Şimdi Ara

Eski SRO'yu Özleyenler!!!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
0
Favori
17.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar ya ben Olympusta char kasığ pvp flan filan takılmak istiyordum ama gerçekten bu venüs beni cezbetmeye başladı ama benim korkularım var günde 2 saat oyunda kalabilirim ben anca artı olarak bowman chine olmayı düşünüyorum party de olsam çok pasif kalırım ki partiye zararım olur artı olarak 1,4 milyon sp lazım ki kim kasıcak bunu gözüm korkuyo işin özü 1 yılda zorr full farm 90 gibi geliyo bana yanılıyormuyum :)Serverde sevmeyende çokmuş u botları yaktıklarından dolayı küfür de yiyomuyuz bol bol :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYCLOMOTEUR

quote:

Orjinalden alıntı: WizzY_WizarD

quote:

Girebilirsem mesaj atarım

Edit:Oyundayım

Sen hangi partylere giriyorsun? Hit March felan gözüküyor rev6'da sende

Pff 1'den kasmak ağır geldi bana

mai kastı saolsun ama 35lvl oldum rev6 32 gösteriyor bende anlamadım

Kastırmak yasak değilmiydi yanlışmı biliyorum

• @Dreatlord

plvl pt yasak değil tabi botlara yaptırmadığın sürece.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dreatlord

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: WizzY_WizarD

quote:

Girebilirsem mesaj atarım

Edit:Oyundayım

Sen hangi partylere giriyorsun? Hit March felan gözüküyor rev6'da sende

Pff 1'den kasmak ağır geldi bana

mai kastı saolsun ama 35lvl oldum rev6 32 gösteriyor bende anlamadım

Kastırmak yasak değilmiydi yanlışmı biliyorum

kasan legit se yani bot değilse yasak değilmiş.Mai daha detaylı anlatır

• Mai hangi serverdasın yigenim geliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

@Dreatlord

Ya şu olayınızı anlamıyorum bir türlü, ha bot kasmıs plvl ha baska manuel takılan biri ne fark edicek sonuc olarak asıl amaç lvl değilmi?

Akıllara zarar olaylarınız var yaw
    Bu kadar kuralcı olmayın diycem ama kuralları avalon koyuyodu sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: aragorn_mc

quote:

@Dreatlord

Ya şu olayınızı anlamıyorum bir türlü, ha bot kasmıs plvl ha baska manuel takılan biri ne fark edicek sonuc olarak asıl amaç lvl değilmi?

Akıllara zarar olaylarınız var yaw
    Bu kadar kuralcı olmayın diycem ama kuralları avalon koyuyodu sanırım

Ben kendi fikrimi söylüyorum.Bilgisayarın başında bile olmayan birisi yüzünden oyuna girememek çok saçma değilmi.Biri kasıyor demişsin ama sonuçta 90a kadar kasacak hali yok.(Düşük lvlde party zor bulunduğu için yardımcı oluyor sadece)Ona bakarsan partylerdeki cleric bard larıda başkaları kasıyor.En azından sadece venüste(severın adı farketmez)bot kullanılmasa çok büyük bir sorun yaratacağını düşünüyorum.Otuz küsür daha server var.Keşke botların olmadğı özel bir server açsalar.Ama nerde o zaman kim alır silk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZGSRĞL -- 10 Mart 2009; 3:57:05 >

• konuyu ful bi şekilde okudum böyle çalışmalarda bulunmanız çok hoşuma gitti devamını bekliyoruz
    ama solıyım :D pacayı kaptırdınmı aga kas aga kas basarılarınız devamını beklıyorum :) guzel topıc
  • CYCLOMOTEUR

Düşüncende haklı olabilirsin, saygı duyarım... Venüs gerçekten ilginç bir server... hatta serverler içindeki en ilginci diyebilirim... Bot & legit diye ayrımcılık kavramını ilk defa buraya gelince gördüm... fakat birde işin şu yönünden bakarsan; bu bot olayını cıkartan tolarans göstern işletmenin ta kendisi yani Jm öyle değilmi... sizlerde buna baş kaldımaya calısan grupsunuz.. ben ve benim gibi insanlarda bu tolarensı kullanan kişiler yani botlar... bizler sizin kadar (Legitler kadar) emek vermesekte bot oldugumuz için en azından belli miktarlarda para harcayarak bişiler yapmaya calısıyoruz...
    daha önceki yazılarımda da söylemiştim, 80-90 şimdi de 100... acıkcası oyunda asıl amaç lvl oldugundan ben botu lvl için en hızlı araç olarak görüyorum, hem zamandan hemde sağlıktan kazanıyorum

Önceki yazımda asıl vurgulamak istediğim şey de avalon'un "unionlarına" ve "yandaşlarına" uyguladığı şaçma sapan kuralları..
    bırakında millet canı istediği gibi yapsın... bu yüzyıl demokrasi yüzyılı sonucta, kimseyi kısıtlamamak gerek

• quote:

CYCLOMOTEUR

Düşüncende haklı olabilirsin, saygı duyarım... Venüs gerçekten ilginç bir server... hatta serverler içindeki en ilginci diyebilirim... Bot & legit diye ayrımcılık kavramını ilk defa buraya gelince gördüm... fakat birde işin şu yönünden bakarsan; bu bot olayını cıkartan tolarans göstern işletmenin ta kendisi yani Jm öyle değilmi... sizlerde buna baş kaldımaya calısan grupsunuz.. ben ve benim gibi insanlarda bu tolarensı kullanan kişiler yani botlar... bizler sizin kadar (Legitler kadar) emek vermesekte bot oldugumuz için en azından belli miktarlarda para harcayarak bişiler yapmaya calısıyoruz...
    daha önceki yazılarımda da söylemiştim, 80-90 şimdi de 100... acıkcası oyunda asıl amaç lvl oldugundan ben botu lvl için en hızlı araç olarak görüyorum, hem zamandan hemde sağlıktan kazanıyorum

Önceki yazımda asıl vurgulamak istediğim şey de avalon'un "unionlarına" ve "yandaşlarına" uyguladığı şaçma sapan kuralları..
    bırakında millet canı istediği gibi yapsın... bu yüzyıl demokrasi yüzyılı sonucta, kimseyi kısıtlamamak gerek

Senin düşüncene saygı duyuyorum Ama zaten beni serverda oynamak istememde tam olarak bu(oyuna baş kaldırış).Ben daha önce bot kullanmadım mı başka serverlarda evet kullandım.Ama bu serverın özelliğide insanların bot kullanmadan bir yere gelmek için toplanmasıdır.Ve bunu karşılıksız olarak yapması ayrı bir özellik zaten.Başka serverlarda parayla kastırmana rağmen party bitmeden yada hiç kasmayanlar varken,burada karşılıksız sana yardım etmesi bence çok güzel bişey.Oyuna ilk başladığım zamanlar arkadaşlarımla oynadığım zamanlara dönüyorum.Venüs keşke hep bir istisna olarak kalsa
    İlginçlik konusuna bende katılıyorum.Guildde değilken warrior biri durduk yere beni öldürüp pk olduHala anlamış değilim.Bende isterim 100 lvl bir charım olmasını.Ama bunu başka bir serverda almayı veya yapmayı düşünüyorum.

• @aragorn_mc

Sonuçta bot kullanan veya kullanmayan herkezin Sro'da botun olmasının yanlış olduğunu kabul ettiğini düşünüyorum, çünkü sro'yu zevk için oyayan biri botun oyun kalitesini düşündüğünün farkındadır. Ortada bir yanlış olduğunu bilipte bunun için birşey yapmamak vurdum duymazlık olur, venus serverının da farkı burada aslında sadece botlara karşı değil JM'nin kurulu düzeninede karşı savaşılıyor bu serverda.

Kurallar konusuna gelince, kimseyi bize katılmaya zorlamıyoruz, ama kendi isteğinle katılacaksanda kurallara uyman gerekiyor.
    Kurallar size göre abartı olabilir ama emeklerimizin karşılığı almamız için gerekli olan şeyler.
    Sonuçta hem bota karşı olup hemde gidip bota plvl yaptırırak ona birşeyler kazandırmak mantığa aykırı.

Ayrıca oyunda asıl amacın lvl olduğunu söylemişsin fakat oyunun amacı bu değil oyunun amacı zevk almaktır herkezin oyundan farklı şekilde zevk aldığını düşünürseniz herkez için amaç farklıdır o yüzden de bu konuda genelleme yapamayız.
    Mesela ben şuan 90 max olmama rağmen sp eksiğim var hala ve pre+ açık, gidip 3 kere sp görevini yapsan 30k sp eder fakat bunun yerine günde 4-5 saat venuse yeni başlayan arkadaşlara plvl yapmak benim için daha zevkli geliyor şuan.

• Ben de zaten o yüzden seçtim VENUS ü sesiz sakin ama bu AVALON lular we 90lv olmuş %90 ı adam olamamış insanlar yüzünden güzelim server gidiyor

ID: _LorD_AeRoN_
    LV: 38(rev6da 37)
    GUİLD: DaRKniGhTs

belki beni görmüşsünüzdür
  • mai_mai

Sizlerin burda yapmıs oldugunuz bu güzel calışmaya doğrusu guildiniz hiçte uyum sağlamıyo... bir cok konuda şeffaf gibi görünüyosunuz fakat işin asıl renginden bahsetmiyosunuz..
    Bot vs Legit, bu kavramı daha önce ki yazılarımda da demiştim, bunu da ilk defa burda görüyorum... "herkezin kendi seçimi" olarak yorumlamışın, peki botlarda alıp veremediğiniz ne peki devamlı pk uğrası içerisindesiniz... bir başkaldırnız var ise bu Joymax'a olmalı doğrudan playerlara değil... Sorunu bizlerle uğraşarak çözme yolundan vaz geçin artık... sizin manuel biz otomatik...

önceden gerçekten zevkliydi silkroad, buda tek ortak görüşümüz zaten, daha sora bot piyasa cıktı bu işi kolaylaştırdılar, rahatlık oldu... Şimdi imkanım varken niye elle kasıp kendimi parcalayayım... illa zevk meselesi diyosan PlayStation oyna... eminim daha cok zevk alırsın
    +Ek olarak lvl amaç değil demişsin, ozaman niye hırpalıyosunuz kendinizi bu kadar... en basitinden bir örnek vereyim, 2-3 lvl farkında yapılan pvpler kaybedilince ilk sorun lvl gösterliyo (Atıyorum 85lvl vs87lvl).. zevk alıcam diyosan asıl ilk önce lvlini max'laman gerek ki asıl zevklerini yaşayabilesin oyunda... "AMAÇ OYUNDA LEVEL'dir"
    Mantıklı düşünürsan sevgili arkadaşım

• Bu sadece Joymax'a baş kaldırış değil ki. Bizim esas amaçlarımızdan biri "botsuz" bir server yaratmak.
  • quote:

mai_mai

Sizlerin burda yapmıs oldugunuz bu güzel calışmaya doğrusu guildiniz hiçte uyum sağlamıyo... bir cok konuda şeffaf gibi görünüyosunuz fakat işin asıl renginden bahsetmiyosunuz..
    Bot vs Legit, bu kavramı daha önce ki yazılarımda da demiştim, bunu da ilk defa burda görüyorum... "herkezin kendi seçimi" olarak yorumlamışın, peki botlarda alıp veremediğiniz ne peki devamlı pk uğrası içerisindesiniz... bir başkaldırnız var ise bu Joymax'a olmalı doğrudan playerlara değil... Sorunu bizlerle uğraşarak çözme yolundan vaz geçin artık... sizin manuel biz otomatik...

önceden gerçekten zevkliydi silkroad, buda tek ortak görüşümüz zaten, daha sora bot piyasa cıktı bu işi kolaylaştırdılar, rahatlık oldu... Şimdi imkanım varken niye elle kasıp kendimi parcalayayım... illa zevk meselesi diyosan PlayStation oyna... eminim daha cok zevk alırsın
    +Ek olarak lvl amaç değil demişsin, ozaman niye hırpalıyosunuz kendinizi bu kadar... en basitinden bir örnek vereyim, 2-3 lvl farkında yapılan pvpler kaybedilince ilk sorun lvl gösterliyo (Atıyorum 85lvl vs87lvl).. zevk alıcam diyosan asıl ilk önce lvlini max'laman gerek ki asıl zevklerini yaşayabilesin oyunda... "AMAÇ OYUNDA LEVEL'dir"
    Mantıklı düşünürsan sevgili arkadaşım

Venüste yapılmak istenilen şey botların olmadığı bir server oluşturmak, bunun içinde yapılması gereken şey bot kullanan oyuncuları bu serverdan uzaklaştırmak ve bu amaçta sizin kötülük olarak bahsettiğiniz şeyler yapılıyor çünkü bu işin başka bir çözümü yok. İlla bot ile oynayacaksan git diğer 30 serverdan birinde kas charını yada venuste başına gelenlere katlan.(Ayrıca sürekli tek taraflı düşünüyorsunuz bu konuda biz bot kullanıcılarını pk yapıyoruz itemlerini alıyoruz, kasmalarını engelliyor, birde sizin bot kullanarak, gold alarak serverda elle kasanlara verdiğiniz zarara ne demeli?)
    + Ayrıca diğer serverlarda birbirine düşman olan guildler bizim Venuste botlara davrandığımız gibi avranmıyor mu acaba, çünkü oynadığım eski serverlarda da herzaman düşman oyuncular birbirlerini pk yapmaya uğraşırdı, birbirlerine ks yaparlardı ama nedense iş Legit vs ye dönünce bu tür şeyler şerefsizlik oldu.
    Aslında bu konuda daha fazla tartışmaya gerek yok, Venus serverında Avalonun başlattığı ve konferedasyon guildlerinin destek verdiği şimdiye kadar sroda hiç oluşturulmamış bir organizasyon kuruldu ve bu organizasyonun amacıda "Legit" bir server yaratmak ve bu doğrultuda buradaki oyuncular ellerinden geleni yapacaktır ve bizlere göre yaptığımız şeylerde sonuna kadar haklıyız.
    Oyundan zevk almaya gelince tekrar söylüyorum bu göreceli birşeydir ve sen bunu gidip oyunun tek amacı varmış gibi gösteremezsin. Ben Avalon guildine katıldığımda daha serverın 2. yada 3. günüydü ve arkadaşlarım ebnimle dalga geçiyordu 60 lvl bile olamazsın bot olmadan, legit olarak oynanmaz bu oyun vs diye, bende onlara max lvl olmazsam olmayayım umrumda değil bunun gibi bir ortamda olmak max lvl olmaktan çok daha zevkli demiştim ve Avalona katılmıştım.

Umarım bir gün herşeyin lvl olmadığı bir oratamda şu oyunu oynama zevkine sende erişirsin ve demek istediklerimi anlarsın.

• mai_mai

Hadi bütün bot playerları temizlediniz, Gbotları nasıl temizliceniz Güldürme Allah aşkına... Sizler hala bir hayalin peşinde koşuyosunuz, devam edin... arada bir çık bak downhang, hotan'a taklamakan'a, boş yer varmı gbotlardan... (Roc'a da sıçradı)
    Her zaman söylüyorum, sorun bot playerlarda değil Joymax'ın göz yumduğu gbotlarında!

Sizler bu işin dikine gittikce, bot playerları daha cok bota teşfik ediyosunuz ama farkında değilsiniz
    Kendi acımdan söyliyeyim, böyle bir server daha göremem desem yeri, ilk defa bu kadar hareketli zevkli bir server da bulunuyorum... Acıkcası bunun için avalon'a minnettarım

Sizler, başka yollardan bu bot işini sonlandırma yollarını arayın bence... bu şekilde bir yere varamazsınız

Not: Bot Ali gider, bot Veli gelir... Gelen gideni de aratır

• serverda bot oyuncular ve gold alan adamlar olmayınca kim neden satamayacağı goldu kassın ki?
    Senin gibi düşünen kaçtane adam var acaba merak ediyorum. Ayrıca serverın ilk aylarında ki onlarca botter şimdi nerede merak ediyorum açıkçası eskiden 2- 3 union vardı savaşacak artık bir tfs kaldı, Türk guildler unionlar vardı bizi venusten silecek burada forumda söylemediklerini bırakmayan adamlar vardı 90 da görüşecez diyorlardı nerede şimdi bu adamlar?
    Elbet kalanlarıda bir şekilde bezdirmenin bir yolunu buluruz siz merak etmeyin...
  • Eskileri bilmem, ben daha geleli 6 ay oldu... Serveri terkedicek bi durum da göremiyorum açıkçası... Bana diyosun göreceli baksan diye ama bence sen bakamıyosun, herkezi kendin gibi düşünüyosun... Senin gold almaman diğer legit playerin almayacağı anlamına gelmez... Tabii gold botlardan gold alımı yasak diye bir kuralnız yoksa orası ayrı
    TFS ve daha önceki guildler için dürüst olmam gerekirse bot playerlarda bir birlik olması cok zor... AFK olayı, birlikteliği paylaşımı bitiriyo... Birlik konusunda, Avalon ve union'nu en iyisi diyebilirim... ama şölye anti-bot gibi saçma işlerle uğraşmasa daha da bi sempati kazanır...
    En azından benim gözümde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaTSuYa -- 10 Mart 2009; 23:03:17 >

• gold almak, char satın almak vs. de yasak :D
    Anti-Bot olayı olmasa Venus serverının diğer serverlardan bir farkı kalmazdı.
    Ne yapalım bir sen kalacaksan onada razıyız:p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 10 Mart 2009; 23:13:28 >
  • quote:

gold almak, char satın almak vs. de yasak :D
    Anti-Bot olayı olmasa Venus serverının diğer serverlardan bir farkı kalmazdı.
    Ne yapalım bir sen kalacaksan onada razıyız:p

Beh yaw odamı yasak
    Bak o acıdan düşünemedim server durumunu... Venus o yüzden elit bir server haline geldi
    Emin olabilirsin, hiç bot kalmasa bile Gbotlarda dahil ben burdayım

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.