Şimdi Ara

Eski Turkcell'lilere fırsatlar! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
4
Favori
10.506
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zor be birdaha zor. Aylık kullandığım 5-6 gb internet ama bunun için turkcell özel indirimle 60 tl istiyor, vodafone 15gb 50 tl.

Turkcell'in avantajları var mı vardır ama biyerde enayi gibi hissetmeye başladım. Özellikle tarifem bittiğinde aranıp bilgi verilmemesi, arayıp ulaşamamam, şikayetvara yazıp dönüş alamamam, mil atıp bilgi istememe rağmen dönüş yapılmaması gibi bir çok şımarmış şirket tepkisi görünce hattı iptal ettim ve ayrıldım.
    3 ay sonra eşimin tahhudu bitti ve 5 gb için 100 tl fatura geldi, arayıp tahhud istediğimizde yine önerilen 5-6 gb için 60-65 tl. Şimdi eşimde vodafone da 30-35 tl ye 7-8 gb aldı.

Turkcell Burnu kalkmış bir şirkettir benim için artık. Numara taşıyan benden 2 misli neti 20 lira indirimli kullansın bizde sömürülelim yok artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nc.nc

Ne oyun konsolu ? Hediye havuzuna bakmadinizmi ?;yok 2 haftalık internet yok günlük 5gb vs saçma sapan hediyeler.
    Ha, 10 yil uzeri müşterilerine yaptıkları kampanya daha efsane o ayrı !!! 😁😁😁

Yazık, milletle resmen dalga geçmeye başlamışlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• turkcellin bu tarz kampanyaları güzel sürekli bi indirim, kampanya falan yapıyor
    verdiği kaliteye göre fiyatları gayet iyi bence
    bu fiyatlara bu kampanyalar da yerinde
    10 gb bile verse hiç fena değil illaki kullanılır
  • turkcell müşterisiydim hat çekmiyordu ve paketime devam etmem engelleniyordu. aynı paketi 10-15 tl fazlaya satmak istediler bana. ben de vodafone'a geçtim hatta 25 yaşım bittikten sonra bile kampanyaya devam ettiriyorlar. 2 yıldır aynı parayı ödüyorum. konumumdan dolayı yine çok iyi çekmiyor turkcell gibi ama internet paketleri doyurucu. hediye çarkı da var artık hep internet falan veriyor.
  • 12 GB 1000dk 1000sms 35 TL türk Telekom yok hediyeyi vs ihtiyaç duymuyorsunuz paket asimsiz turkcell zenginler içindir.

• Şunu fırsat diye duyurmaya utanır lan insan! Hiç yüz kalmamış heriflerde.

• Turkcell tarifeleri genelde pahalı oluyor.

• Arkadaşlar harika bir fırsat var.

750dk + 100sms + 8GB İnternet

(İlk ay ekstra 10GB hediye)

Yalnızca 39 TL

1 yıl taahhütlü

Normalde son 90 gün içinde yeni tesis, numara taşıma ya da ödeme tipi değişikliği yaparak faturalıya gelenler yararlanabilir.

Fakat turkcell'in bir açığından dolayı herkes bu tarifeye geçebiliyor.

Tarifeye geçmek için

TURBOSUPERFIRSAT yazıp 2200'a gönderin. Gelen mesajı onaylayın.

Hali hazırda başka tarifede taahhüdünüz varsa da geçebiliyorsunuz, cayma bedeli çıkmıyor. Yüksek faturalı tarifeden de buna geçebiliyorsunuz hepsi denendi.

• TacoNikky T kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim geçiş yaptım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hazır karttan sms le faturalı pakete bu şekilde geçilebilir mi? 10 gb 39 tl olan geçmek istedim olmadı. Turkcell bayiden mi geçmek gerekli yoksa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TacoNikky

Arkadaşlar harika bir fırsat var.

Yalnızca 39 TL

1 yıl taahhütlü

Normalde son 90 gün içinde yeni tesis, numara taşıma ya da ödeme tipi değişikliği yaparak faturalıya gelenler yararlanabilir.

https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/turbo-super-firsat

Tarifeye geçmek için

Hali hazırda başka tarifede taahhüdünüz varsa da geçebiliyorsunuz, cayma bedeli çıkmıyor. Yüksek faturalı tarifeden de buna geçebiliyorsunuz hepsi denendi.
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 3 Temmuz 2020; 11:2:5 >

tamam teşekkürler bende geçiş yaptım

• 8 gb internet yetmeyebilir. Fiyat güzel, birde 750 dk baya az 1 ay için ordanda tarife patlayabilir. Emin olamadım.

Onun yerine 16 TL daha fazla verip, Turbo Fırsat 55 tarifesine geçilebilir. 12 gb internet + 1000 dk.. 55 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yanıyor -- 2 Mayıs 2020; 11:27:58 >
    Olmadı, kriterleri karşılamıyorsunuz dedi, sağlık olsun.

Bende kabul etti,3 gb olan paketime zaten aynı ücreti ödüyordum.teşekkürler

Bütün vergiler dahil derken 2.85 lik vergide dahilmi ?? Acil cevap alabilirim

• Geçiş yaptım hayırlısı olsun bakalım

teşekkürler konu için
  • Sağolasın kardeş bende geçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: TacoNikky

Arkadaşlar harika bir fırsat var.

Yalnızca 39 TL

1 yıl taahhütlü

https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/turbo-super-firsat

Tarifeye geçmek için

Sarıgünler tarifesinden geçiş yaptım kabul etti ama bu cayma bedeli konusunda kesin midir durum? Geçiş yaptık 😕

faydalandık, teşekkürler. Açıktan ziyade ;

°Kampanyadan aşağıdaki kriter setinden herhangi birinde yer alan, Turkcell Faturalı bireysel ses hattı aboneleri de 07.04.2020 tarihi itibariyle faydalanabilirler: Son ay önceki 3 ay ortalamasına göre yurt içi ses harcamasını yüzde 14 ve üzeri arttıran, rakip operatör numaralarını arama sayısı önceki 3 ayın ortalamasına göre yüzde 34 ve üzerinde artış gösteren ve son 3 aylık ortalamada, sahip olduğu ses, SMS veya data paketi kullanım oranı yüzde 86’dan fazla olan müşteriler. Son 3 ayda rakip operatörlerden aldığı arama adedinin, aldığı toplam arama adedine oranı yüzde 45’in üzerinde olan, son 6 ay şikayet nedeniyle çağrı merkezini arama sayısı Turkcell genel ortalamasının üzerinde olan, 330 günden daha az zamandır mevcut paketinde olan müşteriler. Son 3 ayda çağrı kesilme adedinin toplam konuşma adedine oranı yüzde 3’ün üzerinde olan, akıllı telefonu olup son 3 aylık ortalama 3G şebekesini kullanma oranı Turkcell genel ortalamasının altında olan, son 3 aylık rakip operatörü arama dakikasının toplam arama dakikasına oranı yüzde 50’nin üzerinde olan müşteriler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TylerD. -- 3 Mayıs 2020; 2:5:55 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.