Şimdi Ara

Eski SRO'yu Özleyenler!!!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
0
Favori
17.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

haberin yok galiba, sbot downhang'tan chin thob'a script yapıyo, jangandan nie boşuna alış-veriş yapıpta size kaar bırakayım
    Teknoliji biraz yakından taip edin arkadaslar... O narin parmaklarınız sadece 1-2-3-4 e basmasın

Agamotto

Tam bilmiyorum ama, 90da da ilk demonuda siz kesmiştiniz sanırım... bu konuda tebrik etmek istiyorum sizi... umarım 100 lvl player arttıkca bu istikrarınız demondaki gibi bozulmaz

Not: bu arada sizin legit ekibinizde otomatik pot basmak(Hp-Mp), Yani "T" yi kullanmakta yasakmı belki sadece heal kullanıyosunuz... Legitsiniz ya o bakımdan

• quote:

Orjinalden alıntı: aragorn_mc

mai_mai

haberin yok galiba, sbot downhang'tan chin thob'a script yapıyo, jangandan nie boşuna alış-veriş yapıpta size kaar bırakayım
    Teknoliji biraz yakından taip edin arkadaslar... O narin parmaklarınız sadece 1-2-3-4 e basmasın

Agamotto

Tam bilmiyorum ama, 90da da ilk demonuda siz kesmiştiniz sanırım... bu konuda tebrik etmek istiyorum sizi... umarım 100 lvl player arttıkca bu istikrarınız demondaki gibi bozulmaz

Not: bu arada sizin legit ekibinizde otomatik pot basmak(Hp-Mp), Yani "T" yi kullanmakta yasakmı belki sadece heal kullanıyosunuz... Legitsiniz ya o bakımdan

Espiri yeteneğine hayran kaldığımı söyleyebilirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai]
    isyan etmekte haklısınız valla, botunuz bir şehre gelişinde 1,5-2m masraf yapsa hergelişte 300-500k bizim guilde bırakıyor günde 5 kere şehre gelse çarınız, 1,5-2m bize kalıyor. 1 taneniz aylık ortalama 50m bırakıyorsunuz Avalona, sizin gibi 100-200 adam olsa siz düşünün gerisini artık.
    sizin yerinizde olsam bende isyan ederim.
    bota, golda, silke para vermeniz yetmiyormuş gibi birde Avalona haraç veriyorsuunuz....

lvl konusuna gelince ;

quote:

Orjinalden alıntı: LastSoldi3r

Siz bu hızla 10 yıla kalmaz 100 Lvl'i bulursunuz.

bu mesaj burada kalsın zamanı gelince lazım olacak.

Edit: Video

quote:

Orjinalden alıntı: Agamotto

Tüm serverların ilk Medusa kesimi bize ait, serverın 2. ve 3. Medusa kesimleri bize ait

Alıntıyı çok sevdim mai

İlk kesen oyuncuyu da ben göstereyim, Mindmaker . Helal olsun. Bardla kesmiş.

Buyurun resim(forum.igamelegit.com adresinden alıntıdır)

Eski SRO'yu Özleyenler!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 18 Mart 2009; 16:43:05 >

• quote:

Orjinalden alıntı: !ronmaiden

quote:

mai_mai

Agamotto

Espiri yeteneğine hayran kaldığımı söyleyebilirim.

Teşekürederim

-WizzY_WizarD

Arkadasını ayrıca caanı gönülden tebrikederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaTSuYa -- 18 Mart 2009; 16:48:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: WizzY_WizarD

İlk kesen oyuncuyu da ben göstereyim, Mindmaker . Helal olsun. Bardla kesmiş.

Buyurun resim(forum.igamelegit.com adresinden alıntıdır)

Eski SRO'yu Özleyenler!!!!

Bard ile kesmedi. Sitedeki konuları incelersen, görürsün. Genel olarak wizard idi, sonlarında Bard. Zaten bard ile kesemez orda yüzlerce wizard var. Hem tüm partyi mc liycek hem yanlızca iki tane uzak mesafe skilli ile ordaki wizardlardan daha fazla vurucak. [/si
    ze]

@aragorn_mc
    Birşey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Out Of Low -- 18 Mart 2009; 16:59:22 >

• Wizardla canını azalttı Bardla son saldırıları yapıp kesti işte

Ben bu Mindmaker ile Guardia'yı bardcı sanıyordum wizard/bard larmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WizzY_WizarD

Wizardla canını azalttı Bardla son saldırıları yapıp kesti işte

Ben bu Mindmaker ile Guardia'yı bardcı sanıyordum wizard/bard larmış.

Guardia'nın guide sini inceleyebilirsin. neden subclass ı wizard seçtiğini açıklamış.

5. The Sub 

You can use any build as your sub but my sub is Wizard. I was a pure Bard until lvl 4X and made Wizard as a sub to make myself more versatile in a party. It is all about what you want to contribute in your party.

Why Sub?

1. It is important to be able to switch role when needed. When the party lacks wizard, I will switch to it if there is another bard around.

2. To solo when there is no party around or to do a quick quest.

3. To powerlvl / powerparty friends or union members. No doubt wizards is the best at powerlvling, with 4 constant AOE's it can be the fastest powerlvling build in the game.

4. Uniques kill. You will have higher chances to get the kill or to get your party the kills with wizard. More damage = more chances to get it.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Out Of Low -- 18 Mart 2009; 17:24:57 >

• 1. maddeyi anlamadım ama solo kasarken yardımcı oluyormuş, unique keserken yardımcı oluyormuş ve powerlvl/powerparty yaparken işe yarıyormuş

Ben de denemek istiyorum ama 0 dan başlamak beni sıkar. Zaten öğrenciyim ve cafede oynuyorum. Fazla zamanım yok. Char alsam hiçbir legit guild beni kabul etmeyecek
  • quote:

Yok yok iyi sayılır yine de espri

Aslında benim charım tank ve sadece lureda iken pot basma ihtiyacı duyuyorum. Genelde 40-50% arasındadır autopot. Ama tank dışında partide kimse kullanmaz pot, çünkü herkesin bir görevi vardır ve herkes görevini gayet iyi yerine getirir. Bu yüzden cleric ve bardlar sayesinde pot ihtiyacı olmaz genelde.

• Öyy Overkill den atmışlar beni

Herhalde oyuna fazla girmediğimden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 20 Mart 2009; 16:25:41 >
  • Sroyu bırakalı 3 ay oluyo.Bırakmasam gelirdim
  • bu ne resmen terör estiriyo bu guild ne saçma işmiş bu banlansalar keşke
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Biraz daha reklam yapalım ^^ Aga nın dediği gibi gold almadan +7'ler +9'lar yapanlar var (Bu arada Lemon'u unutmuşsun onunda +9'u var(http://www.rev6.com/player.asp?id=159869 ) ). İnsanlara elle kasmak imkansız gibi geliyor ama oyunda bulunduğun süreyi verimli değerlendirirsen aslında bot yada elle kasmışın pek farkı olmadığını göreceksiniz(lvl atlama hızı bakımında). Aga nın söylediklerine birşey daha eklemek istiyorum, venus serverında hiç silk almadan yüksek lvllere gelen bir çok kişi var buna en büyük örnek Astra (http://www.rev6.com/player.asp?id=364808 ).

tmm şimdi madem illegali desteklemiyosunuz rev6 da kullanmayın onunda agbot u var rev6 yı destekliyosunuz onun botunu destekliyosunuz tıpkı bot kullanan charların taxisine girip ona para kazandıranlara yaptınız gibi o zaman sizde rev6 ya girmeyiverin

• Rev6ya girmekle rev6yı desteklemek arasındaki ilişkiyi nasıl kurdun? Yoksa sen rev6nın ve DHnin sahibisin ve iplerden kimlerin rev6daki reklamlara tıkladığını görüyorsunda bize mi çaktırmıyorsun?
  • quote:

Rev6ya girmekle rev6yı desteklemek arasındaki ilişkiyi nasıl kurdun? Yoksa sen rev6nın ve DHnin sahibisin ve iplerden kimlerin rev6daki reklamlara tıkladığını görüyorsunda bize mi çaktırmıyorsun?

rev6 linki verdin biri tıklayıp reklamlara tıklamış olabilir

rev6 linkindeki reklamlara tıklamış olabilirsin

rev6 linki verip popülerligini ve gene reklamlara tıklama oranını arttırdın

backlink vererek pagerankına katkı sagladın
  • quote:

Orjinalden alıntı: egomanyak.

bu ne resmen terör estiriyo bu guild ne saçma işmiş bu banlansalar keşke

3 union dan bahsediyoruz, lütfen.

quote:

Orjinalden alıntı: egomanyak.

quote:

Rev6ya girmekle rev6yı desteklemek arasındaki ilişkiyi nasıl kurdun? Yoksa sen rev6nın ve DHnin sahibisin ve iplerden kimlerin rev6daki reklamlara tıkladığını görüyorsunda bize mi çaktırmıyorsun?

rev6 linki verdin biri tıklayıp reklamlara tıklamış olabilir

rev6 linkindeki reklamlara tıklamış olabilirsin

rev6 linki verip popülerligini ve gene reklamlara tıklama oranını arttırdın

backlink vererek pagerankına katkı sagladın

Konuşma tarzına biraz dikkat etmelisin. Burda gövde gösterisi falan yapmıyorlar. Yanlızca legit olan türk oyuncularına veya legit olmak isteyenlere yardımcı olmak için açıtıkları bir topic. Eleştireceksende biraz kibar bir dille eliştir. Yüzlerce kişi var ve büyük emek harcıyorlar. Sen gelipde rev6 rev6 diye tüm emekleri içe sayıyorsun. Aaa doğru siz bu oyunu oynamıyorsunuz, programlarınız oynuyor değil mi, doğru tabi bilemezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Out Of Low -- 20 Mart 2009; 20:57:35 >

• 2-3 hafta daha oyuna giremeeceğim sınavlarım ve maçlarım yoğunlaştı biri argonout'a durumu bildirirse güzel olur :)
  • @egomanyak
    nickini fazlasıyla hak ediyorsun biz senle aşık atamayız , haklısın uyarın için teşekkür ederiz , sağolasın şimdi aydınlandık bütün legitlere birazdan açıklama yapacağım bir daha söz girmeyeceğiz rev6 ya başka bir takıldığın nokta varsa sistemimiz ve yapımız hakkında yardımcı olalım bilgi almak istiyorsan söylemen yeterli , yapıcı eleştirin varsa da dinleriz bunlar dışında bir arzun ya da art niyetin varsa başka konulara yönelmeni tavsiye etmek elimizden gelen tek şey , iyi günler iyi forumlar .
  • bende aranıza katılma kistiyorum nick: Mazovski 11lv wizard (bugün açtım charı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z Z z Z z Z -- 21 Mart 2009; 11:17:35 >
  • avalondaki max lvl arkadaşlar o lvl lere savundukları idealleri gibi botsuz legit geldilerse bu konuda istediklerini yapmakta serbestler bence. ama yok botla fulleyip ongfarm yapıp vs. iş bitince herkes legit olmaya zorlanıyorsa orada haksızlık var demektir değilmi

edit: bu arada ben kimsenin botsuz max lvl yapıp fullfarm olabileceğine bide bütün bunların arasında gold satın almadan gold kasıp item yapabileceğine inanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 21 Mart 2009; 10:20:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.