Şimdi Ara

Eski SRO'yu Özleyenler!!!! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
0
Favori
17.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tembeler

avalondaki max lvl arkadaşlar o lvl lere savundukları idealleri gibi botsuz legit geldilerse bu konuda istediklerini yapmakta serbestler bence. ama yok botla fulleyip ongfarm yapıp vs. iş bitince herkes legit olmaya zorlanıyorsa orada haksızlık var demektir değilmi

edit: bu arada ben kimsenin botsuz max lvl yapıp fullfarm olabileceğine bide bütün bunların arasında gold satın almadan gold kasıp item yapabileceğine inanmıyorum

Daha önce 70 capında botsuz 70 lvl char kasmıştım. şimdide Botsuz 92 lvl bir charım var ve inş. 100lvl olacak yakında.
    İnan bana eğer şu oyunu gerçekten oynamayı biliyorsan botsuz lvl kasmak pek bir sorun değil. Sizin botunuzun gün boyunca kastığı exp. yi ben pro bir party ile 5-6 saatte fazlasıyla kasıyorum.
    Pro bir party nasıl oluyor diyenler için ilk fırsatta bir video hazırlayacağım.

Not: Biz şuan charımızı 2 kişi kasıyoruz fakat union ve guildte daha bir çok max. lvl oyuncu var. Hatta size bir örnek vermek istiyorum; nightbloom(rev6 dan bakabilirsiniz.) full cleric yan buildi yok gibi birşey ve dün akşam 92 lvl oldu. Sadece cleric olan birinin bot ile nasıl kasabileceğini söyleyebilirmisiniz.

• bende 70 cap da elle kasmışdım charımı full time parti sıkıntısı yoksa sorun olmıcakdır tabi o ayrı mesele konu çok uzun hepsine vakıf olamadığım için genel yazdım zaten. bence isro iyice sıktı botsuz veya botlu artık para dökmüyorum privatedeyim 82 lvl elle kastım yaklaşık 2 aydır 500k da sp almışım parayla misler gibi farmı furmu yok itemide goldla alıyorum kendimi eğlendiriyorum eski sro dersen bu eski sro işde
  • Venus serverı İsronun standartlarının çok üstündedir.
    Bot sayısı diğer serverlara oranla çok çok daha azdır.
    Server sakinleri tarafından bir çok event düzenlenir, joymax ın bu eksiğinin en az hissedildiği server Venus'tur
    Şimdiye kadar hiçbir serverda oluşturulmamış bir topluluk oluşturulmuştur (Legit Confederation).
    Bu konferedasyon içinde yardımlaşma, birbirine destek ve iletişim üst düzeydedir.
    vs vs...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Venus serverı İsronun standartlarının çok üstündedir.
    Bot sayısı diğer serverlara oranla çok çok daha azdır.
    Server sakinleri tarafından bir çok event düzenlenir, joymax ın bu eksiğinin en az hissedildiği server Venus'tur
    Şimdiye kadar hiçbir serverda oluşturulmamış bir topluluk oluşturulmuştur (Legit Confederation).
    Bu konferedasyon içinde yardımlaşma, birbirine destek ve iletişim üst düzeydedir.
    vs vs...

Örnek verir misin?

• quote:

http://forum.igamelegit.com/showthread.php?t=8836&highlight=event

http://forum.igamelegit.com/showthread.php?t=8410&highlight=event

http://forum.igamelegit.com/showthread.php?t=7086&highlight=event

size birkaç örnek ayrıca oyun dışında forumda da eventler düzenleniyor ödül olarak oyunda item veya gold veriliyor.

Teşekkürler.

Gerçekten güzelmiş.

• quote:

@egomanyak
    nickini fazlasıyla hak ediyorsun biz senle aşık atamayız , haklısın uyarın için teşekkür ederiz , sağolasın şimdi aydınlandık bütün legitlere birazdan açıklama yapacağım bir daha söz girmeyeceğiz rev6 ya başka bir takıldığın nokta varsa sistemimiz ve yapımız hakkında yardımcı olalım bilgi almak istiyorsan söylemen yeterli , yapıcı eleştirin varsa da dinleriz bunlar dışında bir arzun ya da art niyetin varsa başka konulara yönelmeni tavsiye etmek elimizden gelen tek şey , iyi günler iyi forumlar .

al işte sizden anca bu olur ben legitim der serverda botcuya kastıranı keser gider rev6 ya girer botunu destekler siz gold almıyosanız neyim

• Alıyoruz canım hatta botu da biz yapıyoruz Joymax ile anlaşmamız var teşvik primi de alıyoruz ama bunlardan sanane derdin ne , canını ne yaktı bu kadar , isyanın kime ? Eleştirini yaptın dinledik , teşekkür ederiz ama fazla yakınlaşmaya gerek yok ; seninle muhabbeti ilerletmeye hiç gerek yok ; sen zaten bizi tanımadan bizler için olan dileğini "banlansalar keşke" diye seviyeli bir şekilde dile getirmişsin , başka söze ne hacet . Varsa konunun amacı ile alakalı bir sorun cevaplamaktan zevk alırız yoksa lütfen sükut .

Mevlana der ki ;
    “Bu dünyanın dedikodusu, toz gibidir. Gönül aynasını örter. Sen aklını başına al da, bir zaman için susmayı ahlâk hâline getir.”
    bu da içimden geldi , elimizin altında deniz ama senin kabın alacağı kadar alır onun da zaten altı delik ve senin dediğini doğrulayarak bizden ancak bu kadar olur ama senden ne kadar olur ?
  • "İnan bana eğer şu oyunu gerçekten oynamayı biliyorsan botsuz lvl kasmak pek bir sorun değil. Sizin botunuzun gün boyunca kastığı exp. yi ben pro bir party ile 5-6 saatte fazlasıyla kasıyorum. " mai_mai

mustafanın şu sözlerine katılıyorum gerçekten işi biliyorsan deli exp sp alıyorsun
    zaten asyalı oyuncularda bu yöntemle kasıyor ve tomb mağrası party için çok müsait, müsait lafı hafif gelir süper ötesi..
  • Arkadaşlar işlerim dolayısıyla oyunda baya bi uzak kaldım. Venuse geçen arkadaşlar, nasıl gidiyor? Hangi guilddesiniz? Bi sorun yada yardım falan ihtiyaç varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agamotto -- 21 Nisan 2009; 13:29:31 >
  • Shockwave'ye geçiş yaptım ben

Guild Master Bard/Cleric'ti nickini unuttum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 21 Nisan 2009; 15:44:37 >
  • öncelikle herkese selam

ben uzun zmndır oynamıyordum bot ve avrupa charları ise iyi ce karısınca bıraktım bırakasım vardı zaten.
    simdi apolloda eski usul sp farm kasıyorum. eger venusse gecersem item yardımınız olurmu sp farm icin en azından orta halli bir 16 lvl bow ?

Gecmek istememin nedeni eski sroyu oynarken zevk alıyodum ama ne zmn bot geldi :S ben gitti eger dediginiz gibi botlara karsı bir sistem olusturuluyorsa bende yardım etmek ve organizasyonda bulunmak isterim
  • Bu arada İng de var orta seviyede:D
  • Sadece item değil, her türlü yardımımız olur. Hatta ben bi ara eski usül farm yapan bi arkadaş için sun set almıştım. O arkadaş şimdi ortalıkta yok ama bi ulaşayım ona. Olmazsa sos falan bişiler ayarlarım ben sana.

Wizzy, bu akşam saat 8-10 arası mutlaka online ol. Sw2yi Sw1 ile birleştiricem. Hatta bugün oyuna girersen guilddekilere de söyle. 8-10pm GMT+2 bu saatler arasında girebilirim kanımca bu akşam.
  • Agamotto bn geçtim Venuse 48 oldum Odyssey guildindeyim 3 tane arkadaşım var onlarda shockwavede EagleEye , BigScream , LiFe_MaTraX
  • Escasmu, seni hatırlıyorum. Sen zaten Venusteydin, daha önce de Odysseye almıştım seni. Ama lütfen bu sefer eski yaptıklarını yapma ve oyunı oyun olduğu için ve kurallarıyla oyna..
    Eagle SWde, ama diğerlerini hatırlayamadım. Onlar hangi guildde?
  • Bn o Escasmu değilim :D o arkadaşımdı sadece onun nickini beğendim( Hatta Dual Axeydi ) o yüzden böyle koydum diğer arkadaşlarımda Shockwave'de yeni girdiler Shockwave'e BigScream ve Life_MaTrAx
  • Agamotto char actım chın karekteri adı Farham Hangi guilde girmeliyim birde kime basvurucam ilk mesajda birine pm at demistin ona attım ama cvp gelmedi bir ilgilenirsen spr olucak
  • Bana pm attığından bu yana sana sürekli pm atıyorum oyunda ama oyunda değilsin. Eğer o arkadaşlar partideyseler görmemiş olabilirler.
  • Eve yeni bilgisayar alındı. SRO daha yok. O nedenle giremedim. Yarın yüklemeyi planlıyorum

Heh buldum ben kendi guildimi

http://www.rev6.com/guild.asp?guild=Shockvvave&server=183

Şu Shockwave. Crablarda kasarken SyverseeN gelip bana guild teklif etti bende Shockwave yi görünce kabul ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 23 Nisan 2009; 9:26:48 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.