Şimdi Ara

Eskiden bildiğim fakat unuttuğum parçayı bulana IBAN'dan 500₺ yollayacağım [Şakam yok ciddi konu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2-3 gecedir kafamda melodisi çalan ama hiçbir şekilde bulamadığım bir parça var. Elimde bazı bilgiler var yapboz gibi birleştirirsek bulabileceğimizi düşünüyorum. Geceleri uykularımın kaçmaya başladığını abartısız söyleyebilirim

Bulabilene 500₺ IBAN üzerinden yollayacağım çok ciddiyim eğer yollamazsam şimdiden forum üzerinden bütün hakaretleri ve kötü söylerimleri kabul edip imzama "ben ..... yim ... yim" gibisinden yazacağım. Konuşmaları dahi buraya koyarım SÖZÜM SÖZ. Bu kanıtı ss dahi çekip beni rezil etmek için kullanabilirsiniz

Parça hakkında bilgileri aşağıya veriyorum

-Grup 5 kişiden oluşuyordu

-Bir vokal birde back vokal yapan gitarist var;
    Bu back vokal yapan gitaristin en belirgin fiziki özelliği tamamen kel ve sakalsız olması

-Şarkı bir video klibe sahip yani youtubeda büyük ihtimalle "official music video" yazıyordur sonunda.

-Şarkı 2010-2011-2012 veya son ihtimal 2013 yılına ait 2014 ve sonrasına veya 2010 öncesine ait olma ihtimali KESİNLİKLE YOK. Bu 4 yıl içerisinde kayıt edildi

-Şarkı death metal veya alt türevlerinden birine ait. Melodic death metal veya metalcore olabilir

-Parçanın girişinde Breakdown vardır. Yani riff çalınıp araya Sus giriyor sonra tekrar riff çalıyor. Müzikle yakınen ilgilenenler breakdown ı bilir. Örneğin metallica one şarkısının şiddetlendiği kısımda dırırırır dım dırırırı dım dırırırır dım riffi bir breakdown örneği. Bu parçada da 3-4 nota vurup anlık sus giriyor sonra tekrar 3-4 nota vurup anlık sus giriyor.

-Parçanın girişinde ana vokal "Brutal" sözleri okurken bu bahsettiğim kel ve sakalsız back vokal gitarist ise aşırı clean(temiz) vokal ile eşlik ediyor. Yani şarkının girişinde 1 bağırarak söylemeye başlayan vokal var, 2 back vokalin ise aşırı temiz söyleyerek eşlik ettiği bir durum var

-kliple ilgili hatırladığım çok ufak bir detay ise böyle objelerin, binaların olduğu veya dünyadaki bir coğrafi yapı üzerinde çekilmiş olması değilde stüdyo tarafından hazırlanmış sanki bomboş bi alana grup yerleşmiş ve pozisyonlarını almış bir şekilde çaldığı bir detay var kafamda şuan

Yapay zekalar mı konuşur artık yoksa araştırmacı karakteriniz baskın basıp kapar mı bu parayı bilmem. Ama bulana 500₺ anında hesabında

• Asking Alexandria grubunun 2011 yılında yayımlanan "To the Stage" adlı parçası

Killswitch Engage grubunun 2013 yılında yayımlanan "In Due Time"

Parkway Drive - "Carrion" (2010)
    . Bring Me The Horizon - "It Never Ends" (2010)
    As I Lay Dying - "Parallels" (2010)
    All That Remains - "The Last Time" (2011

Bullet for My Valentine - "Your Betrayal" (2010)

2. Trivium - "Built to Fall" (2011)

3. Miss May I - "Hey Mister" (2012)

4. Memphis May Fire - "Prove Me Right" (2012)

5. Of Mice & Men - "The Depths" (2012)

6. August Burns Red - "Fault Line" (2013)

7. Blessthefall - "You Wear a Crown But You're No King" (2013)

1. Parkway Drive - Carrion (2010)

2. Bring Me The Horizon - It Never Ends (2010)

3. As I Lay Dying - Parallels (2010)

4. Killswitch Engage - In Due Time (2013)

5. We Came as Romans - Hope (2013)

6. All That Remains - The Last Time (2011)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jomolocco -- 25 Kasım 2024; 3:41:18 >

• 2013 yılını gerçekten son çare olarak kullanın. hafızamı zorladım ve 2010-2011-2012'ye ait olma ihtimali yüksek 2013 ihtimalini baya düşük verdim.

Son çare olarak 2013 e bakın. 2010-2011-2012 deki bütün klipleri zorlayabilirsiniz. Klipteki 5 elemanın birisi gitar/back vokal yapıyor ve tamamiyle kel-sakalsız bir eleman. Klibin girişinde direk kendisi kadraja giriyor zaten çünkü şarkıda ana vokal brutal ile sözleri söylerken bu kel abimiz clean vokalle eşlik ediyor

Haydi forummm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 25 Kasım 2024; 3:51:21 >
  • Jomolocco kullanıcısına yanıt
    Hiçbiri değil. Asking alexandriayı biliyorum o kesin değil o dönem çok dinliyordum. Bmthyide biliyorum oda değil

Tekrar veriyim bilgileri. Grup elemanlarından bitanesi gitar/back vokal ve bu eleman müzik klibinde tamamen kel ve sakalsız

Grup 5 kişiden oluşuyor

Bu söyledikleriniz bilindik gruplar olduğu için tahmin ettim olmayacağını. Hepsine baktım değiller

2013 ihtimaline en son bakın. 2010-2011-2012 bu 3 lü tarihten birinde olma ihtimali çok yüksek

Edit: listeyi güncellemişsiniz hepsine baktım malesef değiller. Şarkının girişini hatırlıyorum ve klibin başınıda hatırlıyorum o back vokal söylemeye başlayınca kamera onu gösteriyor ana vokal brutal yapınca kamera bu sefer onu gösteriyor. Klibin girişindeki ufak kesit ve o kel sakalsız abimizi biliyorum klipten ve melodiden direk tanırım.

Hatta grubun geri kalan 4 elemanına göre o kadar farklıydı ki direk kel ve sakalsız oluşunu unutmadım hiç. Parçanın girişide çok güzeldi bu yüzden güvenebilirsiniz hiçbiri değil malesef. Sözüm söz arkadaşlar parçayı bulduğumda bulmamış gibi yapmayacağım herşeyi yazdım açıkça çünkü geceleri uykumu kaçırmaya başladı artık bulan kuruşu kuruşuna anında alıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 25 Kasım 2024; 3:49:5 >

• 1k ver söyliyeyiö
  • Güncel
  • Al bakalım tüm potansiyel şarkılar

Death memories bleed from within / Resurrection As blood runs black /composure august burns Red / this calling all that remains / the final episode lets change the channel asking alexandria / nothing left As ı lay dying / ın waves trivium / anthems of apocalypse winds of plague
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu gruplara bak bakalım Meshuggah / underoath / we came As romans /
  • Ulpro kullanıcısına yanıt
    Şuan dışarıdayım eve geçince bakıcam hepsine
  • Ulpro kullanıcısına yanıt
    Hepsine baktım grupların kliplerine de baktım hiçbiri değil malesef

Şarkının girişi o kadar güzeldi ki o yıllarda gmailimde yoktu akıllı telefonumda yoktu youtubedan izleme geçmişi falan yakalasam zaten sorun kalmayacak. Şarkıyı facebooktan tanıştığım bi kıza sms olarak yazmıştım sadece onu hatırlıyorum bide. Kızın ismini soyismini bile gece hatırladım ama şarkıyı halen hatırlamıyorum
  • Keşkee keşkeeee. İkisininde müzik kliplerine baktım malesef.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.