hee birde bişey daha . madem yürüyedur sesini sanal alemde duyuracak , o zaman , çok uzun zaman önce kapanan "www.yuruyedur.com" yeniden açılsın . üzgünüm kardeş . yürüyedurun geri dönmesinibu forumda en çok ben istiyorumdur . ve bunun içinde elimden geleni yaptım . ama bu facebook olayının sahte olduğunu düşünüyorum .
Ama söylemedende geçemiycem . inşallah ben yanılıyorumdur . inşallah yürüyedur geri döner ... işte o zaman ben hazırım . 2010-2011 sezonunun ikinci yarısında seyrantepeye geçicez . ben o zaman gelemiycem . ama 2011-2012 sezonunun her maçında yürüyedurun yanındayım . tabii bu olaylar doğruysa...
Kardeş benim dediğim facebook grubu Yürüyedur grubunun içinden olan bir kişi kurmuştur...Ve söylediği=>''Şuanda 200 kişiyiz en az 800-900 kişi olmalıyız.'' Ayrıcada sezonu haziran ayında 1,temmuz ayında 1 toplantı yaparak 2 toplantıyla açacaklarını söyledi...İstersen sahte bir face aç öylesine gir bak gruba bir sürü fotoğraf ve video var Yürüyedur'la ilgili hatta hemen karşıt grubu açıldı Yürüyedur Tribüne Geri Dönmesin Diyenler adında karşıt grubu açıldı...
bence geri dönmezler..geri dönseler bile ultraslan kavga çıkarır..keşke bayağı toplanıp sağlam bi şekilde gelseler
Grup mesajı olarak aşağıda bulunan metin yazılmış. Ne diyelim umarım sahte deyildir.
"Gönülden seviyoruz , ölümden korkmuyoruz rahat olun
GE-Lİ-YO-RUZ
AslanTepeye Çıkma Kararı Aldık Ayrıntılı Bilgi Daha Sonra Verilecektir.
peki ama niye bir web sitesi açmıyolar ? niye sadece facebook ta grup oluşturmakla kalıyolar ? yoksa bu facebook taki yürüyedur grubu gerçek değilmi ? herşey bi yalanmı ? bunların cevaplarını alana akdar bana rahat yok...
%95 Fake. yürüyedur!un geri gelmesi çok zor bi ihtimal
Feeeyykkk.
Yürüyedur gelmeyecek, uğraşmayın.
Ayrıca siz yürüyeduru 800-900 kişilik topluluk felan mı zannediyorsunuz ?
Yürüyedur kapalının en ön sırasında bulunan 8-9 kişilik bir gruptu. Bu grup tek başına bütün stadı hakimiyeti altına alıyordu tabi, o ayrı bir olay.
Keşke dönseler, ama dönmeyecekler.
quote:
Orijinalden alıntı: Hypothetical
Feeeyykkk.
Yürüyedur gelmeyecek, uğraşmayın.
Ayrıca siz yürüyeduru 800-900 kişilik topluluk felan mı zannediyorsunuz ?
Yürüyedur kapalının en ön sırasında bulunan 8-9 kişilik bir gruptu. Bu grup tek başına bütün stadı hakimiyeti altına alıyordu tabi, o ayrı bir olay.
Keşke dönseler, ama dönmeyecekler.
bencede yalan haber . yürüyedurun geri dönmesi çok zor ama imkansız değil . bence birileri facebookta millei fena kandırıyo . ama keşke dönseler beee
Bu arada size bir şey söyleyeyim. Yürüyedur hala tribünlerde ama dağınık olarak tabikii. Hatta ultrAslan'ın protesto yaptığı Diyarbakır maçında ilk 5 dakika numaralı tribünde tezahurat yapanlar Yürüyedur'danmış
quote:
Orijinalden alıntı: Hypothetical
Bu arada size bir şey söyleyeyim. Yürüyedur hala tribünlerde ama dağınık olarak tabikii. Hatta ultrAslan'ın protesto yaptığı Diyarbakır maçında ilk 5 dakika numaralı tribünde tezahurat yapanlar Yürüyedur'danmış
evet bunu bende duymuştum . yaklaşık 20 kişi falan tribünlerde dağınık olarak maç izliyolarmış . büyük çoğunluğu yanlış hatırlamıyosam , numaralı altta mı ne izliyolarmış .
Arkadaşlar fake diyorsunuzda fake olsa dalga falan geçmek için açar adam...Admin neredeyse Yürüyedurla ilgili her türlü bilgiyi,video'yu paylaştı,ne uğraşlar verdiklerini anlattı adamın paylaşmadığı şey kalmadı...Bu grup ilk açıldığında Yürüyedur Geri-Dön diyerek açıldı.Geri dönmeleri için paylaşımlar yapıldı daha sonra böyle bir karar aldıklarını açıkladı admin...Hatta Yürüyedur Geri Dönüyor adlı farklı bir grup daha açıldı bahsettiğim gruptan ayrı olarak...Ben fake olduğunu düşünmüyorum o kadar arştırdım internette bu kadar bilgi bu kadar video bulamadım Yürüyedurla ilgili...Admin isminide açıklamıyor.Yürüyedur grubundan bir kişi olduğunu düşünüyorum aslında...SAYGILAR=>Talha... (Eğer böyle birşey olurda gerçekten dönerlerse Aslantepeye nick'im yürüyedur12,,,adım:TALHA hatırlayın...)
arkadaşlar . bu konu hakkında kesin bişeyler öğrenen varsa lütfen bu konu ya yazsınlar . bana tüm bunlar yalan gibi geliyo ama yinede kendi kendime "neden olmasın" demeye başladım
Diyarbakırspor maçından evvel, Galatasaray taraftarlarının oluşturduğu belki de en büyük kapasiteye sahip olan grup ultrAslan maçta takımın, 5 dakikalık sessizlikle protesto edileceğini açıklamış. Ben de uzun süredir tribünlerin gizli kahramanlarını, özlediğimiz değer olan onları, gözlerimizin her maçta aradığı ekibi, gri polarlı adamları, Yürüyedur'u yazmak istiyordum. Hazır taraftarlıktan konu açılmışken hemen gönlümden geçenleri yazayım dedim. Yürüyedur ekibi yıllar var, Samiyen'de gelip maç izlemiyormuş. Belki hâlâ aramızdalar ama biz göremiyoruz. O pankartın açıldığını, meşaleler yandığını, birden ortaya küçük bir gruptan çıkan tezahüratın binlerce kişinin dilinde pelesenk olmasını öyle özlemişim ki, bugün "protesto" kisvesi altında yapılacak olan enteresan girişimi desteklediğimi söyleyemeyeceğim. Kimse kusura bakmasın ama, ultrAslan da o eski uA değil artık. Vaktinde göğsümüzü gere gere uA diye bağırırdık. Şimdilerde ise, günümüz gençliğinin moda tabiriyle tribünleri bebeler doldurmuş. Tamam çekirdekten yetişmek iyidir güzeldir, fakat büyüğe saygı yalnız Galatasaray'lı olmanın değil, Türk'lüğün ve her şeyden öte insanlığın bir gereğidir. Yürüyedur'un tribünden vazgeçmesinin sebebi de, bildiğim kadarıyla, bu bebelerin yaptığı saygısızlıklarmış. Alpaslan Dikmen gibi büyüklerimize asla lafım yok, olamaz da. Nasıl taraftar olunacağını öğrendiğimiz insanlardandır ki benim Alpaslan Dikmen'in de Yürüyedur tayfasının içinde yer aldığına dair derin fikirlerim var.
Şimdi Yürüyedur tayfasındaki abilerimiz, idollerimiz, biraz sessiz kalmayı yeğliyorlar. Bir gün geri dönecek misiniz? diye sorulduğunda da böyle bir niyetlerinin olmadığını belirtiyorlar. Kimbilir belki Samiyen'in yıkılışına dayanamayıp en azından son maçlarda gelip destek olurlar da alem taraftarlık nasıl olurmuş görür.. Onlar değil miydi, sırf Fatih Terim'i desteklemek için San Siro yollarını tutan ve Inter önünde Milan'a destek veren. Şimdi armayı giymiş bir kişi değil, bizzat armanın kendisinin desteğe ihtiyacı varken sessiz kalmasınlar, kalamamalılar. Sesimi duyurabilir miyim, bilmiyorum. Umut ettiğim tek şek, yukarıda gördüğünüz pankartın yeniden Samiyen'de açılması. Aslantepe'ye de gelirlerse, işte o zaman tadından yenmez. Şimdi nereden çıktı bu Yürüyedur sevdası? diye soranlar olabilir. Sürekli takımı eleştriyoruz değil mi? Dilimiz döndüğünce, aklımız erdiğince.. Ama çuvaldızı da kendimize batırmanın vakti geldi belki de.. Leo Franco bile olsa, bu takımın oyuncusu maç esnasında ıslıklanmayı haketmiyor bence. Maç esnasında ben kızmadım mı? Kızdım! Demediğim laf kalmadı hatta. Ama bir yerde susmayı da bilmek gerektiğini düşünüyorum. O pankartı tribünde gördüğüm gün, şampiyon olmuş kadar sevineceğim ve kuvvetle muhtemel mutluluk gözyaşları dökeceğim. Dönseniz ne de güzel olur..
kafama bişey takıldı . bu facedeki grupa tam 8 gündür kimse tek bir kelime yazmamış . kimse destek vermiyomu anlamıyorum ya . gerçekten anlayamıyorum . aklıma gelmişken bikaç fotoğraf koyayım
kırmızıyla işaretliler yürüyedurlular...
veeee BÜYÜK KAPTAN ...
bi şu habere bakın . "CAMİANIN ETKİN GRUPLARINDAN YÜRÜYEDUR" diyor . yani yürüyedur grubunun varlığını resmen açıklıyor . ama birde alparslan dikmenin dediğine bir bakın ...
yukarıdaki galatasaray resmi web sitesinden alınmış fotoğrafa ve diğer fotoğraflara bir bakın . birde alparslan dikemenin söylediklerine bir bakın . yorum sizlerin... NOT: unutmadan . yürüyedur bir slogandır . taraftar grubu diyenler var. neye dayanarak bunları söylediklerini bana izah etsinler . ben geçmişte izlediğim maçlara ve şu resimlere bakarak , yürüyedurun bir taraftar grubu olduğunu kanıtlıyorum . birde geçmişte açtıkları web sitesi var tabi . hangi sloganın bir web sitesi olduys şimdiye kadar...
işte alparslan dikmenin sözleri . bu sözleri neye dayanarak söylediğini anlayamıyorum hala . anlayan varsa anlatsın banada