|
Bildirim
tabi ki amerika ne isterse yaptıkları için amerikan hükümetiyle sorunları yok. cia kontrolündeki bir sosyal medya. twitterde ışid ve el kaide propagandası yap, trump parlamento baskınını destekle bakalım o hesap ne kadar açık kalabiliyor.
|
Kendi özgürlük anlayışları malum. Irak ve Afganistan’ıda özgürleştirdiler biliyoruz.
|
Çok seviyor sanki Türkiye'yi, Hindistan'ı, Nijerya'yı...
Bunun gibi paraya tapan tiplerin derdi hiçbir zaman düşünce özgürlüğü olmadı. Böyle tiplerin asıl derdi her zaman kendi üstündekilere itaat edip, paraları keyfince yiyebilmek, rahat bir hayat geçirmek oldu, ve böyle gider. |
Twitter şikayet sistemini(bireysel) bir çok defa kullandım. İlgili başlığa birebir uyan şikayetleri bile dikkate almıyorlar, nefret suçu gibi konularda da belli başlı gruplar olduğunda kendilerine göre olduğunda kabul ediyorlar.
|
birilerinin köpeği gelmiş bize havlamış.
|
Millet gelip suyunu içtiği yemeğini yediği kapısında kul oldugu avrupaya amerikaya laf atıp gitmiş. Kendini ve okuyanları tatmin etmiş. Puhahaah.
Köpeğin sahibine beni her gün zincirlio die havlamasına benzio bu. 7 bin dolar milli gelirle kime ne laf atosunuz siz . Gidin aç karnınzı doyurun sonra özgürlükten bahsedersiniz. Boş miğdeyle kahraman olunmaz. |
Sanırım "Bir gece ansızın kapatabiliriz." denilmiş.
|
Yorumlar o kadar ad hominem olayı ki hangisine cevap vereceğimi şaşırdım.:))) Aynen kanka twitter'î CIA kontrol ediyor adamların işi gücü yok sosyal medyaya saracaklardı allah akıl fikir versin sizlere. |
Teknoloji forumunda bile böyle kafalar varsa, ülke olarak işimiz çok zor. Hasbelkader foruma üye olabilmeyi becerenlerin, kendileri dışında herkesi vatan haini, terörist ilan ettiği bir ülkede yaşıyoruz. Direk protein eksikliği gibi duruyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidrojennn -- 13 Haziran 2023; 21:38:21 > |
|
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raxetul -- 13 Haziran 2023; 20:18:53 > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetkaraci -- 14 Haziran 2023; 00:32:42 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|