Şimdi Ara

ESKİ TELEVİZYONU ALIP YENİ TELEVİZYON VEREN KAMPANYA VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 tane 72 ekran tüplü arçelik televizyonum var.Eskileri verip yeni nesil bir lcd almak istiyorum.Böyle bir kampanyası olan firma biliyormusunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: seph1roth

Arkadaşlar 2 tane 72 ekran tüplü arçelik televizyonum var.Eskileri verip yeni nesil bir lcd almak istiyorum.Böyle bir kampanyası olan firma biliyormusunuz?

Merhaba. Bu kampanyalara o kadar güvenme. alınacak LCD nin üzerine bir miktar daha koyuyorlar. Fazla cazibesi kalmıyor. Hem zaten öyle bir kampanya olsa 2 TV yi birden almazlar. İki TV yi ayrı ayrı alırlar. 2 Tane LCD satarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Orijinalden alıntı: seph1roth

Arkadaşlar 2 tane 72 ekran tüplü arçelik televizyonum var.Eskileri verip yeni nesil bir lcd almak istiyorum.Böyle bir kampanyası olan firma biliyormusunuz?

Merhaba. Bu kampanyalara o kadar güvenme. alınacak LCD nin üzerine bir miktar daha koyuyorlar. Fazla cazibesi kalmıyor. Hem zaten öyle bir kampanya olsa 2 TV yi birden almazlar. İki TV yi ayrı ayrı alırlar. 2 Tane LCD satarlar.

Peki hocam ne tavsiye edersin?
  • Eski TV leri 2. el satış yapan bir mağazaya koy konsinye gibi. Satılsın. LCD nin parasına destek olur.

Benim evde bir tane 55, bir tane 72 tüplü TV var. Şimdi bir tane de 82 LCD oldu. Ya 55, ya da 72 düz kareyi satacam.
  • Sizin yerinizde olsam tvleri öğrenci gencler var parasızlıktan tv alamıyorlar onlara hediye edin gitsin alacagınız 20-30 Liara için taşımaya bile değmez en azından gencleri sevindirirsiniz.

Bana göre onların sevinci size kesinlike hayır sevap olarak döner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Sizin yerinizde olsam tvleri öğrenci gencler var parasızlıktan tv alamıyorlar onlara hediye edin gitsin alacagınız 20-30 Liara için taşımaya bile değmez en azından gencleri sevindirirsiniz.

55 Tv ye müşteri çıktı bile. Köydeki yayla evine koyacaz. Orada Tv yoktu. Gittiğimizde duvarlrı seyrediyorduk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

Sizin yerinizde olsam tvleri öğrenci gencler var parasızlıktan tv alamıyorlar onlara hediye edin gitsin alacagınız 20-30 Liara için taşımaya bile değmez en azından gencleri sevindirirsiniz.

özellikle üniversitelerde okuyan başka şehirden gelip ev tutmuş olan öğrencilerin bu tip eşyalara ihtiyacı çok oluyor
    üniversite danışma bürosuna ilan asın gününde talibi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 23 Ocak 2010; 16:10:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.Arkadaşlar şimdi 80 ekran civarı yeni nesil bir televizyon almak istiyorum.Ps3 ve uydu için kullanıcam.Sadece tv'de kanalları seyrederken güzel görüntüsü olsun,birde ps3 oynarken oyunun hakkını versin yeter.Öyle ahım şahım olmasına gerek yok.

Ps3 ve tv seyretmek için plazma yada lcd hangisini tavsiye edersiniz.Fiyatı uygun bir linkte verirseniz çok duacınız olurum.İnşallah ucuza kapatabiliriz.
  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/TOSHIBA_32XV556D-LCD-TV,7511.html

http://www.istanbulbilisim.com.tr/TOSHIBA_32AV603P-LCD-TV,10400.html

http://www.istanbulbilisim.com.tr/TOSHIBA_32LV655-LCD-TV,11394.html

Arkadaşlar istanbul bilişimden birkaç toshiba lcd modeli baktım.Diğer modellerden ucuz geldi.80 ekran arıyorum,ps3 ve uydu için hangisi uygundur?

• Arkadaşlar bu toshiba lcd'leri tavsiye edermisiniz?
  • toshiba benim en son tercihim olurdu. hatta regal veya seg bulamazsan toshiba alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoca05

toshiba benim en son tercihim olurdu. hatta regal veya seg bulamazsan toshiba alabilirsin.

hocam sebebi medir acaba,açıklarsanız hem bilgi sahibi olmuş oluruz?
  • quote:

toshiba benim en son tercihim olurdu. hatta regal veya seg bulamazsan toshiba alabilirsin.

Ya abartma. Ya da sebebini söyle. Kuyuya taş atıp gitme.
  • en yakın LCD satan mağazaya git. markalarına bakmadan, en kötü en çamur görüntüyü veren LCD yi seç.
    git markasına bak. aaaaa, o da ne, markası TOSHIBA
  • quote:

en yakın LCD satan mağazaya git. markalarına bakmadan, en kötü en çamur görüntüyü veren LCD yi seç.
    git markasına bak. aaaaa, o da ne, markası TOSHIBA

Bimekse gittim. Full HD Toshibalara baktım. Diğer markalara da baktım. Yeminle söyleyebilirim ki görüntüsü en net, en canlı LCD'ler Toshiba idi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.