Şimdi Ara

Eski Turkish Mu oyuncuları buraya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forumda öyle gezerken aklıma geldi ve denemek istedim acaba bu forumda Eski turkish muculardan kaç kişiyiz? lütfen karater adınızı yazıp buraya mesaj atarmısınız bi gorelim turkish mucuları

• Nick: Ben Hic Kimseyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoTaR -- 13 Ekim 2010; 20:08:55 >
  • MaGNeTo - SM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wade

MaGNeTo - SM

aferim liselim
  • -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-349768E0E -- 16 Ağustos 2021; 18:15:23 >
  • LordexDL
  • LaNeTLi&TheCoRe&TheKinq
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski Wallpaper'lar Neden Yok?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben ramses eski turkishmuda bu arada OrucBey muyu birakti suanda rohan oynuyor :)
  • Sonlarında oynamıştım nick i boşver kimse tanımaz :)
  • ::) Ne gun lerdi
  • Nick : ManolkanTR

:)) en guzel sw lerden biriydi benim icinde yanliz EBET MG,KARABEY BK bu charlar gurcan indi :D player saymamak lazim bunlari :D

BEnim aklima gelenler : CoTHeP - Xobalt (sen neden yazmion buraya :D ) - CrayzELF - Manyaq007 - Lazkopat (Hiç Unutmuyacagim bir kişi) - İronman - ADRA - ArnoldMG (tek rakibimdi) - Samsame - Suzuxi - Diablo vardi uckagitci idi oda :D - daha adini hatirlamadigim ve sizin yazdigin bir cok kişi nerdeee eski ortam :D

• Off be ne ağzımız yanmıştı :D o kadar sen git exc db falan topla sonra adamlar gelsin silsin az taciz etmediydim msnden sonra baktım akıllanacağı yok bıraktıydım :D
    Gosp_Knight
    edit: yukardaki arkadaş bizim eski guildi döktürmüş :D(yada ben öle hatırlıom ama bi çoğu bizdendi eminim o kısmına)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_GHoST-_-MaCHiNe_- -- 8 Kasım 2010; 10:56:12 >
  • ben seni cikartamadim :D kusura bakma sizin guild den olanlari yazarmisin hangileri :D mesela cothep res den once bizim guild master di daha sonra res gelince oyunu birakti kendisi cok degerli bir abimizdir :) sonra kendim guild kurdum Krgmrk giye bilmem cikartabildin mi sen
  • SCoRPi0N - DarkGoblin - XuRCuVaS bunlardan biri nickim ama hangisi hatırlamıyorm :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantaFox -- 11 Kasım 2010; 18:18:17 >
  • kulladigim charlar arnoldmg, full darklordum vardi adini unuttugum, son olarak ^^HaCKeR^^ blade kinght vardida yalan oldu. tam fulluyorum cok az bisey kaliyor siliniyor- hepside boyle oldu,server tam serefli goruntusu verip alttan cevirmedigi dumen yoktu, adminler parayla char bile sattilar..:)
  • tahsin sen misin :D admin ler parayla char satmadi bu arada bende admin dim :D gurcan yapti dersen bilmem :D yanliz parayla satilan char degilde parayla res sattilar el altindan onu biliyorum hatta resimlerle koymustum zamaninda buraya neyse ... tahsin sen ne yapiyorsun oynuyormusun hala mu ?
  • Yokedici - Bold_Mg

Öncelikle Şunu Söylemeliyim Tüm Gençliğimi Bu Oyuna Kaptırmış Bir Birey Olarak Ne İş Çevirirlerse Çevirsinler Sayın Gürcan ÖZTÜRK ve Ekibi Bu Oyunu Sağ Sağlim Her Zaman Oyunculara İşkence Etmeden Ayakta Tutmayı Başaran Tek Serverdır.Hataları Elbetteki Olmuştur Oynarken Hiçkimsenin Derdi Sıkıntısı Yoktuda Oyun Kapanınca Herkes Sahneye Atladı? Bu Serverda Emeği Geçen İnsanları Birkez Daha Buradan Tebrik Etmek İstiyorum. Ayrıca Bu Server BoldTeaM Ekibimin Kurdugum İlk Serverdır İlk Web Sitemizin Desteğinide En Büyük Ölçüde TurkishMu Oyuncuları Sağlamıştır.Hakları Ödenmez Gözümde Hep Yerleri Ayrıdır.. Hatalarını Yaptıklarıyla Kapatmayı Başardılar Her Zaman Konudaki Diğer ARkadaslar Dediklerinizde Sonuna Kadar Doğru veya Yanlış Söylüyor Olabilirsiniz Size Kesinlikle Lafım Yok Yanlış Anlaşılmasın Sadece Kişisel Düşüncem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StopOnlyHeLLMe -- 7 Aralık 2010; 13:46:14 >
  • Dark_Stage
    Actionsee
    XsiperX

Genelde 3lü takılırdık
  • benim=) mehdi suan mu oynamiyorum velakin globalde baslamayi dusunuyorum. turk serverlerinda oynaminn manasi yok 10-15 kisi online ile serverde oynamak acikcasi mantiksiz geliyor.
    buarada parayla char satildi:)(admin derkende gurcani kastediyodum) server exp dusuldukten sonra olusan yeni char gurcanin sayesindeydi,oturan boga 600 ytl e satilmisti:) eski server boyle bi char yoktu, hatta full bk elle sayilir kadar azdi hepsinide tanimama ragmen fazladan bir cok ortaya cikti:) misal bu oturanboga 600 ytl satmislardi vb charlar vardi. server hemen kapaninca satin alan char sahibi mahkemeye basvurcam flan diyodu:)serveri guzel yapan tek sey degerli oyunculari olmasi, bide durust,ciddi admin profilini yapmalari bilmeyenler icin kaliteli server gorunumu kazandiriyordu:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espresto -- 10 Aralık 2010; 21:05:24 >
  • Güzel günlerdi ama geri de kaldı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.