|
Bildirim
|
20 TL lik fark vereceksiniz 12 ay sizi bağlayacak hiçbir yere gidemeyecek siniz 5 TL indirim alacaksınız yorum yok
|
Yazık, milletle resmen dalga geçmeye başlamışlar.
|
Arkadaşlar harika bir fırsat var.
750dk + 100sms + 8GB İnternet (İlk ay ekstra 10GB hediye) Yalnızca 39 TL 1 yıl taahhütlü Normalde son 90 gün içinde yeni tesis, numara taşıma ya da ödeme tipi değişikliği yaparak faturalıya gelenler yararlanabilir. Fakat turkcell'in bir açığından dolayı herkes bu tarifeye geçebiliyor. https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/turbo-super-firsat Tarifeye geçmek için TURBOSUPERFIRSAT yazıp 2200'a gönderin. Gelen mesajı onaylayın. Hali hazırda başka tarifede taahhüdünüz varsa da geçebiliyorsunuz, cayma bedeli çıkmıyor. Yüksek faturalı tarifeden de buna geçebiliyorsunuz hepsi denendi. |
En az 20 lira fazla olmak üzere üst paket...
|
Yıllardır Turkcelliyim, 2 ayım kaldı taahhütün bitmesine gün sayıyorum Türk Telekom'a geçeceğim. Beni Türk Telekom'a geçme kararı aldıracak hale getirdi, o derece yıldım. Hem en yüksek ücreti ver hem berbat internet bağlantısıyla işkence çek. Şu son 6 ayımı pişmanlıkla geçirdi. Bunu diyeceğimi hiç tahmin etmezdim ama "Turkcell pişmanlıktır" !!!
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ser_ka_n -- 11 Nisan 2020; 15:45:31 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|