Şimdi Ara

Eski SRO'yu Özleyenler!!!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
0
Favori
17.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=rfjSMLRkuis&feature=related

Adam goldbotları kandırıyor

Deneyebiliriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 11 Mart 2009; 16:58:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: weast60

Ben de zaten o yüzden seçtim VENUS ü sesiz sakin ama bu AVALON lular we 90lv olmuş %90 ı adam olamamış insanlar yüzünden güzelim server gidiyor

ID: _LorD_AeRoN_
    LV: 38(rev6da 37)
    GUİLD: DaRKniGhTs

belki beni görmüşsünüzdür

40 olcam az kaldı % 93

Rev6 da hala 38 :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Annalyze -- 12 Mart 2009; 12:14:43 >
  • Siz bu hızla 10 yıla kalmaz 100 Lvl'i bulursunuz.
  • Bu oyun 70 lwl max iken güzeldi, 100ü getirdiler cıvkı çıktı bıraktım bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: LastSoldi3r

Siz bu hızla 10 yıla kalmaz 100 Lvl'i bulursunuz.

olsun amaç eğlence zaten biz eğleniyoruz problem yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: aragorn_mc

quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

gold almak, char satın almak vs. de yasak :D
    Anti-Bot olayı olmasa Venus serverının diğer serverlardan bir farkı kalmazdı.
    Ne yapalım bir sen kalacaksan onada razıyız:p

Beh yaw odamı yasak
    Bak o acıdan düşünemedim server durumunu... Venus o yüzden elit bir server haline geldi
    Emin olabilirsin, hiç bot kalmasa bile Gbotlarda dahil ben burdayım

Lolz , Hacı biz de varız yaw hemen sattın bizi
    @Mai
    Korkma yav bi yere gittigimiz yok . Bu yaz yine beraberiz

• Bekleriz tabiki Venüs bizim evimiz , sizin gibi güzel misafirleri nereden bulacağız . Bu yaz gel önümüzdeki yaz gel ne zaman istersen gel . Güzel insan Anıl ı da al gelirken bütün venüs halkı olarak özledik kendisini .
  • Benim hdd te sorun çıktı kaç gündür giremiyorum Şuana kadar en az 10 serverda oynamışımdır ama venüs gibisini görmedim
  • oyuna başlarım gayet güzel oyun ama oynamamamın tek sebebi bot Gold alma ve benzeri mmorpg ruhunu körerten oyun kalitesini düşüren Oyunu oyunluktan çıkaran bazı şeyler bunların olduğu oyun isterse çok kaliteli olsun kalitesi 10 misli düşer
  • quote:

Orjinalden alıntı: splendour.rrr

quote:

olsun amaç eğlence zaten biz eğleniyoruz problem yok

aynen katılıyorum 90lv olmuş ama adam olamamış botlardan deyiliz abi biz bizimki eylence zevk
  • Evet bende geçiş Yaptım Allah'ın izniyLe SPeedyThieF
  • quote:

Orjinalden alıntı: 500PuncH

oyuna başlarım gayet güzel oyun ama oynamamamın tek sebebi bot Gold alma ve benzeri mmorpg ruhunu körerten oyun kalitesini düşüren Oyunu oyunluktan çıkaran bazı şeyler bunların olduğu oyun isterse çok kaliteli olsun kalitesi 10 misli düşer

bizde zaten bu oluşumlara karşı savaşıyoruz bunlar olmasa diye herkes sölüyor ama kimse elini taşın altına koymuyor buyrun taşın altı venüste
  • CYCLOMOTEUR, nereye gittin? Char dondu 5 dk sonra felan girebildim sen yoksun şimdi?
  • quote:

Bekleriz tabiki Venüs bizim evimiz , sizin gibi güzel misafirleri nereden bulacağız . Bu yaz gel önümüzdeki yaz gel ne zaman istersen gel . Güzel insan Anıl ı da al gelirken bütün venüs halkı olarak özledik kendisini .

Valla bana kalsa işte sizin gibi oyuncaklar varken bırakıp gitmem Venüs'ü ama işte mecburen ayrıldık ..
    Güzel insan Anıl Gelir mi gelmez mi bilmiyorum . Ailevi sorunlar hallolmuşsa gelir .
    Venüs bizim de evimiz artık , Boş yere 14-15 char kasmadık .. Tabi bide legİT leri bırakıp gitmek olmaz. dimi :)
  • Vay be! Özendiğim bardcı, Guardia , Venus'te Avalon'daymış!

YouTube'de videolarını izlerken gördüm. Gerçekten çok güzel bard kullanıyor. Ama yan buildini wizard açmasını anlamadım. Cleric açabilirdi.
  • eski sro gittikçe daha fazla özleniyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLO_Tr -- 18 Mart 2009; 21:32:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: __NoSFeR@Tu__

quote:

Bekleriz tabiki Venüs bizim evimiz , sizin gibi güzel misafirleri nereden bulacağız . Bu yaz gel önümüzdeki yaz gel ne zaman istersen gel . Güzel insan Anıl ı da al gelirken bütün venüs halkı olarak özledik kendisini .

Valla bana kalsa işte sizin gibi oyuncaklar varken bırakıp gitmem Venüs'ü ama işte mecburen ayrıldık ..
    Güzel insan Anıl Gelir mi gelmez mi bilmiyorum . Ailevi sorunlar hallolmuşsa gelir .
    Venüs bizim de evimiz artık , Boş yere 14-15 char kasmadık .. Tabi bide legİT leri bırakıp gitmek olmaz. dimi :)

Dört gözle bekliyorum kardeşim sizi
    Bu ELizabet takımına karsı isyan bayrağını cektim, ya Bot ya Bot!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaTSuYa -- 18 Mart 2009; 2:19:02 >

• isyan etmekte haklısınız valla, botunuz bir şehre gelişinde 1,5-2m masraf yapsa hergelişte 300-500k bizim guilde bırakıyor günde 5 kere şehre gelse çarınız, 1,5-2m bize kalıyor. 1 taneniz aylık ortalama 50m bırakıyorsunuz Avalona, sizin gibi 100-200 adam olsa siz düşünün gerisini artık.
    sizin yerinizde olsam bende isyan ederim.
    bota, golda, silke para vermeniz yetmiyormuş gibi birde Avalona haraç veriyorsuunuz....

lvl konusuna gelince ;

quote:

bu mesaj burada kalsın zamanı gelince lazım olacak.

Edit: Video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 18 Mart 2009; 5:35:01 >

• Tüm serverların ilk Medusa kesimi bize ait, serverın 2. ve 3. Medusa kesimleri bize ait

Alıntıyı çok sevdim mai
  • quote:

lvl konusuna gelince ;

quote:

bu mesaj burada kalsın zamanı gelince lazım olacak.

Benim o mesajım baştan beri legit olanlara değil, yeni başlayanlara.Yeni başlayanların pek şansı yok,24 saat party falan olduğu hikaye.Premium ve günde 3-5 saat oynamak şart...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.