Şimdi Ara

Eski Yazıcıları Windows 10'da Nasıl Kullanabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okuldaki eski yazıcıları kullanmak istiyoruz ama bilgisayarlar yenilendiği için yeni bilgisayarlar eski yazıcıları görmüyor, driver'larını desteklemiyor. Yeni bilgisayarlara Windows XP de kuramıyoruz. Aklıma birkaç yöntem geldi ama yine de bir bilene sormak istiyorum:

Acaba sanal makine kursak bir kısmı LPT portunu kullanan eski yazıcıları tekrar kullanabilir miyiz? (Sanal makinenin LPT portunu göreceğinden şüpheliyim)

Normalde XP kuramıyoruz ama flaş belleğe Live CD yapıp bilgisayarı öyle çalıştırsak yazıcıları görür mü? (Her çıkış almada flaş bellek kullanmak zor olduğu için böyle yapmak istemiyorum)

Aklıma bunlar geldi, daha kolay bir yöntem var mı?

• windows 7 ile eski yazıcıları kullanabilirsiniz veya windows 8.1 32-bit sürümüyle de sürücü sorunu yaşamazsınız
  • Windows 7/8.1'de de çalışmıyor maalesef :( Yazıcıların çoğu 15 yıllık. Yazıcılar çok kullanılmadığı ve sapasağlam olduğu için değiştirmek de istemiyoruz.
  • Mecbur değiştireceksiniz.. yazıcilara planlı eskitme uyguluyorlar driverları ve print softwareları bile yüklenmiyor... ya parttion oluşturup Bilgisayara 2 işletim.sistemi kuracaksıniz.. önce xp sonra windows 10

Yada yeni bir yazıci alacaksıniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.