Bildirim
eskiden bi anime vardı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bahsettiğim animeyi izlemedim ama basketbolla ilgili olduğundan yazayım dedim.Slam Dunk olabilir mi ? -
böyle değildi daha çocukçaydı -
bücür siyah saçlı bir velet. Sadece basketbol değil karı kız tavlamak için uğraşmadığı şey yoktu. Hatta bir tane kıza tam anlamıya vurulmuştu. İsmi gelmedi aklıma ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares -- 25 Ağustos 2011; 10:31:46 > -
animenin ismi Tōsaku Rokudenashi 倒錯ろくでなし googledan translatye edebilirsiniz -
-
Adı sapık çiko'ydu hatırladıgım kadarıyla -
cevap verenlere çok teşekkür ediyorum. bunun bir bölümünde maçta bi çocuğun özel yeteneği vardı telepati gibi bi'şey birbirlerinin gözlerine bakıp farklı boyuta geçmişlerdi orda bitmişti bi daha izleyememiştim devamında ne olduğunu çok merak etmiştim bakalım şimdi öğrenebilcek miyim :) -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Komnator
cevap verenlere çok teşekkür ediyorum. bunun bir bölümünde maçta bi çocuğun özel yeteneği vardı telepati gibi bi'şey birbirlerinin gözlerine bakıp farklı boyuta geçmişlerdi orda bitmişti bi daha izleyememiştim devamında ne olduğunu çok merak etmiştim bakalım şimdi öğrenebilcek miyim :)
Sapık Çiko ismi eğer istersen p.m den sana altyazılı video linkini atabilirim -
Youtube'a "Sapık Çiko" yazdım, yazmaz olaydım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X