Şimdi Ara

Eski Sürüm Msn Kullanmak İsteyenler İçin Çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
20.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İhtiyacımız olan tek şey ResourceHacker programi

aşağıdaki linkten indirebilirsiniz, resmi download.com linkidir virüs muhabbeti olmasin.

http://download.cnet.com/Resource-Hacker/3000-2352_4-10178587.html

Sonracıma msnyi tamamen kapatın (system traydan da kapatın) ve Resource Hacker programini açin.

File menüsünden Openi seçin ve msn messenger kısayolunu yada exesini açın.

Aşağıdaki gibi bi görüntü elde edeceksiniz.

Eski Sürüm Msn Kullanmak İsteyenler İçin Çözüm

Sol tarafta Version Info yu seçin.Klasörün içindeki sayıya tıklayın.Sağ tarafta bişiler göreceksinz.

Burdan FileVersion u resimdeki gibi 9 üstü birşey yapın.Product versionuda aynen 9 üstü birşey yapın Compile script diyip dosyayı kaydedin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miousdat -- 16 Eylül 2009; 15:39:33 >

• İnternet Cafe Sahibi ve işletmecisiyim. Ben sorunumu bu sekilde çözdüm ve su an pc lerimde 8.1 sorunsuz bir sekilde kullaniyorum. Sizlerinde sorununu çözeceginden eminim.
  • evet bende aynı şekilde yapmıştım
  • hay Allah senden razı olsun arkadaş :D
  • Virüs,hackkten korkuyorum deneyen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

Virüs,hackkten korkuyorum deneyen varmı?

O Dediğin olmasın Diye

aşağıdaki linkten indirebilirsiniz, resmi download.com linkidir virüs muhabbeti olmasin. Dedim Zaten bu sitede virus bulunmaz
  • süpersin sen ya
  • oldu saolasın
  • Ben de zaten 9 üstü yazılması gereken yerler 14 ile başlıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Remember Me

Ben dediniz yöntemle yapmayı denedim ama kaydetmede sorun oluyor nasıl yapabilirim acaba ?? :(

File de Save var ona basıcaksın kaydedıcek !!
  • heyyyytt kocum beeee alla razı ossn
  • Orijinal dosyayı yeniden adlandıramadığı için kaydetmeyi iptal ediyor!

Şimdi n'olacak?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erroraesthumanum

Orijinal dosyayı yeniden adlandıramadığı için kaydetmeyi iptal ediyor!

Şimdi n'olacak?

Aynen banada aynısı oluyo ya napıcaz şimdi ??

sizde bir sorun var birt seyi yanlıs yapıyorsunuz. Az oncekı evdekı pc leride bununla duzelttım herhangı bır sorunla karsılasmadım
  • quote:

quote:

sizde bir sorun var birt seyi yanlıs yapıyorsunuz. Az oncekı evdekı pc leride bununla duzelttım herhangı bır sorunla karsılasmadım

Benim pc vista ondan kaynaklanıyo olabilir mi?

Olabılır.. Bendekı 45 adet pc de XP sp3
  • Patch yapıştırarak becerdim. Sonra biraz temizlik yapayım dedim (Yeni format attım.) framework bileşenlerini kaldırdım, sonra yine aynı sorunla karşılaştım!

Msn'i kaldırdım, 8.1'i kurdum tekrar, yamaları yapıştırdım ama, yine yeni sürüm istiyor! Nefret ediyorum msn'den. Kullanmayacağım özellikler için neden bu kadar büyük program yükleyeyim son sürümle!

Nefrett!!
  • Tekrar denedim, kayıtta hata vermedi ama, msn'i açtığımda yine o lanet mesajı alıyorum!
  • Yaa ben plus'ı yükleyemiyorum yaa . N'olur PM'den yardım edin :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Blast_One

Yaa ben plus'ı yükleyemiyorum yaa . N'olur PM'den yardım edin :(

msn uyumluluk ayarlarından birşeylerle oynadıysan plus yüklenir ama yüklenmemiş gibi görünül

• quote:

Arkadaşlar bu yöntemle yapamayanlar için çözüm buldum..
    8.1 ve 8.0 a sahip olanlar masaüstündeki msn açma ifadesini seçip sağa tıklayıp uyumluluk ayarlarına girip ordaki ayarı 98 yapınca oluyo.. Eğer uyumluluk yazısı görünmüyosa bilgisayar>yerel disc C > program files > msn messenger buraya sırasıyla girn.. Sonra çıkcak karşına bir sürü dosya msnmsgr , msvs , ve şuanda msn açık olduğu için açılmıo bnde ama usnsvc dosyalarında hangisinde uyumluluk varsa onları 98 yapın ve kaydetin tabi 8.1 olması gerekiyo.. O zmn açılıo valla (:

Dipnot: Bu yöntemi uygularsanız MSN Plus Live! çalışmayacaktır.
  • quote:

Arkadaşlar bu yöntemle yapamayanlar için çözüm buldum..
    8.1 ve 8.0 a sahip olanlar masaüstündeki msn açma ifadesini seçip sağa tıklayıp uyumluluk ayarlarına girip ordaki ayarı 98 yapınca oluyo.. Eğer uyumluluk yazısı görünmüyosa bilgisayar>yerel disc C > program files > msn messenger buraya sırasıyla girn.. Sonra çıkcak karşına bir sürü dosya msnmsgr , msvs , ve şuanda msn açık olduğu için açılmıo bnde ama usnsvc dosyalarında hangisinde uyumluluk varsa onları 98 yapın ve kaydetin tabi 8.1 olması gerekiyo.. O zmn açılıo valla (:

Evet arkadaşlar bu sorun kesin çözüm..
    ...
    8.1 sürümünü yükleyin ve arkadasın dediğini yapın sorunsuz açılıyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.