculardan oluşmaktadır ve böylelikle çok rahat parti bulunabilir, hatta guild partileri oluşturulabilir, sağlam bağlar kurulup güçlü bir topluluk/guild oluşturulabilir.

Venuste bulabileceğiniz tek şey kasma partileri ile sınırlı değildir. Belirli periodlarla tradeler yapılmaktadır. Thief olan arkadaşlarımız bot unionların tradelerini soymak için thief partileri oluşturmaktadır. Tüm server bize karşı olduğu için Fortress Savaşları çok heyecanlı geçmektedir. Ayrıca yine belirli periodlarla Cape Savaşları, Guild Savaşları, çeşitli yarışmalar, etkinlikler düzenlenmektedir. Aşağıdaki videoları izleyin, seviceksiniz.

http://www.wegame.com/player/video/Venus_The_Last_Fight/

(Yüksek kalitede izleyin)

(Serverdaki ilk Uri kesimi)

(Avalon'un 2. Shai kesimi, ilkini de Avalon kesti )

http://www.wegame.com/watch/Venus_Epic_Trade_Run/ (Venuste yapılan kervanlara bir örnek)

(Yukarıdaki videonun youtube versiyonu)

iSRO İlk Medusa Kesimi

--------------------------------------------------------------------------
    Youtube videolarını sorunsuz açmak için host dosyanızın sonuna şunları ekleyin:
    quote:

208.117.236.70 youtube.com
    208.117.236.70www.youtube.com

--------------------------------------------------------------------------

Ayrıca şu linklerden daha ayrıntılı bilgiye ve bu topluluğun neler yaptığını takip edebilirsiniz:

http://come2venus.igamelegit.com
    http://forum.igamelegit.com

İstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz, herşeyi cevaplayabilirim. Uzun lafın kısası, SENİ VENUSTE İSTİYORUZ!!

Katılmak isteyenler oyunda Argonaut a pm atın lütfen ya da daha garantilisi bana burdan pm atın, ayrıca az da olsa ingilizce bilmeniz gerekmektedir.

Dip Not: Lütfen belirli seviyenin altına inmeyelim. Daha önce, Venuste Türk Legit guildi kurmak için 2 kez konu açtım ve bu konular beni ölesiye seven bot arkadaşlarımın konuya katkıları sayesinde silindi. Bu konunun da silinmesini istemiyorum. Şimdiden konuya katkısı olan herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agamotto -- 18 Mart 2009; 13:15:39 >

• Sabahtan akşama kadar dolu olan bi servera gitmektense yeni serverlara giderim daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: FinaL_İmPacT

Sabahtan akşama kadar dolu olan bi servera gitmektense yeni serverlara giderim daha iyi
    Sabahtan akşama kadar dolu olmayan bir server varmı? Ayrıca yeni serverlarda böylesine bütünleşmiş bir topluluğu bulabilecekmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agamotto -- 20 Şubat 2009; 13:45:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Agamotto

Sabahtan akşama kadar dolu olmayan bir server varmı? Ayrıca yeni serverlarda böylesine bütünleşmiş bir topluluğu bulabilecekmisiniz?

Alıntıları Göster
    Konu ile alakası yok ama, bir soru soracağım. Bir ara iki meşhur guild vardı Venüs'de '' Avalon ile Epic '' bunlar savaşmıştı ve Epic kazanmıştı. İddia ise Kaybeden Guildi silecekti. Merak ettimde Avalon Guildi sildimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Messerschmitt BF109

Konu ile alakası yok ama, bir soru soracağım. Bir ara iki meşhur guild vardı Venüs'de '' Avalon ile Epic '' bunlar savaşmıştı ve Epic kazanmıştı. İddia ise Kaybeden Guildi silecekti. Merak ettimde Avalon Guildi sildimi ?

Alıntıları Göster
    Hayır, silinmedi. Nedeni Epic guild masterı kendi koyduğu kurallara uymadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agamotto -- 20 Şubat 2009; 13:56:16 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: gssimi

Hımm . . . Sağolasın merak ediyordum bayağ bir zamandır aklıma gelmişken sorayım dedim. Eyvallah . . .

• quote:

Orijinalden alıntı: Messerschmitt BF109

quote:

Hımm . . . Sağolasın merak ediyordum bayağ bir zamandır aklıma gelmişken sorayım dedim. Eyvallah . . .

Alıntıları Göster
    ben venüse bir daha dönmemeye yeminliyim ki nedeni acıklayim..

geçen mayıs ayında kendime farm yolu ile bir char kastırıyordum ve kendini birşey sanan avalon denen guild (o guildden oyuncu varsa ve yeniyse guildinde yanlış anlamasın) ong farmdaki charımı ben pc başından kalktığım her an da öldürüyor kastıran charı öldürüyordu. ve bu sadece benm başıma gelen birşeyde deil o zamanlarda ong farm yapan herkese aynı şey oluyordu 400k spli 26 lvl charı delete edip eski serverıma (sparta) geri döndüm ve herzamanda dedim eski server herzaman iyidir mutlaka tanıdıkların boldur. şimdi kalkıp enson acılan servera gidecem reklam amaçlı salak salak gloler farmsız hızlı kasılan charların sana ezik gözüyle akıyor olması, tanımadığın binbir çeşit insan yok kalsın ... yeni serverların acılmasına şu yönde sevindim bari eski serverdaki veletlerin coğu new serverlara kaydı ve bu benm serverda bariz belli. sana vereceğim tavsiye her önüne geleni alma mutlak belli bir yaş sınırı koy yoksa 1 aya kendini belli eder dağıtırlar senin oluşumunu. ßol şanslar

• quote:

Orijinalden alıntı: _Pulse_

ben venüse bir daha dönmemeye yeminliyim ki nedeni acıklayim..

geçen mayıs ayında kendime farm yolu ile bir char kastırıyordum ve kendini birşey sanan avalon denen guild (o guildden oyuncu varsa ve yeniyse guildinde yanlış anlamasın) ong farmdaki charımı ben pc başından kalktığım her an da öldürüyor kastıran charı öldürüyordu. ve bu sadece benm başıma gelen birşeyde deil o zamanlarda ong farm yapan herkese aynı şey oluyordu 400k spli 26 lvl charı delete edip eski serverıma (sparta) geri döndüm ve herzamanda dedim eski server herzaman iyidir mutlaka tanıdıkların boldur. şimdi kalkıp enson acılan servera gidecem reklam amaçlı salak salak gloler farmsız hızlı kasılan charların sana ezik gözüyle akıyor olması, tanımadığın binbir çeşit insan yok kalsın ... yeni serverların acılmasına şu yönde sevindim bari eski serverdaki veletlerin coğu new serverlara kaydı ve bu benm serverda bariz belli. sana vereceğim tavsiye her önüne geleni alma mutlak belli bir yaş sınırı koy yoksa 1 aya kendini belli eder dağıtırlar senin oluşumunu. ßol şanslar

Alıntıları Göster
    best27, yazdıklarımı ya okumadın, ya tamamını okumandın, ya da düzgün okumadın. Çünkü Venus yeni bir server değil, ~14 aylık bir serverdır. Ayrıca ben yeni server da açmıyorum (keşke yapabilseydim).

Gelelim senin ong farmda öldürülmene. Evet serverda yaptığımız işler arasında bu da var. Neden mi? Belki sen botla kasmıyosun ama seni kasan adam bot ve sen (ve senin gibi ong pfarm yapanlar) ona gold ödeyerek o adamın serverda kalması için adama destek oluyosun. Bizim yaptığımız bu tarz şeylerin amacı botları serverdan uzaklaştırmak ve sen (siz) botlara bu tarz destek verdiğin(iz) için sen de (sizler de) etkileniyosun(uz).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agamotto -- 20 Şubat 2009; 15:03:57 >

• quote:

best27, yazdıklarımı ya okumadın, ya tamamını okumandın, ya da düzgün okumadın. Çünkü Venus yeni bir server değil, ~14 aylık bir serverdır. Ayrıca ben yeni server da açmıyorum (keşke yapabilseydim).

Gelelim senin ong farmda öldürülmene. Evet serverda yaptığımız işler arasında bu da var. Neden mi? Belki sen botla kasmıyosun ama seni kasan adam bot ve sen (ve senin gibi ong pfarm yapanlar) ona gold ödeyerek o adamın serverda kalması için adama destek oluyosun. Bizim yaptığımız bu tarz şeylerin amacı botları serverdan uzaklaştırmak ve sen (siz) botlara bu tarz destek verdiğin(iz) için sen de (sizler de) etkileniyosun(uz).

Alıntıları Göster
    Sro'da hep aynı şeylerden sıkılan kişilere Venus serverına gelip bir görmelerini tavsiye ederim. Venus sro nun gerçek bir mmofrp olarak oynandığı tek server bence. Genelde kasmak insanlara sıkıcı gelir ve zoraki olarak yaparlar fakat ben bu oyunda bir ilk başladığımda kasmaktan zevk alıyordum (oda oyunu öğrenme sürecinde ilginç geldiği için), bir de Venus serverına başlayıp Avalon a katıldığımda kasmaktan zevk aldım ve gerçekten kasma ortamı bir savaş ortamı gibi olabiliyor (özellikte düşük levellerde) . Son bir kaç aydır oyuna girmiyorum sadece forumdan takip ediyorum serverı ve anladığım kadarıyla bizimkiler servera yeni legit kişiler kazandırmak ve serverda herkezin noob olduğu zamanlarda ki ortamı tekrar sağlamak için bu yeni union olayını başlatmışlar. Aga zaten gerekli açıklamayı yapmış böyle bir başlangıç size büyük kolaylık sağlayacaktır. Ayrıca yeni legitlerin servera katılmasının botların serverı daha hızlı terk etmelerini sağlayacağına inanıyorum ve serverda gold alanların bot kullanıcılarını olduklarını düşünürsek onlar gittiğinde gbotlarında serverda kalmayacağını düşünüyorum sonuçta hiç bir şirket satamayacağı bir serverda gold yapmak için uğraşmaz. Tabiki bunlar çok uzun süreli olaylar fakat 100-110 lvlin geldiği zamanları düşünürsek Venusun diğer serverlara göre çok daha avantajlı olacağı bir gerçek. Birde serverda ki eventler var ne yazık ki Joymax'ın İsro'da yeteri kadar evente yer vermediğini biliyoruz, Venus serverında bu açığı kapatmak için bir çok aktivite düzenleniyor ve eğlencenin yanı sıra çeşitli ödüllerde dağıtılıyor bu eventlerde.

Serverda legit bir Türk guildi hatta union'u fikri kulağa hoş geliyor, bu çok zor gibi görünsede bence konfederasyon kurallarına ve venusteki sisteme uyabilecek kişilerle son derece mümkün olabilir.

Edit: Aga istersen o linkleri kaldır reklama girer silerler konuyu:p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 20 Şubat 2009; 17:42:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mai_mai

Sro'da hep aynı şeylerden sıkılan kişilere Venus serverına gelip bir görmelerini tavsiye ederim. Venus sro nun gerçek bir mmofrp olarak oynandığı tek server bence. Genelde kasmak insanlara sıkıcı gelir ve zoraki olarak yaparlar fakat ben bu oyunda bir ilk başladığımda kasmaktan zevk alıyordum (oda oyunu öğrenme sürecinde ilginç geldiği için), bir de Venus serverına başlayıp Avalon a katıldığımda kasmaktan zevk aldım ve gerçekten kasma ortamı bir savaş ortamı gibi olabiliyor (özellikte düşük levellerde) . Son bir kaç aydır oyuna girmiyorum sadece forumdan takip ediyorum serverı ve anladığım kadarıyla bizimkiler servera yeni legit kişiler kazandırmak ve serverda herkezin noob olduğu zamanlarda ki ortamı tekrar sağlamak için bu yeni union olayını başlatmışlar. Aga zaten gerekli açıklamayı yapmış böyle bir başlangıç size büyük kolaylık sağlayacaktır. Ayrıca yeni legitlerin servera katılmasının botların serverı daha hızlı terk etmelerini sağlayacağına inanıyorum ve serverda gold alanların bot kullanıcılarını olduklarını düşünürsek onlar gittiğinde gbotlarında serverda kalmayacağını düşünüyorum sonuçta hiç bir şirket satamayacağı bir serverda gold yapmak için uğraşmaz. Tabiki bunlar çok uzun süreli olaylar fakat 100-110 lvlin geldiği zamanları düşünürsek Venusun diğer serverlara göre çok daha avantajlı olacağı bir gerçek. Birde serverda ki eventler var ne yazık ki Joymax'ın İsro'da yeteri kadar evente yer vermediğini biliyoruz, Venus serverında bu açığı kapatmak için bir çok aktivite düzenleniyor ve eğlencenin yanı sıra çeşitli ödüllerde dağıtılıyor bu eventlerde.

Serverda legit bir Türk guildi hatta union'u fikri kulağa hoş geliyor, bu çok zor gibi görünsede bence konfederasyon kurallarına ve venusteki sisteme uyabilecek kişilerle son derece mümkün olabilir.

Alıntıları Göster

Seni istiyoruz !! kısmını sevdim,. Gelmek isterdimde benim gelemeyeceğimi biliyorsun..

• quote:

Alıntıları Göster
    şimdi yanlış anlaşılmasın ama kesinlikle meraktan sorucağım. kasma olayında botları anladık onu geçelim de gbotları kaldırmadaki amaç nedir? sayılarının azalmasını bende isterim ama atıyorum +7 xbow- 2hsword-bow vs alacağız diyelim ne tarz bir kasmayla 700m (sadece weapon için) gold toplayacaksınız? (itemin düşüp + basma olayından bahetmiyorum ben + basma olayına hiç girişmem bile) siz levelmi kasacaksınız, farmmı yapacaksınız, goldmu kasacaksınız? bu çabaları anlıyorum ama bence lafta kalıır gbotların hepsinin birden gitmesi (bu arada rakamı attım ama aşağı yukarı bu rakamlardadır akşam girip bakacağim minimum +7 fiyatlarına)

• quote:

Alıntıları Göster
    @mai Amacım site reklamı yapmak değil vallahi, tek amaç serverın reklamını yapıp adam toplamak. Eğer yöneticiler site reklamı olduğuna karar verirlerse lüften konuyu silmek yerine linkleri silsinler.

@best27 Şöyle söyliyim, demokraside çareler tükenmez lafı vardır ya, bu oyunda da gold yapmanın yolu sadece satın almak değil. Khaara som+9 staffa sahip, Spanktastik +9 2h'a sahip, T3DDY sun+5 1h'a sahip, dün kardeşime +6 yaptım, 7 olacak inş yakında, kendim +7 yapmak uğruna belki 600-700m harcamışımdır. Ama hiçbirimiz gold almadan becerdik bunları. Açıkçası ben bu servera geçmeden önce gold yapmanın yollarını bilmiyordum, ama bu topluluk öyle birşey ki, bi kere arasına girip, kendini topluluktan biri olarak hissettin mi, artık hiç birşeyin imkansız olmadığını anlıyosun (demek istediğim bilgi yada item, biz bizden olanı eğitir ve paylaşırız).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agamotto -- 20 Şubat 2009; 17:00:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Pulse_

şimdi yanlış anlaşılmasın ama kesinlikle meraktan sorucağım. kasma olayında botları anladık onu geçelim de gbotları kaldırmadaki amaç nedir? sayılarının azalmasını bende isterim ama atıyorum +7 xbow- 2hsword-bow vs alacağız diyelim ne tarz bir kasmayla 700m (sadece weapon için) gold toplayacaksınız? (itemin düşüp + basma olayından bahetmiyorum ben + basma olayına hiç girişmem bile) siz levelmi kasacaksınız, farmmı yapacaksınız, goldmu kasacaksınız? bu çabaları anlıyorum ama bence lafta kalıır gbotların hepsinin birden gitmesi (bu arada rakamı attım ama aşağı yukarı bu rakamlardadır akşam girip bakacağim minimum +7 fiyatlarına)

Alıntıları Göster
    @best27

Bilmiyorum sro'yu gbotları ve bu işleri yapan siteler olmadan öncede oynuyormuydun ama eskiden şu anki gibi uçuk fiyatlar yoktu ; piyasa serverdaki gold miktarına göre değişir ne kadar çok gold olursa fiyatlar o kadar artar, yani eğer sro da gbotlar olmasaydı fiyatlarda şu anki gibi olmayacaktı aynı şekilde gbotlar gittiğinde de fiyatların düşeceğine inanıyorum.

@aga

Takılıyorum yaa silmezler herhalde:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 20 Şubat 2009; 17:46:44 >

• quote:

@mai Amacım site reklamı yapmak değil vallahi, tek amaç serverın reklamını yapıp adam toplamak. Eğer yöneticiler site reklamı olduğuna karar verirlerse lüften konuyu silmek yerine linkleri silsinler.

@best27 Şöyle söyliyim, demokraside çareler tükenmez lafı vardır ya, bu oyunda da gold yapmanın yolu sadece satın almak değil. Khaara som+9 staffa sahip, Spanktastik +9 2h'a sahip, T3DDY sun+5 1h'a sahip, dün kardeşime +6 yaptım, 7 olacak inş yakında, kendim +7 yapmak uğruna belki 600-700m harcamışımdır. Ama hiçbirimiz gold almadan becerdik bunları. Açıkçası ben bu servera geçmeden önce gold yapmanın yollarını bilmiyordum, ama bu topluluk öyle birşey ki, bi kere arasına girip, kendini topluluktan biri olarak hissettin mi, artık hiç birşeyin imkansız olmadığını anlıyosun (demek istediğim bilgi yada item, biz bizden olanı eğitir ve paylaşırız).

Alıntıları Göster
    Ya Na'pıosun Toplama herkezi zaten biz zor girioz
    Bu arada Oyunda ısım ne Benim 67 wizard war da..

• quote:

Alıntıları Göster
    Gelmek isterdim.. Ama yeni karakter kasmaya vaktim yok ne yazık ki..

• quote:

@best27

Bilmiyorum sro'yu gbotları ve bu işleri yapan siteler olmadan öncede oynuyormuydun ama eskiden şu anki gibi uçuk fiyatlar yoktu ; piyasa serverdaki gold miktarına göre değişir ne kadar çok gold olursa fiyatlar o kadar artar, yani eğer sro da gbotlar olmasaydı fiyatlarda şu anki gibi olmayacaktı aynı şekilde gbotlar gittiğinde de fiyatların düşeceğine inanıyorum.

@aga

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

@best27

bilmiyorum sro'yu gbotları ve bu işleri yapan siteler olmadan öncede oynuyormuydun ama eskiden şuan ki gibi uçuk fiyatlar yoktu, piyasa serverda ki gold miktarına göre değişir nekadar çok gold olursa fiyatlar okadar artar, yani eğer sroda gbotlar olmasaydı fiyatlarda şuan ki gibi olmuyacaktı aynı şekilde gbotlar gittiğinde de fiyatların düşeceğine inanıyorum.

@aga

bu şekilde düşünmemiştim tşkr

• quote:

Orijinalden alıntı: aXi1o

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aXi1o

İmzama bak. Ayrıca merak etme, biz adam topladıkça server popülasyonu artacak, kurduğumuz gbot tuzakları artacak, gbot sayıları azalacak. Bunu daha önce de yaptık, ortalama 2 ay trafik sorunu olmadı

Vaktim yok diye düşünen arkadaşlar, charım lvl90 warrior/cleric, serverın 2. ayının başlarında açıldı, full farm olmasına 50k kaldı. Bu charlı ben günde 3 yada en fazla 4 saat oynayarak yaptım. Üniversite son sınıfta olmamdan dolayı geçen sene 4 ay oyundan uzak kaldım, yani yaklaşık bir senelik Venus geçmişimde 8 ayda kastığım bir char. Öte yandan yine sadece pre/pre+ sürelerini kasıp, 1 ayda 90 olan, 1 ayda da farmını bitiren arkadaşlarımız var. Zaman çok önemlidir, ama zamanı düzgün kullananlar için engel değildir.

• quote:

quote:

İmzama bak. Ayrıca merak etme, biz adam topladıkça server popülasyonu artacak, kurduğumuz gbot tuzakları artacak, gbot sayıları azalacak. Bunu daha önce de yaptık, ortalama 2 ay trafik sorunu olmadı

Vaktim yok diye düşünen arkadaşlar, charım lvl90 warrior/cleric, serverın 2. ayının başlarında açıldı, full farm olmasına 50k kaldı. Bu charlı ben günde 3 yada en fazla 4 saat oynayarak yaptım. Üniversite son sınıfta olmamdan dolayı geçen sene 4 ay oyundan uzak kaldım, yani yaklaşık bir senelik Venus geçmişimde 8 ayda kastığım bir char. Öte yandan yine sadece pre/pre+ sürelerini kasıp, 1 ayda 90 olan, 1 ayda da farmını bitiren arkadaşlarımız var. Zaman çok önemlidir, ama zamanı düzgün kullananlar için engel değildir.

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Alexander'daki tanıdıkları da bırakmak zor geliyor.. Uff bilmiyorum aklımı çeliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Hermés

quote:

quote:

Alexander'daki tanıdıkları da bırakmak zor geliyor.. Uff bilmiyorum aklımı çeliyorsunuz

Alıntıları Göster
    Biraz daha reklam yapalım ^^ Aga nın dediği gibi gold almadan +7'ler +9'lar yapanlar var (Bu arada Lemon'u unutmuşsun onunda +9'u var(http://www.rev6.com/player.asp?id=159869 ) ). İnsanlara elle kasmak imkansız gibi geliyor ama oyunda bulunduğun süreyi verimli değerlendirirsen aslında bot yada elle kasmışın pek farkı olmadığını göreceksiniz(lvl atlama hızı bakımında). Aga nın söylediklerine birşey daha eklemek istiyorum, venus serverında hiç silk almadan yüksek lvllere gelen bir çok kişi var buna en büyük örnek Astra (http://www.rev6.com/player.asp?id=364808 ).

• quote:

Biraz daha reklam yapalım ^^ Aga nın dediği gibi gold almadan +7'ler +9'lar yapanlar var (Bu arada Lemon'u unutmuşsun onunda +9'u var(http://www.rev6.com/player.asp?id=159869 ) ). İnsanlara elle kasmak imkansız gibi geliyor ama oyunda bulunduğun süreyi verimli değerlendirirsen aslında bot yada elle kasmışın pek farkı olmadığını göreceksiniz(lvl atlama hızı bakımında). Aga nın söylediklerine birşey daha eklemek istiyorum, venus serverında hiç silk almadan yüksek lvllere gelen bir çok kişi var buna en büyük örnek Astra (http://www.rev6.com/player.asp?id=364808 ).

Alıntıları Göster
    @se[R]pentine

Üç saatlik bir premium , bir toplayıcı pet yeterli başlaman için çok büyük bir yatırım yapmış olmayacaksın en azından gelip bir bakmak için zaten eğer 8 li pt lerimizde kasmanın her akşam yüksek lvl playerların eskortunda gerçekleşen tradelerimize katılmanın zevkini aldıktan sonra bu yatırıma , emeğine çok da acımayacaksın . Tamam tabiki maksimum lvl e ulaşıp pvp yapması aksiyonlara katılması zevklidir ama bizim karakterlerimizden aldığımız zevk tam olarak bu değil . Nasıl anlatmalı yani asıl zevk 1 lvl den 90 lvl e ulaşana kadar yaşanmalı . Mesela 70 lvl den sonrası buildler için söylüyorum wing tribe partilerimiz tamamen bir aksiyon anlatılamaz görmeniz lazım pt devam ederken topluca gidilen şeytan avı ve 8 li pt ye derdini bile anlatmaya fırsatı olmayan şeytanın hazin sonu .

Ufak level playerları ya da orta lvl ya da maksimum lvl playerları her fırsat bulduğunda genellikle Semarkant - İstanbul arası trade çıkaran yüksek hunterlarımız kesinlikle 5 yıldızlık tradeler ki bu tradelerin boyutları genellikle bir 8 li trader pt si 1 8 li hunter pt si boyutundadır .

Setinizin mükemmel olması full farm olmanız vs vs bunlar çok önemli değil genellikle gücünüzü diğer pt üyelerinden alacaksınız çoğu kimse bunu sevmiyor ya da oyun anlayışına çok ters özellikle Türkler arasında ama bizimde anlatmak istediğimiz bu bu oyun sadece nasıl olduğunun önemi yok 90 ol kapı önüne çık pvp yap oyunu değil . Ayrıca belirtmrk istediğim bir nokta var 8 li pt lerde seal of s.. düşme oranı normal partilere oranla çok daha yüksek avalon guildindeki sosun som sos sayısından , her türlü pt de bulunmuş olmamdan ve uzun süredir oyunda takipte olmamdan bunu garanti edebilirim , özellikle 100 lvl cap geldikten sonra maksimum lvl oyuncularımızın 8 li pt leri kurdukları ortam yaratıklarının lvl i 98 - 100 arasında olabilirse bu seal of s. sayısının çok daha artacağını garanti edebilirim ; bunları niye anlatıyorum yani elle kasarak düzgün yollardan bu oyunu oynayarak ezilen yenilen istediklerini elde edemeyen tarafta olacağınızı sanmayın çünkü sizi biz Venüs e Avalon un topraklarına çağırıyoruz . Ütopyamızı kurduk ve yaşatıyoruz .

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.