Şimdi Ara

Eskiden en çok oynadığınız oyunlar nelerdi??? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ha birde Quake 2 vardı, nasıl unuturum abim-babam-ben beraber oynardık. sürekli olarak 1 - 1.5yıl oynamışızdır, o günleri çok özlüyorum atmosfer süper oluyordu (hatta bi ara space tuşu basmadığı ve zıplayamadığı için babam klavyeyi kırmıştı)
  • Prehistorik 2
  • Dogday
  • Red Alert ps1 versiyonu
  • PS1'de: Crash Bandicoot serisi
    PC'de: Oyunsuzluktan olsa gerek The Sims
  • Red Alert 2.
  • Red Alert 2 : Yuri's Revenge
  • mario, mortal kombat, street fighters, dungeon&dragons, redalert2:yuri, red faction
  • quote:

Orjinalden alıntı: __GHosT RiDeR__

dott (bilen bilir süper bişeydi ),monkey island serileri(özellikle curse of monkey island),full throttle,maniac mansion,indiana jones fate of atlantis,anotherworld,sam&max:hit road,sonic(1-2-3), abe's Oddysee,oddysee exoddus bu oyunlar beni bitirmişti zamanında

çoğuna katılıyorum, özellikle day of the tentacle ve another world mükkemmeldi ya. another worldün anniversary editionı çıktı geçen seneydi zannedersem, windowsta çalışan grafikleri iyileştirilmiş versyonu, oynamadıysan bul bi yerlerden, ben bi kaç defa daha bitirdim=D

• doom 2 ve duke nukem 3dyide unutmamak lazım tabi..
  • Counter Strike Nfs underground 2 collin mac rally felan filan :D
  • Red Alert Tüm seriler doom Quake
  • sonic mario
  • StarCraft
  • cok küçükken bende birsürü ms-dos oyunları wardı.en cok hocus pocus, jazz jackrabbit, street fighter, wolfenstein 3d, prince of persia, pacman, raptor oynardım.hatta fifa international soccer 1994 wardı bende.94 dunya kupası yani.sonraları fifa 97 gecti elime.kapalı salonda maç yapardım hep.eskiden boyle bol bol oyun bulmak zordu.3d oyun zaten yok.ben arkadaslarımla disket oyunu takas ettigim zamanları bilirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SVGA -- 23 Aralık 2007; 23:27:39 >
  • ps2 de tokyo diye bi araba yarışı vardı herhalde en çok onu oynamışımdır
  • starcraft .. hala oynarım 2 çıksa da oynasak
  • Red alert ve Mitdown madness 2 (hala oynamaktayım)
  • StarWars Battlefront
  • Eskiden Counter'dan başka oyun bilmezdim ben. Okuldan kaçıp kaçıp Counter oynamaya giderdik, 'Kitine'...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.