LÜTFEN DH YÖNETİCİLERİ . BARİ BU KONUYU KİLİTLEMEYİN . LÜTFEEEN!!!!
arkadaşlar!!! herkes beni dikkatli dinlesin . artık bişeylerin değişmesinin vakti geldi . Tamam uA süper bir gurupTU . kuruluş amacı , vizyonu , organizasyonları ile süper bir gurupTU . ama artık öyle değil . son 1 senedir çok kötü . tribünlerde bir bütünlük yok . uA resmi sitesinde , yöneticiler aylardır çevrimdışı . Bize YÜRÜYEDUR gibi bi taraftar gurubu lazım . bütünleştirici , taraftarlarımızı yeniden harekete geçirici , ateşli bir taraftar gurubu . Lafı fazla uzatmıycam . zaten YÜRÜYEDUR u tanımayan bir taraftara , tüm bunlar saçma gelir . ama bu arkadaşlar da bir araştırsın YÜRÜYEDUR u . Eğer benimle olan varsa , sesimizi , YÜRÜYEDUR eski yöneticilerine duyuralım . ben herşeyi yapmaya razıyım . uA eski inancını , bütünleştirici yanını ... herşeyini kaybetmiştir . artık değişim zamanı . Benimle olan varsa , bu başlık altında toplanalım . YÜRÜYEDUR un kurulması hayal değil arkadaşlar . sesimizi duyurmanın bitr yolunu elbet buluruz . önemli olan , bu yolda yalnız olmadığımı bilmek . herkesi bu başlık altında altında bekliyorum ....
ben varım ama ne yapmamız gerekiyor
Abilerimiz gerekenleri yapıyor, uA yine eski günlerine dönecek
Kaçıncı oldu bu konu. Boş umutlara kapanmayın. Bende istiyorum Yürüyedur'un tekrar tribünlere gelmesini ama GELMEYECEKLER. uA devam edecek.. En kötü ihtimal Reis, abi gibi terimler kalkar. Yürüyedurun kararı kesin, tribünlere dönmeleri için çok büyük bir mucize gerekli.
burda"YÜRÜYEDUR" u destekleyen bir çok insan toplayabilirsek , ben sesimizi daha çok duyurabileceğimiz internet siteleri biliyorum . ve bu siteler , türkiyenin en çok ziyaret edilen haber , spor siteleri . ama yeterki burada yeterince kişi toplayalım . Eğer çok çok kişi toplarsak , bu bahsettiğim sitelerle irtibata geçebilirim . ve bu internet sitelerinde bu haber çıkınca, YÜRÜYEDUR un eski yöneticileri bu haberleri görürler ve köklü değişiklikler yapabiliriz .
Yürüyedur un tribüne geri dönmesi imkansız.
Kendileri maçları izlemeye devam ediyorlar nuımaralı gibi tribünlerde.
He eğer yürüyedur gibi bir grup kurmak istiyorsanız öncelikle herkesin kombinesi olmalı ve devamlılığın olması gerekir.
Kaçıncı oldu bu konu. Boş umutlara kapanmayın. Bende istiyorum Yürüyedur'un tekrar tribünlere gelmesini ama GELMEYECEKLER. uA devam edecek.. En kötü ihtimal Reis, abi gibi terimler kalkar. Yürüyedurun kararı kesin, tribünlere dönmeleri için çok büyük bir mucize gerekli.
madem yürüyedur u bu kadar iyi tanıyosun o zaman söyle . yürüyedurun en yetkili kişilerine nasıl ulaşabilirim ? ayrıca uA varolduğu sürece reis bilmemne gibi kavramlar ortadan falan kalkmaz . onuda bilesin yani
Yapılacak en güzel şey, Polat ve yönetiminin TT Arenaya bu tür grupların girmesine izin vermemek olmasıdır. Varsın çekirdekçi desinler ama gerektiğinde sahadaki oyuncuyu morallendirsinler, rakibi hataya sürükleyecek baskıyı gerek uğultu gerekse ıslıkları yapsınlar. Maç bittiğinde skor ne olursa olsun futbolcular sahayı alkışlarla terk etsin. Rakip takımın futbolcularına, yöneticilerine veya herhangi bir değerine küfür edilmesin. Benim görmek istediğim tribün bu.
Sen gurupları karıştırdın, desrekçinizm olacak Rasyonalizm'in yan şubesi
quote:
Orijinalden alıntı: haydarpaşa
He eğer yürüyedur gibi bir grup kurmak istiyorsanız öncelikle herkesin kombinesi olmalı ve devamlılığın olması gerekir.
Dogru diyor haydar herkezin kesinlikle kombinesi olmalı yanı maçlara girmek sorun olmamalı ama eğer böyle bir birleşme olursa geri dönerlerse her türlü Haydarla varız Demi Haydar
Öyle kolay değil uA'yı kapatıp yeni bi grup oluşturmak. Çapınıza göre hareket edin...
quote:
Orijinalden alıntı: Roll
ben de varım, yeni grubumuz:
KOŞADUR
bizim amacımız ne yapıp ne edip eski YÜRÜYEDUR culara ulaşmak . YÜRÜYEDUR sadece bir efsane olarak kalmamalı . amacımız yeni bir grup oluşturmak değil .
quote:
Orijinalden alıntı: black jack
quote:
Orijinalden alıntı: haydarpaşa
Dogru diyor haydar herkezin kesinlikle kombinesi olmalı yanı maçlara girmek sorun olmamalı ama eğer böyle bir birleşme olursa geri dönerlerse her türlü Haydarla varız Demi Haydar
Sağol kardeşim..
Yürüyedur'un tribüne geri gelmesi imkansız bunu çoğu kişi dile getirdi ama dönmediler.
He madem bu kadar isteyen var kurulur bir grup eskisi gibi güzel işler yapılır ama bunun için devamlı kişiler olması lazım buda bence çok zor..
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
Öyle kolay değil uA'yı kapatıp yeni bi grup oluşturmak. Çapınıza göre hareket edin...
HALA ANLAMADINIZ . ESKİ YÜRÜYEDUR LU KİŞİLERE , GRİ KAPŞONLU O ATEŞLİ TARAFTAR GRUBUNUN ESKİ ÜYELERİNE , YÖNETİCİLERİNE ULAŞMAKA AMAÇ . AMAÇ YENİ BİR TARAFTAR GRUBU KURMAK DEĞİL . uA I KAPATMAK KOLAY DEĞİL . AMA ZOR DA DEĞİL . ŞU ANDA uA RESMİ SİTESİNDEKİ FORUMLARA BİR BAK İSTERSEN . uA DESTEKÇİ SON 1 YILDIR YARI YARIYA DÜŞTÜ . MAÇLARDA BELLİ OLMUYOR AMA , ESKİ AÇIKTA ÇOK ÇOK BOŞLUKLAR OLUYO . SEYİRCİ AZ OLUYO . VE ORASI uA OLDUĞU YER . DÜŞÜN...
Sen gurupları karıştırdın, destekçinizm olacak Rasyonalizm'in yan şubesi
İşte Galatasaray taraftarının büyüklüğü. Yeni bir felsefi görüş bulduk: destekçinizm.
Benden sana bir fikir.
Kapalıdan kombineni al, varsa 3-5 arkadaşın onlarda alsın. Kombine aldığınız koltukların yanlarındakilerle, önündekilerle, arkadakilerle konuşun. Hepsine yürüyedurun kapşonlu sweatlarını verin. 1-2 maçta pankart açın yürüyedur geri geldi diye. Sizi görenler geri geldi diye tekrar harekete geçerler. Size katılanlar olur.
Başka isimlede kendinize yeni grup kurarsınız. Sonuçta hermaçta aynı kişilerle yanyana olacaksınız.
uA varken uzun süreli ve aktif yeni bir grup asla kurulamaz.
Bu zamana ve bunca olaylara karşın hala ''yürüyedur'' dan bir açıklama dahi gelmediyse, geri dönmeleride imkansızdır. Kim bilir belki yeni statta tekrar aktif hala geçerler..