Şimdi Ara

Eski SRO'yu Özleyenler!!!! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
0
Favori
17.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tmm, ama bana nickini söle ki ben de sen oyunda yokken atayım seni. Shockvvavedeki aktif herkesi Shockwavee geçiriyorum
  • Aga, nerelerdesin yahu. Hiç göremiyorum seni.

NightClay'a sordum çalışıyor felan dedi. Kolay gelsin. Sınavların felan var galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 13 Mayıs 2009; 15:41:13 >
  • Venus gerçekten çok güzel bi serverdir çok iyi arkadaşlarım abilerim vardır herkesin gelmesini beklerim
  • Hocalar, benimde hayalim her zaman legit ve adil bir oyun..70-80 lerde kalan birşey bu.Keşke tekrar boyle olabilse..
  • Keşke ben bu yaz oyuna başlarken bu konuyu up yapsaydınız da görseydim. Venus'te başlardım. Offf offf
  • Ahh eski Silkroad ahh!

Eski SRO'yu Özleyenler!!!!
  • bende gelmeye çalışıyorum oraya yardımcı olun takaslık char arıyorum.
    plutoda 82lw FF +50KSP li warriorum var venuste takas arıyorum.
  • Avalon dağıldı diyorlar doğrumu
  • Avalon çokdan dağıldı O legitim die takılan Bloodstone falanda botların guildine girdi

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi max2003 -- 14 Ağustos 2009; 11:41:08 >
  • şimdi bu legit die guuild varmı yokmu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DRAGON711

şimdi bu legit die guuild varmı yokmu :D

artık yok galiba
  • Legit guild değil legit demek oyunu hiçbir illegal kullanmadan oynamaktır (bot plvl gold satın almak vs. ) Kale legitlerin elinden gidince hepsi oyunu bıraktı
    Legit kavramıda yalan oldu tüm legitim die geçinenler başka guildlere d
  • dediğiniz ortam mevcut mu hala dostlar ? =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: One-X

dediğiniz ortam mevcut mu hala dostlar ? =)

Hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Escasmu]

quote:

Hayır

İnanmayın bu herife kendisi sınıf arkadaşım olur.Legitim diye geçinir Oyuna loaderla girerdi.PLVL'la charını kasardı.Gold alırdı.Bakmayın legitim dediğine legitleri savunduğuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkán -- 14 Ağustos 2009; 13:31:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MortaLDamage

quote:

quote:

Hayır

[Escasmu] %100 legit bir adamdı.Hiç illegal kullanmazdı.Oyuna loadersız girerdi.Hiç gold almazdı.Bu dediklerime inanmayın hepsinin tam tersi.Legit'im diye geçinirdi....

Yoksa sn şu venusdeki abi bni avalona aldırsana abi abi lütfen abi diyen MortalDamagemisin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MortaLDamage

quote:

quote:

Hayır

[Escasmu] %100 legit bir adamdı.Hiç illegal kullanmazdı.Oyuna loadersız girerdi.Hiç gold almazdı.Bu dediklerime inanmayın hepsinin tam tersi.Legit'im diye geçinirdi....

Yoksa sn şu venusdeki abi bni avalona aldırsana abi abi lütfen abi diyen MortalDamagemisin

Evt ben MortaLDamage'im.Ama kale savaşında Avalondan kaleyi alan uniondaki MortaLDamage'im

• quote:

Legit guild değil legit demek oyunu hiçbir illegal kullanmadan oynamaktır (bot plvl gold satın almak vs. ) Kale legitlerin elinden gidince hepsi oyunu bıraktı
    Legit kavramıda yalan oldu tüm legitim die geçinenler başka guildlere d

ben ztn guildin adını kastetmedim, legit olan o guildin oyuncularını kastetmiştim
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.