Şimdi Ara

E.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahkaracam -- 4 Şubat 2025; 1:40:29 >

• İki üç konuda makyajlı kasa ile pek fark olmayacak, biri trim sesi, diğeri süspansiyon. Türkiye'ye gelen 2024 3 ay sonrası sr'lerde o geliştirmeler zaten yapılmıştı, Ha geometri ve bant değişince biraz daha iyi olmuştur ama ciddi bir fark zor. Aynı şekilde bozuk yolda titreşim sorunu zaten yoktu sr'lerde. Hele o hankooklardan kurtulursan bayaa konforlu.

Kullanıcı açısından farkedecekler yüzde 5 menzil artışı, koltuk derisi ve soğutmalı koltuklar temelde. Birde cam tavandan gelen ısı azaltılmış, beni rahatsız etmemişti ama sanırım fark olacak,. Ön kamera iyi olmuş.

Önü bence çok daha iyi olmuş arkası zevkler renkler

Vites kolunu kaldırmak büyük hata umarim dönerler bir an önce, inşallah yüzde 10'da kalır ve insanlar alabilir, ziraa daha cok supercharger için satması şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 26 Ocak 2025; 21:16:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut SR siparişim var, bu yüzden bence alınır 

SR bu sene gelmez(MT'nin de dediği). %10'a girebileceğini düşünmüyorum. Bir süre eski SR ile yeni LR'yi aynı anda satabilirler.

Seneye matrah yükselince SR de 2,3-2,4 bandında gelir diye düşünüyorum.

• Kişinin şahsi risk analizini yapıp ona göre davranması gerekiyor.

Dolar bazlı artıştan sonra juniper 2.5M olursa eski kasayı almadığıma üzülür müyüm? Cevap evetse eski kasa alınmalı değilse bekleme riskine girebilirsiniz.

Ben ülkemin ekonomisine güvenmediğim için ve bir günde bile ciddi finansal dinamiklerin değişebileceğini önceden tecrübe ettiğim için bu riski alamadım. Daha fazla param olsaydı alırdım :)

Ula mavi renk sipariş verdik adamlar acımadı 600bin zam getirdi, demedi hani bir renktir nolacak verelim gitsin. EFS de yapmamıştım rengi değiştirmek zorunda kaldım. Bir renkte bile gözünün yaşına bakmayan Tesla koca kasada adama acır mı? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LambdaCore -- 27 Ocak 2025; 9:14:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11’den se 2022’ye geçtim
    3 yıl önce açıldı
    B E Y L E R :d [S
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.