Şimdi Ara

Eskiden bir oyun vardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tek hatırladığım şey türkcell hattım vardı, o zamanlar android falan yok turkcelin uygulamasından indirmiştim güzel bir oyundu, tek hatırladığım grafiklerinin ****(g l a d a t ü s) yazmıştım forum sansürlemiş) tarzı olduğu ancak mantığınınsa ikariam tarzı ülke mantığında olduğu, ayrıntı olaraksa en son sahip olunan asker ejderhaydı 10 bin altına falan alınıyodu, askerleri taşımak için yüzüklerin efendisi kralın dönüşünde trollerin sura sürdüğü içinde asker olan büyük şeyler gibi araçlar vardı, bilmiyorum hala var mı bu oyun varsa bile oynayan var mı onuda bilmiyorum çünkü oyunu bilmiyorum :) bilen yada tahmin eden varsa yazarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailbbyigit -- 8 Eylül 2016; 2:11:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Androidde Military W2 adi dogru olmayabilir diye bir oyun vardı sonra türk swsi çıkınca adı değişti bilmiyom türkçe adını ama oyun dediğine çok benziyor fakat geliştikçe para vermem gerek ama grafikleri game of war tarzı ama ikariam mantığı ile aynıydı ama bilen vardir Military W2 yada adı benzeyen bişey.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kingstonmcholley

Androidde Military W2 adi dogru olmayabilir diye bir oyun vardı sonra türk swsi çıkınca adı değişti bilmiyom türkçe adını ama oyun dediğine çok benziyor fakat geliştikçe para vermem gerek ama grafikleri game of war tarzı ama ikariam mantığı ile aynıydı ama bilen vardir Military W2 yada adı benzeyen bişey.

ismini googla yazdımda gelmedi bişi reis, bilmiyom hala mevcut bu tarif ettiğim oyun en pahalı asker ejderhaydı onu hatırlıyorum bi ve türkçeydi oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

quote:

Orijinalden alıntı: Kingstonmcholley

Androidde Military W2 adi dogru olmayabilir diye bir oyun vardı sonra türk swsi çıkınca adı değişti bilmiyom türkçe adını ama oyun dediğine çok benziyor fakat geliştikçe para vermem gerek ama grafikleri game of war tarzı ama ikariam mantığı ile aynıydı ama bilen vardir Military W2 yada adı benzeyen bişey.

ismini googla yazdımda gelmedi bişi reis, bilmiyom hala mevcut bu tarif ettiğim oyun en pahalı asker ejderhaydı onu hatırlıyorum bi ve türkçeydi oyun

Bulursam haber veririm.

• Battledawn browserden bi bak istersen ejderha falan var.

• Konuya girmeden dedim ki kesin ikariam içeriyor bu konu heroes of gaia olabilir mi hocam bir baksanız

• quote:

Orijinalden alıntı: deep webteki zebani

Konuya girmeden dedim ki kesin ikariam içeriyor bu konu heroes of gaia olabilir mi hocam bir baksanız

ikiside değil malesef hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir site vardı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.