Bildirim
Eski Twitter logosuna sahip iPhone’lar rekor fiyata satılıyor
Philips OneBlade QP630/51 Yedek Bıçak Seti : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0C2J8XTYY?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Para ve zevk meselesi derim.
-
Bende guncellemedim hala kuş 🐦 simgesi duruyor telefonum satılık 25 bin dolardan pazarlık payı vardır araçla takas yapılır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Böyle saçmalık mı olur ya.
-
İnsanın parası çok olunca neye harcayacağını şaşırıyor
-
Oha... 18 bin dolara indirirsen alırım.
-
Bendede hiçbir sosyal uygulama yüklü olmayan iphone 12 mini satılıktır.bence böyle bir telefon bulmak daha zordur vesselam.
-
-
Twitter beta değil ama eski logo.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eski Twitter logolu iPhone 11 128 GB var. Teklifleri alayım. iOS 15.7 yüklü. Pil sağlığı yüzde 98.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 31 Temmuz 2023; 19:39:9 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cidden neden?
Olabilir zaten yabancıya gitmesin diye pazarlık payı olan fiyatı yazmıştım ve guncellemedim Twitter i hala yağ gibi çalışıyor .
elon musk un uerinde olsam tvitter yerine iphoneyi apple yi satın alırdım tvitter boş
Apple'ı almak... O kadar zengin mi bilmiyorum. En son piyasa değer 3 trilyon doların üzerindeydi. Ayrıca almasa daha iyi gibi. Twitter'dan dolayı tecrübeyle sabit ki el attığı mahvoluyor.
-
İnsanlar neleri fırsata çevirmeye çalışıyorlar şaka gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne alaka ya :D
-
Alan adamın aklından şüphe ederim
-
ios 14 kurulu ama twitterın en son sürümü yüklü x değil ama x gibi gece teması var
-
Otomatik güncellemiş gitti milyon dolarlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Böyle saçmalık mı olur ya.
|
Bende guncellemedim hala kuş 🐦 simgesi duruyor telefonum satılık 25 bin dolardan pazarlık payı vardır araçla takas yapılır.
|
Oha... 18 bin dolara indirirsen alırım.
|
Benzer içerikler
- instagram şifremi unuttum
- telefonu webcam olarak kullanma
- reddit video indir
- fotoğraf boyutu küçültme
- instagram profil fotoğrafı büyütme kapatma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X