Bildirim
eskiden elektriksiz olan ve günümüzde bu özelliği kazanan ürünleri arıyorum el atıverin
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Süpürge ve tıraş makinası aklıma ilk gelenler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Wacom Intuos
benzinli traş makinası bulamadım
yani şu şekilde benim aradığım
bi elle ilkel olan mesela traş makinasında var elinde sıkıp kestiğin 2. olarak onun yakıtlısı 3. olarak elektriklisi gibi
mesela aklıma geldi az önce
metal ütü-kömürlü ütü-şuan kıllanılan elektrikli ütü gibi -
quote:
Orijinalden alıntı: carman
quote:
bi elle ilkel olan mesela traş makinasında var elinde sıkıp kestiğin 2. olarak onun yakıtlısı 3. olarak elektriklisi gibi
metal ütü-kömürlü ütü-şuan kıllanılan elektrikli ütü gibi
Pardon, ben üç aşamalı olmamalı diye anlamışım. Az adım olacak diye düşündüm. Şömine ve su ısıtıcıları örnek verilebilir. İlk başlarda odun ve kömür kullanılmış, arkasından yakıt ve elektrikle iş görmüşler. Kullanabilirsin.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: carman
quote:
metal ütü-kömürlü ütü-şuan kıllanılan elektrikli ütü gibi
Pardon, ben üç aşamalı olmamalı diye anlamışım. Az adım olacak diye düşündüm. Şömine ve su ısıtıcıları örnek verilebilir. İlk başlarda odun ve kömür kullanılmış, arkasından yakıt ve elektrikle iş görmüşler. Kullanabilirsin.
ekliyim bunuda teşekkkürler
-
Trenler de bir ornek
En basta sanayi devriminde komurlu trenler, sonra yakitli ve suanda elektrikli trenler kullanimda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ütü -
çok teşekkürler daha çıkarsa buralardayım -
Gemiler
Önceden insan gücü ile ilerliyorlarda,sonra buharlıları çıktı,şimdi ise mazotlu kullanılıyor. -
arananlar bulundu herkese çok teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X