Bu arada yürüyedur1905(Fatih) mesajını aldım ama ben gönderemiyorum bir hata veriyor.Ben sana msn adresimi vereyim talha.935@hotmail.com
quote:
Orijinalden alıntı: Yürüyedur12
Bu arada yürüyedur1905(Fatih) mesajını aldım ama ben gönderemiyorum bir hata veriyor.Ben sana msn adresimi vereyim talha.935@hotmail.com
tamam ekledim seni
Yürüyedur eski ekibiyle gelmeyecekse hiç gelmesin. Bana bu fake gibi geldi. Yürüyedur geri gelse böyle sönük gelmezdi. Yürüyedur ekibinin içinde önemli isimler vardı çünkü.
quote:
Orijinalden alıntı: İsmini Vermek İstemeyen Kullanıcı
Yürüyedur eski ekibiyle gelmeyecekse hiç gelmesin. Bana bu fake gibi geldi. Yürüyedur geri gelse böyle sönük gelmezdi. Yürüyedur ekibinin içinde önemli isimler vardı çünkü.
Dostum nickin sayfayı işgal ediyor resmen. Bunu düzeltmek için atıyorum bu mesajı, cevap yazma sakın.
gerçekten geri dönüyolar sanırım . facebook taki adamlar çok ciddi . internet üzerindede yürüyedur la ilgili bir sürü şeyler görmeye başladım . inşallah geri dönerler . tribünlerde bi bütünlük sağlanır . bu adamlar tezahürat a başlayınca herkes başlıyomuş önceden . bunun örnekleri de var videolarda . haydi hayırlısı . inşallah geri dönerler...
Aslında böyle bir şey olursa bu uA yıda hırslandırır ve Büyük GALATASARAY ımzın çok daha ateşli bir taraftarı olur.
uA hırslanmasın boşver . sadece yürüyedur yeter :)
Beyler iyi haber var.
Yürüyedur önümüzdeki sezon kesinlikle dönüyor galiba. Sebahattin Şirin ( meşhur Sebo reis) kendi facebook profiline gelen ''yeni sezonda kapalıdamıyız ?'' diye bir soruya '' belli değil, yürüyedurla görüşüyoruz '' diye cevap atmış.
Hadi bakalım...
Beyler Ben bir Beşiktaşlı olarak söylemek isterim ki Galatasaray tribünler geçen sene vasatın bile altındaydı ve Ben Seyrantepedede bunun daha kötü olucağını tahmin ediyorum çünkü Galatasaray artık endüstriyel futbol takımıdır ve seyirciside aynı şekildedir.Taraftar demedim çünkü taraftardan çok seyirci yerini almaya başlamıştır tribünlerde.
beyler . seneye yürüyedur un dönmesi kesin gibi . ama eski kadrosundan çoğu kişi olmayacak . ayrıca seyrantepe de dönecekelr büyük olasılıkla . yani sezonun ikinci yarısı . ama bu aralar duyduğum şeylere göre sezonun başında da dönme ihtimalleri varmış . seneye yürüyedur dönmesede , yeni taraftar grupları kurulcakmış . eğer yürüyedur dönmezse... bu taraftar gruplarıda , büyük ihtimalle uA alt grubu olabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme