Şimdi Ara

Eski Tip TV lerden Teknik Anlamda Anlayan??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
41
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim evde Vestel black z txt 51 model eski tip tüplü bir tv vardı. Lcd tv alındıktan sonra kenarda duruyordu kullanılmadan. Onu mutfağa koymaya karar verdik çünkü çalışır halde ve tüpü daha yeni değişmiş sorunsuz emektar bizim TV tüp değişimine gittiğinde geldikten sonra bir baktık tv de kanal arama kısmı vardı ayarlara girince çıkıyordu yeni kanal bulduğumuz kanalların yerlerini değiştirdiğimiz kısım. Tv de şuan anten bağlı uyduya bağlamadık şuan. Kanal ayar kısmına giriyoruz lakin KİLİTLİ yazıyor. Hiçbir şey yapamıyoruz ayarlarında değişiklik yeni kanal ekleme vs. Tamire verdiğimiz yere de sorma durumu olmadı kaynadı gitti birazda üzerine olmadık sanırım. Şuan mutfakta sinir bozucu durumda kanal ayarı yapamamak. Tv servis menüsü ne girip birşeyler yaparım diye düşündüm lakin servis menüsüne de girilmiyor belkide bu kilitli yazısı yüzünden bilemiyorum. Yada ben beceremedim. Acaba servis menüsünden bnm erişimimi engellemiş olabilirler mi. Yoksa içinden bir parçası falan mı problemli birşey yaptılar. Bunu benim düzeltme ihtimalim varmı. Kanallarda vs sorun yok yani hali hazırda eskiden ayarlanmış kanalları izleyebiliyorum lakin düzenleme yapamıyorum bunun eksikliğini çok hissediyorum. Anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok çok makbule geçecek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv ve uydudan anlayan var mı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.